MIHŐ Miskolci Hőszolgáltató Kft.

 • 2012-02-12 07:49 Talán nem lesz fűtés. Már biztosan nem!

  Néhány órára kikapcsolják a fűtést a Jókai lakótelep több panelházában. A hideg időjárás, és a korrózió miatt kilyukadt ugyanis egy távfűtési primer vezeték. A Mihő munkatársai már a helyszínen vannak, a sérült csövet lekötik a rendszerről, így több panelház lakója fűtés és meleg víz nélkül marad egy időre.

 • 2012-02-06 15:54 „Álmihősök” járták a város – figyelmeztet a hőszolgáltató

  Még múlt hónap végén jelezték a fogyasztók a MIHŐ-nek, hogy a Kuruc u. 9-11. sz. alatt megjelent ismeretlen emberek a lakásokba csöngettek be azzal, hogy a MIHŐ Kft-től jöttek fűtési rendszer korszerűsítésének igényfelmérésére.

 • 2012-02-05 11:13 Sok vagy kevés a távfűtés?

  A városi közmeghallgatáson is elhangzott lakossági panaszként, hogy például az Avas egy részén rendszeres a túlfűtés. A nagy hidegben nagy hőteljesítményt kell leadni, így előre félnek a lakosok, mekkora számlát fognak majd kapni. A miskolci hőszolgáltatót arról kérdeztük, mennyire lehet "belőni" az elvárt szintre a fűtést? 

 • 2012-02-03 08:28 Melegük lett a melegvíz számlától

  Többen is jelezték a napokban, hogy hiába tették ki a megszokott módon papíron az ajtóra a vízóraállás bejelentést, a MIHŐ nem az ott feltüntetett melegvíz-mennyiséget, hanem jóval többet számlázott le. Több ezer forintos eltéréseket emlegetnek a panaszosok. Utánajártunk a problémának.

 • 2012-02-01 20:25 Diósgyőrben is lecsaptak az ellenőrök

  Rendőrökre is szükség volt szerda délután Diósgyőrben, ahol ismét ellenőrzést tartottak az önkormányzat szakemberei, a társszervekkel közösen. Ezúttal is találtak szabálysértőket, áramtolvajokat, sőt, egy szökésben lévő fiatalkorú is horogra akadt.

 • 2012-01-10 14:31 Mennyiért fűtenek a nagyvárosokban?

  A számla összege mindig több, mint amennyit a polgárok szívük szerint fizetnének bármelyik szolgáltatásért. Nem kivétel ez alól a távfűtés sem. Összehasonlítottuk néhány magyar nagyváros ezzel kapcsolatos adatait és kiderült, hogy Miskolc a legolcsóbbak közé tartozik.

 • 2012-01-03 19:29 Emelkedett a távhő díja

  4,2 százalékkal többet kell fizetni a távfűtésért január elsejétől. A távhőszolgáltatás tavaly hatósági áras lett, így a mostani emelésről nem a MIHŐ Kft., hanem az illetékes miniszter döntött. Az árrendezésnél a fejlesztési minisztérium honlapja szerint a távhő esetében is feltétel volt az, hogy a drágulás nem haladhatja meg az infláció mértékét.

 • 2011-12-06 11:36 A MIHŐ nem kér zöld kártyát a támogatásokhoz!

  Az elmúlt napokban több bejelentés érkezett a MIHŐ Kft. ügyfélszolgálatára, mely szerint Miskolcon egy kft. a hőszolgáltatóra való hivatkozással ún. „zöldkártya” (lakások és lakóépületek energetikai tanúsítása) készítésére tesz felajánlást az ingatlan tekintetében.

 • 2011-11-21 15:30 Nagyon ásnak a Középszeren

  A Miskolci Hőszolgáltató Kft (MIHŐ). munkatársai a harmadik gödröt ássák a Középszeren. Vajon mit keresnek annyira?

 • 2011-11-19 11:31 Miskolc Holding – BIO-MI együttműködés

  Együttműködési szerződést írtak alá november 18-án a Miskolc Holding Önkormányzati Vagyonkezelő Zrt., a WIS Befektetési és Kereskedelmi Zrt., valamint a MIHŐ Miskolci Hőszolgáltató Kft. vezetői. A megállapodás azért vált aktuálissá, mivel a felek tulajdonában álló Bioenergy-Miskolc Kft. (BIO-MI Kft.) beruházásában épülő miskolci Kenderföldi Bio-fűtőmű, a hozzá kapcsolódó Gagarin-Dorottya utcai hőkörzet hő- és távvezeték építési munkálatai befejezés és próbaüzem előtt állnak.

 • 2011-11-10 20:11 Rövidesen beüzemelik a biomassza-fűtőművet

  Jól halad az építkezés Miskolcon, a Kenderföldön, a tervezett biomassza-fűtőmű még idén megkezdheti a próbaüzemet, a tervek szerint 1100 lakásnak szolgáltat majd távhőt a környéken.

 • 2011-11-01 13:45 Régi épületek maradványai a Szent István téren

  Új adalékokkal gazdagíthatják a miskolci, helytörténeti kutatásokat azok a "leletek", amelyek a napokban kerültek a felszínre a Szent István téren. A területen fűtéscsöveket fektet a Miskolci Hőszolgáltató Kft., s a kiásott gödrökben régi épületek alapjai, falmaradványai bukkantak elő.

Miskolc TV mai műsora

2021-01-23 (Szombat)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!