Sport

 • 2008-02-04 10:00 Jégkorong ob I: hazai pályán nyert a Miskolc

  Az élvonalbeli jégkorong-bajnokság alapszakaszában a Miskolc és a Dunaújváros is hazai pályán nyert. Előbbiek hat góllal verték az Alba Volánt, utóbbiak néggyel a Ferencvárost. A Jegesmedvék már a 22. másodpercben vezetést szereztek, és végig lendületben maradva ilyen arányban is rászolgáltak a sikerre. Ritkaság, hogy egy csapat féltucat gólt lő és egyet se kap, most ez is megtörtént. Nagyszerűen kezdett a Dunaújváros a Ferencváros ellen, 11 perc játék után háromgólos vezetésre tett szert. Ám a vendégek nem adták fel, még az első játékrészben szépítettek, sőt a másodikban szorosabbá is tudták tenni a mérkőzést.

 • 2008-02-04 09:57 Röplabda, női NB I: Vasas-siker Miskolcon

  Női röplabda NB I-es ligabajnokság Kiemelt csoportjában a Vasas simán, három játszmában nyert Miskolcon. NB I. Nők, Kiemelt csoportAlbrecht-Miskolci VSC-MISI - Vasas Opus-Via Óbuda0-3 (-10, -14, -12)

 • 2008-01-22 10:53 Az Újpestbe igazol Szalma

  Az Újpest FC leigazolta a Diósgyőr tehetséges kapusát, Szalma Pált. A borsodi gárdát négy és fél éven át erősítő futballista bevallotta: nagy lehetőségnek tartja az újpesti szerződést. Az 1982. március 12-én Vásárosnaményban született kapus már 10 évvel ezelőtt tagja volt az akkor NB I B-s Nyíregyháza felnőtt keretének, bajnokságot is nyert a csapat, de Szalma Pál ekkor még nem kapott lehetőséget. Tizennyolc esztendős korában Záhonyba igazolt az állandó játéklehetőség reményében, fél év múlva pedig a Vasashoz került. Az angyalföldieknél azonban csak edzhetett, mert a szerződtetését a vezetők nem tudták az átigazolási időszak végéig lebonyolítani.

 • 2008-01-18 15:23 DVTK: visszatért Kövesfalvi

  Visszatért a Diósgyőr együtteséhez a veterán hálóőr, Kövesfalvi István. A 39 éves futballista 2004 és 2006 között már védte az együttes kapuját. „Kavics” legutóbb a Tatabánya kapusa volt, de felbontotta a szerződését az élvonal sereghajtójával. Amellett, hogy a klub második számú kapusa lesz, az utánpótlás-együtteseknél kapusedzői feladatot is ellát. A klub és a játékos várhatóan szombaton írja alá a két évre szóló megállapodást.

 • 2008-01-17 16:57 Folytatódik az asztalitenisz csb

  Bő egyhónapos szünet után szombaton folytatódik az első osztályú asztalitenisz-csapatbajnokság. A küzdelemsorozatnak miskolci résztvevői is vannak, az első tavaszi fordulóban azonban mindhárom együttesre igen nehéz feladat vár. Élvezik ugyan a hazai környezet előnyeit, de veszedelmes ellenfelek érkeznek.A férfi NB I Keleti csoportjában a Borsod Volán jelenleg 10 ponttal a negyedik. A Ceglédi VSE 15 ponttal második, az ősszel a ceglédiek 13–5-ös, fölényes győzelmet arattak. Nagy kérdés, hogy a Kővári, Laczkó, Lehoczki, Licsák összetételű kvartett milyen napot fog ki. A mérkőzésre 11 órától a Szemere Szakközépiskola tornatermében kerül sor.Ugyanezen a helyszínen lép asztalhoz a Diósgyőri ASE férfi gárdája. A DASE igazi kiesési rangadót vív. A miskolciak 4 ponttal kilencedikek, a Jászkun Volánnak ugyancsak 4 pontja van, az alföldiek a nyolcadik helyet foglalják el. Az ősszel nem kis meglepetésre a Boros, Fekete, Géczi, Pados összeállítású miskolciak házon kívül nyertek 10–8-ra, most „csak” ezt kellene megismételni!Ugyancsak kiesési rangadón szerepel a Tanoda SE női együttese. Az alakulat 3 ponttal nyolcadik, míg a Statisztika III ugyancsak 3 ponttal kilencedik a táblázaton. Az ősszel a fővárosiak diadalmaskodtak 10–8 arányban, a ma délután 3 órakor kezdődő mérkőzésen ezúttal fordított eredmény is elképzelhető. Az összecsapásnak a Görög Katolikus Általános Iskola tornaterme ad otthont.

