A MiKom Nonprofit Kft. médiaajánlata

A MiKom Nonprofit Kft., ismertebb nevén a MiKom, 2003-ban alakult a Miskolc Televízió tevékenységének kibővítésével. Társaságunk jelenleg 3 médiumban, a televízióban, a nyomtatott sajtóban és az interneten kínál széles körű szolgáltatásokat.

Televíziónk Miskolcon és 30 km-es körzetében fogható, adása csaknem 300 ezer nézőhöz jut el. A naponta jelentkező híradó mellett tematikus magazinokat, stúdióbeszélgetéseket, dokumentumfilmeket, valamint sportműsorokat sugárzunk. A főműsoridőn kívül képújság olvasható közérdekű információkkal, programajánlókkal és hirdetésekkel. Vállaljuk reklámspotok forgatását, sugárzását, PR-interjúk és referenciafilmek készítését, események rögzítését utómunkálatokkal együtt.

Legismertebb nyomtatott termékünk a MiNap színes közéleti családi hetilap, amely 85 ezer példányban, 12 oldalon megjelenő, A/3-as formátumú kiadvány. A szombatonként megjelenő MiNapot Miskolcon a postaládákba helyezik, vidéken pedig a Coop áruházakban található. A MiNap a megye mértékadó családi lapja.  Időszaki termékeink között szerepel a hagyományosan a város napján megjelenő Miskolci Tükör, a 100 éves múltra visszatekintő Miskolci Kalendárium, valamint az évente kiadott HÍRes Magazin. Grafikai stúdiónkban sajtótermékek, szóróanyagok teljes körű nyomdai előkészítését és korrektúráját vállaljuk.

Hírportálunk, a MiNap online /www.minap.hu/ letisztult arculattal, interaktív és multimédiás  tartalmakkal várja látogatóit. A honlapon folyamatosan figyelemmel kísérhetők a Miskolc TV műsorai, többek között a Miskolc Ma híradó, különféle tematikus magazinok, stúdióbeszélgetések, de a MiNap korábbi számai is elérhetőek itt. Partnereinknek lehetőséget biztosítunk jól pozícionálható bannerek elhelyezésére, a TOP10 ajánlatban szöveges link megjelentetésére, webspot lejátszására, valamint egyéb kreatív formátumú reklámok bemutatására. 

Médiumaink között szerepel a MiTér, azaz a közterületi reklám is. A miskolci tömegközlekedési járművek külső és belső reklámfelületeinek értékesítésével, felsővezeték-tartó oszlopra kihelyezhető kandeláberek telepítésével, hengeroszlopok plakátfelületeivel valamint Miskolc Megyei Jogú Város közterületeinek reklám célú hasznosításával foglalkozunk.

MiKom. Egy cég, 4 médium.

Töltse le médiaajánlatunkat pdf formátumban.


Miskolc TV mai műsora

2024-06-15 (Szombat)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!