Sport

 • 2008-01-02 14:36 Január 7-én kezd a DVTK Borsodi

  Az elmúlt egy hónap igen gyorsan elröppent, január 7-től, hétfőtől új időszámítás kezdődik a DVTK Borsodi háza táján. A piros-fehér együttes megkezdi a felkészülést a bajnokság tavaszi idényére, s értesüléseink szerint ezt meglehetősen átalakított, megváltoztatott kerettel teszi.

 • 2007-12-17 16:38 Hajszálon múlt a kupagyőzelem

  Jól kezdett a magyar válogatott a Jégcsarnokban megrendezett háromnapos Pannon Kupán, első nap az ukránokat, másodikon pedig a lengyeleket lépték le, ám a befejezés nem sikerült, így a második hellyel kellett megelégednie Pat Cortina csapatának.

 • 2007-12-17 15:55 Az év sportolói

  Kiemelkedő teljesítményt nyújtó miskolci sportolókat jutalmaztak pénteken délután a Városházán. Nemzetközi, országos és városi szinten is szép teljesítményt nyújtó csapatok és egyéni versenyzők vehették az önkormányzat elismerését.

 • 2007-12-17 12:23 Kupavisszavágó

  Az Albrecht MVSC női élvonalbeli röplabdacsapata a 2007. évben utolsó hazai mérkőzését játssza december 19-én, szerdán 16 órai kezdettel a Miskolc Városi Sportcsarnokban. Az ellenfél a Magyar Kupa visszavágó találkozón a BSE csapata lesz.Az összecsapásra a felnőtt jegyek ára 300 Ft, ám nyugdíjas- és diák igazolvánnyal a belépés díjtalan!

 • 2007-12-16 16:11 A lengyeleket is legyőztük

  A magyar válogatott második, lengyelek elleni mérkőzését is megnyerte a Miskolci Jégcsarnokban zajló jégkorong Pannon Kupán. A siker értékét növeli, hogy a mieink 3–1-es hátrányból fordítottak. Mint ismeretes, a magyar válogatott bravúros győzelmet aratott az ukrán együttes felett is, a jégkorong Pannon Kupa nyitónapján. Ezt megelőzően a két csapat találkozóin még nem született magyar siker.

 • 2007-12-14 15:52 Pannon Hoki Kupa

  Péntektől vasárnapig rendezik meg a Pannon Hoki Kupát a miskolci jégcsarnokban, a magyar jégkorong-válogatott mellett Ukrajna, Lengyelország és Japán nemzeti együttese alkotja a mezőnyt. A torna budapesti sajtótájékoztatóján Pat Cortina, a magyar csapat szövetségi kapitánya beszélt a résztvevő válogatottakról. „Nehéz, de értékes megméretés előtt állunk. Az ukránokat tartom a legerősebb ellenfélnek, de a japánok is az eddigi legacélosabb keretükkel érkeznek, a lengyelekkel pedig már rengeteg remek csatát vívtunk korábban” - mondta Cortina.

 • 2007-12-13 09:33 Illyés az MVSC elnöke

  Új elnöke van a Miskolci VSC-nek: hétfő óta Illyés Miklós áll a klub élén. Németh Attila tizenkét éven keresztül irányította az egyesület szekerét, s hogy jól tette, azt bizonyítja: a zöld-fehérek szakosztályai élnek, és működnek. A korábbi elnök november elsejével nyugdíjas lett, ám nem szakad el a vasutasoktól, ügyvezetőként szolgálja tovább a klubot.Illyés Miklós egyébként a cselgáncsosok vezető edzője, az országos szövetség alelnöke. Egyedüli jelöltként indult a választáson, a küldöttközgyűlésen meg is választották. Az egykori olimpikon huszonhárom éve tagja az MVSC-nek, tervei között első helyen szerepel, hogy rendeződjön a MÁV-val a vagyonkezelői jog kérdése.

