Közgyűlés

Közösségi ház épülhet, ha…

2011-09-07 11:59

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Miskolc közgyűlésének csütörtöki, szeptemberi ülésén két terület törzsvagyonból való kivonásáról dönthetnek a képviselők. Az egyik az Avason található Európa Liget egy része.

Közösségi ház épülhet az Avas-délen, feltéve, ha ehhez minden feltétel adott lesz, tudtuk meg Pásztor Imrétől, a Miskolc Holding Zrt. kommunikációs vezetőjétől. Ennek első lépése, hogy a közgyűlés dönt a törzsvagyonból való kivonásról, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy értékesíthetővé, beépíthetővé válik a terület. Amely iránt az avas-déli református Egyházközség érdeklődik, ugyanis közösségi házat szeretnének ott építeni.

europapark_avas_110831_ja_7.jpg
Pásztor Imre hozzátette: a teljes terület tízezer négyzetméter, a korábbi telekmegosztásnak köszönhetően, a törzsvagyonból való kivonás 4448 négyzetmétert érint – ez iránt érdeklődnek a reformátusok. A terv megvalósításához persze először a képviselőknek csütörtökön támogatniuk kell a törzsvagyonból való kivonást, ezt követően indulhatnak meg az egyeztetések, melynek kapcsán minden további döntést a képviselőtestületnek kell majd meghoznia.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-10-22 (Csütörtök)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!