 • 2008-01-16 18:00 Nem ijed meg a feladattól

  December közepétől új elnöke van a Miskolci VSC-nek. A poszt betöltésére Illyés Miklós, a klub judó szakosztályának vezető edzője kapott megbízást a küldöttektől. Bemutatkoznia senkinek sem kellett, hiszen huszonhárom esztendeje buzog zöld-fehér vér az ereiben, az egyesület belső életének áttekintéséhez, megismeréséhez azonban időre van szüksége.

 • 2008-01-09 16:41 Itthon a Macik

  A csíkszeredai hármasugrás után a hét végén ismét hazai környezetben korcsolyázik jégre a Miskolci JJSE OB I-es hokicsapata. A miskolciak nehéz ellenféllel szemben néznek majd szombaton farkasszemet, ugyanis a táblázaton jelenleg negyedik Újpest látogat a borsodi megyeszékhelyre. A miskolciak sereghajtók, hetedikek, s eddigi mérkőzéseiken mindössze 11 pontot gyűjtöttek. Ezzel szemben az Újpest negyedik, és 48 ponttal rendelkezik.

 • 2008-01-09 16:40 Költözik a konditerem

  A Miskolc Városi Szabadidő- központban megnyitása óta nagy népszerűségnek örvend a BioTech kondicionáló terem. A különböző erősítő gépek, segédeszközök rendkívül jó szolgálatot tesznek a sportolóknak, akik nem csak a felkészülési időszakban veszik igénybe ezeket, hanem szezon közben is. Nos, a megnövekedett sportolói létszámra való tekintettel a Szabadidőközpont vezetése úgy döntött, hogy a mostani, 70 négyzetméteres teremből átköltözteti egy jóval nagyobb, 200 négyzetméter alapterületűbe, ahol kibővített géppark áll majd az érdeklődők rendelkezésére.

 • 2008-01-08 10:38 Miskolcon se bírtak a franciákkal

  Hétfőn este Miskolcon 33-29-re verte előkészületi férfi kézilabda-találkozón az Európa-bajnoki címvédő Franciaország a kontinens-bajnokságra készülő magyar válogatottat.

 • 2008-01-07 16:22 Kikaptak a Jegesmedvék

  Otthon nyert a HC Csíkszereda férfi jégkorongcsapata az ob I szombati játéknapjának egyetlen mérkőzésén. A hazaiak a sereghajtó Miskolci Jegesmedvéket győzték le, és ezzel átvették a vezetést a bajnoki tabellán a másik csíkszeredai együttestől.HC Csíkszereda - Miskolci Jegesmedvék 4-2 (3-2, 0-0, 1-0)

 • 2008-01-05 21:18 Kézilabda Eb-re hangolnak

  Igazán remek csemegével kezdődik a borsodi megye- székhelyen az új esztendő: január 7-én, hétfőn a Miskolci Városi Szabadidőközpontban rendezik meg a Magyarország–Franciaország férfi válogatott kézilabda-mérkőzést. Az összecsapás egyfajta főpróba a január 17-én kezdődő Európa-bajnoki sorozat előtt.

 • 2008-01-03 18:02 Toma Sándor az MVSC-nél

  Új szakvezetővel vágott neki januárban a felkészülésnek az Albrecht-Miskolci VSC-MISI női röplabdacsapata. Az NB I-es Ligabajnokságban szereplő miskolciak kispadján Toma Sándor váltotta Kerekes Attilát. Novák Gyula szakosztályvezető arról tájékoztatta lapunkat, hogy egyelőre fél évre szóló szerződést kötöttek a fiatal szakemberrel, de amennyiben elégedettek lesznek a felek, a nyáron megújítják, és hosszabb távra szóló kontraktust írnak alá.Toma Sándor hosszú éveken keresztül a Vegyész RC-Kazincbarcika együttesénél töltötte be a pályaedzői szerepkört, ám az utóbbi hat hónapban az Egyesült Államokban élt, ahol Forman József egykori magyar szövetségi kapitánynak segédkezett az egyik egyetemi csapatnál. A miskolci klub vezetői a legjobb négy közé kerülést tűzték célul a tréner elé.

Miskolc TV mai műsora

2023-12-01 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!