MIHŐ Miskolci Hőszolgáltató Kft.

Nem lesz meleg víz

2012-10-05 12:25

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Vasárnap és hétfőn szünetel a melegvíz-szolgáltatás és a fűtés az avasi lakótelepen. Ennek oka, hogy még a fűtési szolgáltatás megkezdése előtt beépítik a geotermikus hőenergia csatlakozásához szükséges elzáró szerelvényeket – tájékoztatta szerkesztőségünket a MIHŐ Kft.

Várhatóan vasárnap éjféltől egészen hétfő éjfélig, vagyis két napig szünetel majd az avasi lakótelepen a fűtés és a melegvíz-szolgáltatás, mert a Miskolci Geotermia Zrt. geotermikus beruházást végez.

A MIHŐ Kft. tájékoztatása szerint egy, a geotermikus hőenergia csatlakozásához szükséges elzáró szerelvényeket építenek be, ezért áll le egy időre a szolgáltatás. Mint megtudtuk, a kivitelezés eredményeként, a 2012-2013-as fűtési szezonban – a geotermikus energia hasznosításával – a miskolci távhőellátó-rendszer egy új hőforrással bővül, amely nemcsak a környezetvédelem, a megújuló energia hasznosítása, hanem a távhőszolgáltatás gazdaságosságának javítása terén is előrelépést jelent.

A Miskolc Holding Zrt. műszaki ellenőrzése alatt fokozott ütemben zajlanak a vezetéképítési és egyéb munkák annak érdekében, hogy megkezdődhessen a geotermikus hőenergia szolgáltatása, amelyhez az elzárószerelvények beépítése elengedhetetlen a fenti időpontban.

A szolgáltatás szüneteltetését követően, a fűtési idényben várhatóan nem lesz újabb leállás a geotermikus beruházás munkái miatt.

Kiss J.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-07-05 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!