Közgyűlés

 • 2011-09-07 11:59 Közösségi ház épülhet, ha…

  Miskolc közgyűlésének csütörtöki, szeptemberi ülésén két terület törzsvagyonból való kivonásáról dönthetnek a képviselők. Az egyik az Avason található Európa Liget egy része.

 • 2011-09-07 10:21 Utoljára üléseznek a Díszteremben

  Utoljára ülésezik szeptember 8-án, azaz holnap a jelenlegi közgyűlési teremben Miskolc város grémiuma. Októbertől ideiglenesen a közgyűléseket a Polgármesteri Hivatal Petőfi utca 1–3. szám alatt található épületében tartják.

 • 2011-09-04 12:35 Közgyűlésen a vízilabda

  Szeptember 8-án tárgyalja a közgyűlés a Miskolc Városi Sportiskola Nonprofit Kft. (MISI) vízilabda-szakosztályának létrehozását, az új társasági adótörvény biztosította fejlesztési lehetőséghez az önerő biztosítását, valamint a Diósgyőri Várfürdő SC támogatását.

 • 2011-09-04 10:00 A MIHŐ fogná össze az energiagazdálkodást

  Szeptember 8-án tartja soron következő ülését Miskolc város közgyűlése, melyen javaslat kerül a képviselők elé arról, hogy az önkormányzati fenntartású intézmények energiagazdálkodásában a MIHŐ Kft. látna el feladatokat.

 • 2011-09-01 18:15 Az Ansaldo nyerte a villamostendert

  Eredményesen zárult a Zöld Nyíl villamostender: az Új Széchenyi Terv keretében megvalósuló nagyprojekt keretein belül 31 darab villamost szállít le a nyertes – a döntés értelmében ez az olasz AnsaldoBreda villamosgyártó cég lett, közölte közleményben a városháza.

 • 2011-09-01 15:06 A Jobbik megvonná a tiszteletdíjat - szocialista reagálással

  A miskolci közgyűlés jobbik frakciója azt javasolja, hogy azoktól a képviselőktől, akik nem vesznek részt a bizottsági, és közgyűlési munkában vonják meg a tiszteletdíjat. A szocialisták szerint le akarják járatni őket.

 • 2011-09-01 11:35 Rendkívüli közgyűlés: a villamosokról is döntöttek

  Déltől ülésezett Miskolc város közgyűlése, a képviselő-testület rendkívüli ülésen döntött két előterjesztésről. Rendeletet alkottak a társadalmi részvételről, illetve zárt ajtók mögött döntöttek a villamostender eredményéről. A hivatalos eredményt 18 óra után hozzák nyilvánosságra.

 • 2011-08-30 17:33 Csütörtökön rendkívüli közgyűlés

  Rendkívüli ülést tart Miskolc Város közgyűlése, szeptember 1-jén csütörtökön déli 12 órától a Városháza dísztermében.

 • 2011-08-12 00:36 Kétmilliárdos zárolás - sajtótájékoztató

  A csütörtöki, rendkívüli közgyűlést követően Kriza Ákos polgármester, és Soós Attila, a Városgazdálkodási és Üzemeltetési Bizottság elnöke sajtótájékoztatón is ismertette, miért vált szükségessé a kiadások csaknem kétmilliárdos zárolása Miskolcon.

 • 2011-08-11 10:41 Rendkívüli közgyűlés Miskolcon – részletes beszámoló, fotókkal

  Rendkívüli közgyűlést tartott csütörtökön a miskolci képviselő-testület. Az ülés fő napirendi pontja a város költségvetését érintette: az előterjesztés szerint, egyes tervezett bevételek elmaradása miatt, csaknem kétmilliárd forint zárolása szükséges a kiadási előirányzatoknál, hogy biztosítva legyen a gazdálkodás egyensúlya. További hét előterjesztésről is döntött a testület: egyebek mellett a közterület-felügyelők létszámának bővítéséről, további térfigyelő kamerák helyszíneinek kijelöléséről, valamint a Déli tehermentesítő meghosszabbítása során felmerült többletköltségekről is szavaztak a képviselők.

 • 2011-08-10 18:34 Cigaretta miatt verték félholtra

  Az Országos Mentőszolgálat munkatársai 2011. június 27-én állampolgári bejelentésre kimentek a XIII. kerület, Szegedi út egy elhagyatott részére, ahol egy ismeretlen személyazonosságú, eszméletlen, életveszélyesen sérült embert találtak.

 • 2011-07-28 16:20 Megkapják a bérkompenzációt a MISEK dolgozói

  Rendkívüli közgyűlést kezdeményezett ma délelőtt a miskolci képviselő-testület szocialista frakciója, a MISEK Kft. dolgozóinak bérkompenzációjáról. Az MSZP-s képviselőkön kívül azonban a közgyűlés egyetlen más frakciója sem szavazta meg a téma napirendre tűzését, így az ülés hamar véget ért. Kriza Ákos polgármester értelmetlennek nevezte a rendkívüli közgyűlés összehívására irányuló szocialista kezdeményezést - mint mondta, korábban is elhangzott már, hogy a MISEK dolgozói meg fogják kapni a bérkompenzációt. Az ügyben a képviselő-testület valamennyi frakciója külön sajtótájékoztatót tartott.

Miskolc TV mai műsora

2021-03-05 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!