Városinfó

Miskolci fórum szerveződik a távhőszámlák ügyében

2012-11-09 09:26

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Az aránytalan távhőszámlák megszűntetése érdekében fórumot szervez Sebestyén László országgyűlési képviselő, Kovács Pál, klíma- és energiaügyért felelős államtitkár részvételével.

Mint arról korábban a MiskolcTV és a minap.hu is beszámolt, Sebestyén László törvénymódosítást javasolna, azért hogy Miskolcon is megszűnjön az a probléma, hogy egy lépcsőházon belül az alsóbb szinten élőknek többet kell fizetniük a fűtésért, mint a fentebb lakóknak. A miskolci tanácskozáson az érintettek és az államtitkár közösen keresnének megoldást a problémára.

sebestyen_laszlo_avas_120125_ml.jpg

Sebestyén László (Fidesz) országgyűlési képviselő elmondta, ugyan még az időpontot nem tűzték ki, de fórumra várja a lakásszövetkezetek elnökeit, a hőszolgáltató szakembereit is, hogy élőben is hallják, milyen problémákkal szembesülnek a miskolciak a távhőszámlákkal kapcsolatban. Az időpontegyeztetés folyamatban van.

minap.huAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

  • 2012-11-11 18:10

    Lepkekor

    Felháborító ez az egész! Éppen a fizeti meghagyásra írok ellentmondást. Jogszerű, de igazságtalan döntés. Milyen igazságszolgáltatás van a bíróságokon, ha ilyet ki mer jelenteni egy bíró??? Mindenki tudja, hogy rossz a jogszabály, akkor miért nem vál [ tovább ... ]

Miskolc TV mai műsora

2020-08-14 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!