MIHŐ Miskolci Hőszolgáltató Kft.

Indul a fűtés Miskolcon

2012-10-08 15:54

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE miho_ja_8.jpg

– Október 8-án, a külső hőmérsékleti előrejelzések alapján, a Miskolci Hőszolgáltató Kft. Miskolc város területén közel 32.000 lakásban – köztük az Avasi városrészben is – beindítja a fűtést - tájékoztatott Pásztor Imre, a Miskolc Holding Zrt. kommunikációs vezetője.

- A Meteorológiai Intézet előrejelzése alapján a külső hőmérséklet napi átlaga előreláthatólag 10 fok alatt marad, ezért a MIHŐ Kft. október 8-án - hétfőn - a kora esti órákban beindítja a fűtésszolgáltatást. Várhatóan a radiátorok a reggeli órákra felmelegednek - részletezte Pásztor Imre.
Mint elmondta, azon egyéb felhasználók, intézmények esetében, akikkel a társaságnak erre vonatkozó megállapodása van, a fűtés automatikusan beindul. Akik nem kötöttek ilyen megállapodást, azok a központi műszaki ügyeleten, a Gagarin u. 52.sz. alatt, illetve a 46/533-153-as fax-számon - a korábbi évek gyakorlatával azonos módon, írásban kérhetik.

A kommunikációs vezető arról is szólt, hogy azoknál az épületeknél, ahol a panelprogram illetve az ÖKO program munkálatai még nem fejeződtek be, a MIHŐ Kft. csak abban az esetben tudja elindítani a fűtést, ha a közös képviselő ezt készre jelenti. Amennyiben a lakóközösségek a MIHŐ Kft-vel kötött, korábbi megállapodástól eltérően, nem igénylik a fűtésszolgáltatást, a közös képviselők illetve a fűtési megbízottak bármikor, írásban kérhetik annak leállítását, a fenti elérhetőségeken.- A korábbi évek gyakorlatához igazodva, a MIHŐ Kft. most is élni fog a napközbeni fűtésszüneteltetéssel – az időjárás függvényében – annak érdekében, hogy a fűtési költség a lakóközösségek számára a lehető legalacsonyabb legyen - emelte ki Pásztor Imre.
minap.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-07-07 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!