MIHŐ Miskolci Hőszolgáltató Kft.

 • 2012-12-06 17:04 A távhőproblémákra keresik a megoldást

  Fórumot rendezett a távfűtéses lakások fűtésdíjának problémájáról Sebestyén László országgyűlési képviselő csütörtökön délelőtt az ITC színháztermében. A felvetődött problémákat a szakemberek igyekeznek majd hasznosítani, megoldani az év elejére tervezett távhőszabályozás felülvizsgálatánál, hogy igazságosabb rendszer alakulhasson ki.

 • 2012-11-25 08:41 Fórum a fűtésdíjak problémájáról

  A távfűtéses lakások fűtésdíjának problémájáról tartanak fórumot december 6-án, csütörtökön délelőtt 11 órától az ITC székház színháztermében. A fórumon Sebestyén László országgyűlési képviselő meghívására részt vesz Kovács Pál klíma-és energiaügyért felelős államtitkár, és várják a miskolci lakásszövetkezetek elnökeit, a MIHŐ szakembereit is.

 • 2012-11-09 09:26 Miskolci fórum szerveződik a távhőszámlák ügyében

  Az aránytalan távhőszámlák megszűntetése érdekében fórumot szervez Sebestyén László országgyűlési képviselő, Kovács Pál, klíma- és energiaügyért felelős államtitkár részvételével.

 • 2012-10-26 16:31 PannErgy: hamarosan összeérnek a csövek

  Már a tapolcai elágazásnál járnak a Miskolci Geotermikus Projekt csővezetékei. A Csaba vezér úton október 31.-éig kell végezniük a munkákkal, addig kétsávos útlezárásra kell számítaniuk az arra járóknak.

 • 2012-10-19 09:45 Mindenütt, de takarékosan fűtenek Miskolcon

  A terveknek megfelelően, a hivatalos fűtési szezon kezdetére befejezték az öko- és panelprogramos lakások fűtésrendszerével kapcsolatos munkálatokat, így el tudták kezdeni a fűtést. A külső hőmérséklethez igazodva takarékoskodnak az energiával.

 • 2012-10-11 19:33 Az Avas rendjéért razziáztak

  Razziát tartott csütörtökön délután az Avason a polgármesteri hivatal a rendőrséggel és társhatóságokkal együttműködve. Az akció része volt a csaknem két éve kezdődött rendszeres kiemelt hatósági ellenőrzéseknek, ezúttal azonban nem csupán a bejelentett, problémás lakásokat, lépcsőházakat ellenőrizték, hanem a garázsboltok előtti szeszesital-fogyasztást, a szemetelést, guberálást és a hajléktalanok előfordulási helyeit is.

 • 2012-10-10 16:44 Igazságosabb elosztást kér a képviselő

  Lakossági megkeresésre, valamint a Miskolc Televízió érdeklődésére kezdett el foglalkozni néhány hete az aránytalan távhőszámlák problémáival Sebestyén László országgyűlési képviselő, a MIHŐ vezetésével egyeztetve. A tényleges fogyasztással arányos fűtésdíjak kiszabását, és a fizetési költségek igazságosabb elosztását javasolja parlamenti interpellációjában az országgyűlési képviselő.

 • 2012-10-10 16:11 Problémák nélkül beindult a fűtés

  Mint arról hírt adtunk, hétfő éjszaka a MIHŐ Kft. beindította a fűtést a miskolci panellakásokban, mivel a hét elején az átlaghőmérséklet három napon át nem haladta meg a 12 fokot. Csak azokban a házakban nem kezdték el a szolgáltatást, ahol a panel- vagy öko-programos felújítások miatt ez nem volt lehetséges – ez mintegy ötszáz lakást érint. A külső hőmérséklet miatt és azért, hogy a távhő-számlák ne emelkedjenek meg hirtelen, a MIHŐ most is szakaszosan indította el a fűtést.

 • 2012-10-08 21:46 Ismét van meleg víz az Avason

  Ismét van meleg víz az Avason várhatóan hétfőn, az éjszakai óráktól. A szolgáltatás szombaton éjjel állt le, akkor kezdték meg a geotermikus vezeték rácsatlakoztatását a MIHŐ rendszerére. Novembertől pedig várhatóan a Mályiban kitermelt forró vizet is használják az avasi lakások fűtésére.

 • 2012-10-08 15:54 Indul a fűtés Miskolcon

  – Október 8-án, a külső hőmérsékleti előrejelzések alapján, a Miskolci Hőszolgáltató Kft. Miskolc város területén közel 32.000 lakásban – köztük az Avasi városrészben is – beindítja a fűtést - tájékoztatott Pásztor Imre, a Miskolc Holding Zrt. kommunikációs vezetője.

 • 2012-10-06 16:26 Nem lesz meleg víz az Avason

  Vasárnap és hétfőn szünetel a melegvíz-szolgáltatás az avasi lakótelepen. Ennek oka, hogy még a fűtési szezon megkezdése előtt beépítik a geotermikus hőenergia csatlakozásához szükséges elzáró szerelvényeket.

 • 2012-10-05 12:25 Nem lesz meleg víz

  Vasárnap és hétfőn szünetel a melegvíz-szolgáltatás és a fűtés az avasi lakótelepen. Ennek oka, hogy még a fűtési szolgáltatás megkezdése előtt beépítik a geotermikus hőenergia csatlakozásához szükséges elzáró szerelvényeket – tájékoztatta szerkesztőségünket a MIHŐ Kft.

Miskolc TV mai műsora

2020-09-27 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!