MIHŐ Miskolci Hőszolgáltató Kft.

 • 2012-06-25 17:53 Az ellenőrzések javítottak a helyzeten

  Immár másfél éve, hogy folyamatos átfogó ellenőrzéseket tart a miskolci önkormányzat a társhatóságokkal közösen azokban a társasházakban, illetve családi házas övezetekben, ahol a beilleszkedni képtelen, alapvető együttélési normákat be nem tartó lakosok, illetve a fészekrakó csalók problémát okoznak. A folyamatos nyomásnak látható eredményei vannak.

 • 2012-06-23 11:58 Elismert munka és törekvés

  A Magyar Távhőszolgáltatásért Szakmai Díjat vehette át Móricz József, a MIHŐ Kft. stratégiai igazgatója a Pécsett megrendezett Távhő-szolgáltatási Konferencián.

 • 2012-06-22 15:08 Karbantartás – jön a "nagyleállás"!

  Igyekszik a lehető legrövidebb idő alatt elvégezni a Mihő Kft. a távhőszolgáltató-rendszer nyári karbantartását, de néhány napig így is szünetel a használati melegvíz-szolgáltatás a nyáron. Ez évben az alábbi területeken és időpontban várható a szolgáltatási szünet.

 • 2012-06-11 15:50 Emlékérmet kapott a MIHŐ stratégiai igazgatója

  A Magyar Távhőszolgáltatásért Szakmai Díjat vehette át Móricz József, a MIHŐ Kft. stratégiai igazgatója a Pécsett megrendezett Távhőszolgáltatási Konferencián.

 • 2012-06-08 08:51 Helyreállították a rokkantparkolót

  A közelmúltban számoltunk be arról, hogy hibaelhárítással kapcsolatos útbontást követően eltűnt egy rokkantparkoló a Középszeren.  Miután beszámoltunk az esetről kedvező fordulatot vett a történet, helyreállították a rokkantparkolót.

 • 2012-05-11 15:33 Miskolc napja: játszóház, veterán busz, városnézés

  Színes programokkal várta kicsiket és nagyokat a város napján a miskolci önkormányzat és a Miskolc Holding Zrt., a Városháza környékén. A Szent István téren, a virágóra előtt játszóház fogadta a gyerekeket, a tér mögötti parkoló végében pedig a városi vagyonkezelő tagvállalatai által használt speciális gépek sorakoztak fel.

 • 2012-04-29 08:55 Rendkívüli hétvége – akcióval

  Az MVK a négynapos hosszú hétvégére meghosszabbítja a hétvégi családi jegy, valamint a 3 napos turistajegy érvényességét, így azok mind a négy napon érvényesek, tehát a turista jegy egy, a családi jegy pedig két nappal tovább használható a megszokottnál, változatlan ár mellett.

 • 2012-04-27 10:49 Parkolás, ügyfélszolgálat a hosszú hétvégén

  Április 28-án szombaton 8-tól 13 óráig a parkolás fizetős, azaz megszokott szombati parkolási rendnek megfelelő lesz. Április 29-től május 1-ig Miskolcon a Régió Park Kft-hez tartozó parkolókban a parkolás ingyenes - tájékoztatott Pásztor Imre, a Miskolc Holding Zrt. kommunikációs vezetője.

 • 2012-04-16 12:51 Svéd látogatók a MIHŐ-nél

  A svédországi Piteå városából érkezett húszfős küldöttség a Miskolci Hőszolgáltató Kft. központjába hétfő reggel. A vízvezeték- és csőhálózat-szerelést tanuló diákok megismerkedhettek az itteni rendszerrel és a biomassza erőművel is.

 • 2012-04-12 16:16 Még marad a fűtés

  Bár április 15-el véget ér a fűtési szezon a meteorológiai előrejelzés adatait is figyelembe véve úgy tűnik még nem fog leállni teljesen a fűtés Miskolcon. Vélhetően szakaszos fűtési módban fog távhőszolgáltatást biztosítani a MIHŐ.

 • 2012-04-05 17:17 Vendégjárás a MIHŐ-nél – kalocsaiak tanulmányozták a biomassza erőművet

  Egymásnak adják a kilincset a vendégek a Miskolci Hőszolgáltató Kft-nél. Szerdán Marosvásárhelyről, ma Kalocsáról érkeztek látogatók Miskolcra, hogy megismerkedjenek a MIHŐ tevékenységével. A látogatás alkalmával a biomassza fűtőművet nézték meg, abból a célból, hogy a kalocsai távfűtési rendszer kiépítésénél hasznosítsák az itt tapasztaltakat.

 • 2012-04-04 15:19 Erdélyi szakemberek tanulmányozták a MIHŐ hálózatát

  Marosvásárhelyi vendégeket fogadott szerdán a Miskolci Hőszolgáltató Kft. A helyi távhőszolgáltatóról érkezett delegáció látogatása során megismerkedett a miskolci távhőhálózattal, a közelmúltban megvalósult fejlesztésekkel, illetve az országosan is egyedülálló távfelügyeleti rendszerrel is.

Miskolc TV mai műsora

2020-02-24 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!