Közgyűlés

Cigaretta miatt verték félholtra

2011-08-10 18:34

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Az Országos Mentőszolgálat munkatársai 2011. június 27-én állampolgári bejelentésre kimentek a XIII. kerület, Szegedi út egy elhagyatott részére, ahol egy ismeretlen személyazonosságú, eszméletlen, életveszélyesen sérült embert találtak.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság életvédelmi nyomozói azonnal megtették a szükséges intézkedéseket a sértett személyazonosságának megállapítására.
Az összehangolt, precíz és gyors munka meghozta eredményét - a hetekig kómában fekvő férfit a média segítségével sikerült beazonosítani.

Ezzel párhuzamosan a nyomozók széleskörű adatgyűjtést, tanúkutatást végeztek és alapos gyanú merült fel, hogy a bűncselekményt két férfi és egy nő követte el. A három tiszabői lakost a BRFK által kibocsátott körözés alapján a fegyverneki és szolnoki rendőrök fogták el.

A nyomozás során megállapítást nyert, hogy a gyanúsítottak a buszmegállóban cigarettát kértek a sértettől. Miután a férfi kérésüket megtagadta, először távoztak a helyszínről, de hamar visszatértek és ütlegelni kezdték. A férfi a földre esett, elvették tőle a táskáját, majd elmenekültek a helyszínről.

Az ügyben a további eljárást - a 39 és 36 éves férfiak, valamint a 41 éves nő őrizetbe vétele mellett – a Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztály Életvédelmi Osztálya folytatja le életveszélyt okozó testi sértés bűntett megalapozott gyanúja miatt és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-10-25 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!