 • 2007-12-13 09:32 Két csapat itthon

  Két élvonalbeli miskolci asztalitenisz csapat is hazai környezetben szerepel az őszi utolsó fordulóban. A Diósgyőri ASE férfi együttese a Jászberényt látja vendégül, az összecsapásra a Szemere Szakközépiskola tornatermében szombaton 11 órától kerül sor. A mérkőzés különösen a hazaiak szempontjából fontos, ugyanis mindössze három pontjuk van. Ellenfelük nem tartozik a legyőzhetetlen kategóriába, a vendégek öt egységet szereztek az eddigi találkozókon. A DASE legénységének mindenképpen győznie kell, hogy felzárkózzon és a tavasszal reális esélye, legyen a bent maradás kiharcolására. Ezt a Boros, Géczi, Pados, Fekete kvartett igyekszik elérni.Ugyancsak a megszokott környezetben szerepel a Tanoda SE női NB I-es gárdája. A társaságnak jóval nehezebb dolga lesz, ugyanis az élbolyhoz tartozó, és egykori remek játékosokat (Karádi, Badarász, Masason) felvonultató Nyíregyháza látogat a borsodi megyeszékhelyre. Alapkövetelmény a tisztes helytállás, Fülöp Béla elnök szerint azonban a miskolci fiatalok képesek lehetnek néhány váratlan eredményre. A mérkőzés szombat délután három órakor kezdődik a Görög katolikus Általános Iskola tornatermében.

 • 2007-12-10 13:16 Asztalitenisz-tombolaverseny

  A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Asztalitenisz Szövetség az idén is megrendezi immáron hagyományosnak nevezhető tombolaversenyét. Az eseményre december 16-án kerül sor. Szlaboda István főtitkár arról tájékoztatta lapunkat, hogy szeretnék a sportágat népszerűsíteni, ugyanakkor versenylehetőséget biztosítani.A rendezvénynek a Könyves Kálmán Általános Iskola (Kilián-dél) tornaterme ad otthont. A résztvevők egyenes kieséses rendszerben csatáznak egymással, mindenki maga választ rajthelyet. A másik versenyszám az első fordulóban kiesettek vigaszversenye, ennek kezdetén a megyei rangsor szerint kiemelésre kerül sor. Valamennyi induló ajándékot kap, kezdés vasárnap reggel 9 órakor. Nevezni a helyszínen lehet 9 óráig, nevezési díj nincs! A vetélkedés főbírói tisztét Barták László tölti be.

 • 2007-12-03 10:44 Veszítettek a Jegesmedvék

  Az élvonalbeli férfi jégkorong-bajnokság alapszakaszában a HC Csíkszereda kétgólos győzelmet aratott Miskolcon a Jegesmedvék otthonában. A nap másik bajnokiján az Újpest kétgólos győzelmet aratott Székesfehérváron az Alba Volán vendégeként.Meglepetésre az esélytelenebb házigazdák szereztek vezetést a találkozón, előnyüket a harmad végéig meg is tudták tartani. A második felvonásban aztán beigazolódott a papírforma: a játékrészt 3–1-re nyerve a vendégek átvették a vezetést, majd a záró részben bebiztosították újabb sikerüket. Tizenhetedik mérkőzésén 14. vereségét szenvedte el a Miskolc, a listavezető HC Csíkszereda 26. bajnokiján a 18. győzelmét aratta, a 16. a rendes játékidőben.

 • 2007-11-29 10:06 Ezüstérmes a DVTK

  A győzelem összejött, de a bravúr elmaradt. Talán ez lehetne a summázata a szerdai, Diósgyőrött lejátszott Ligakupa-finálénak. A DVTK Borsodi 2–1-re megverte a Fehérvár FC gárdáját, a kupasikert mégis a vendégek ünnepelhették, akik az első összecsapáson 3–0-s diadalt könyvelhettek el.

 • 2007-11-28 14:27 Lékó Péter szimultánja

  A legjobb magyar sakkozó még a róla elnevezett sakkiskola avató ünnepségén ígérte meg, hogy évente többször is ellátogat „gyerekeihez”, figyelemmel kíséri fejlődésüket és formálásukhoz saját maga is hozzájárul majd. Nos, Lékó Péter tartja szavát: kedden este ismét felkereste a diósgyőri stadiont, ahol szimultánt adott tanítványainak. Az asztaloknál negyvenen ültek vele szemben.

Miskolc TV mai műsora

2022-12-09 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!