Sport

 • 2007-05-14 12:55 Újra gurul a lyukacsos

  Néhány nap, és ismét rangos eseménynek ad otthont a Miskolc Városi Szabadidőközpont: május 15-én ugyanis a Miskolci Betyárok nemzetközi mini floorballtornát rendeznek, amelyen svéd és szlovák csapatok is részt vesznek.Korábban beszámoltunk arról, hogy a svédországi Kolpenas gárdájától a miskolciak palánkot kaptak. Akkoriban körvonalazódott, hogy az északiak ebben az esztendőben is Magyarországon edzőtáboroznak, és szívesen játszanának egy mérkőzést a megújult sportcsarnokban.– Igyekeztünk izgalmas tornát életre hívni, s ezért úgy döntöttünk, hogy még két másik csapatot is meghívunk a Miskolci Floorball Majálisra. A házigazdákon és a svédeken kívül pályára lép a testvérváros Kassa együttese, valamint a fővárosi Diamonds SC – adott tájékoztatást Gál Tamás, a Betyárok csapatkapitánya.A mérkőzések 2 x 15 percesek lesznek, a lefújást rávezetések követik, s aki szeretne megismerkedni a sportággal, annak feltétlenül érdemes lesz kilátogatnia a sportcsarnokba.*Ugyancsak a Betyárok háza tájáról származó információ, hogy a Veszprém Lizards csapata bebiztosította a floorball országos másodosztályú bajnokságban a második helyét, így a dunántúliak lesznek a május 19-én sorra kerülő osztályozón a miskolciak ellenfelei.– Az elmúlt évekből kellemes emlékeket őrizgetünk a veszprémi megyeszékhelyről, ugyanis még az OB II-ben általában rendre legyőztük ellenfelünket, s az egyetemi bajnokságon is előttük végeztünk. Természetesen az osztályozó egészen más, hiszen egyetlen találkozón múlik az első osztályú tagságunk – kommentálta az eseményeket Gál Tamás.Elmondta: a csapat valamennyi tagja tisztában van azzal, mi múlik a 3 x 20 perces mérkőzésen. A felkészülés során részt vesznek egy egri, hatcsapatos tornán, ez is segíti a ráhangolódást.doros

 • 2007-05-09 16:07 Kikapott a Diósgyőr

  Ragyogó futballidőben, ám kevés néző előtt és ezért igazi hangulat nélkül kezdődött a DVTK vendégszereplése a Hungária körúton.Méghozzá úgy, hogy az első gólszerzési lehetőség a DVTK előtt adódott a 8. percben: Douva remek indításával Simon lép ki Lambulics mellett, majd kapura is lő, Végh azonban jól zárta a szöget. Első támadásából akár vezethetett volna is a DVTK. Ám gólt, szintén az első támadásból a 36. percben az MTK szerez. Pintér és Hrepka ketten gólhelyzetet alakítanak ki és előbbi szép gólt lő a vendégkapuba. 1-0.42 perc. Sipeki küzd a labdáért, amit Rubint könnyelműen elpasszol, az így adódó helyzetből csak centiken múlik hogy Pál ne találjon be Szalma kapus kapujába. A nézőriogató első félidő után, a szünetben pályára lépő Binder szerez labdát, pontos indításával Simon iramodik meg, jól tartja meg, majd teszi a labdát Foxi elé, akinek ezúttal csak az oldalhálót sikerül leporolnia. Az 54. percben aztán egyenlít a Diósgyőr. Ezúttal Foxi tesz remek labdát Simon elé, aki úgy tűnik elkörülményeskedi a helyzetet, ám érkezik Lambulics, aki még bele ér a próbálkozásba. 1-1.Klasszikus MTK-s találat változtat újra az eredményen. Cvitkovics húzza meg a szélen az akciót, majd csele után visszagurít és Horváth Levente újra megszerzi a vezetést az 56. percben. 72. perc. Újra mattolja a DVTK védelmét a házigazda, a szöglet után az előrehúzódó Lambulics a gólszerző. 6 perccel a vége előtt még egy hazai gól születik, mert a kapura iramodó Szabó – szinte ugyanolyan helyzetből, mint a meccs elején Simon hibázott – megszerzi a negyedik MTK-s gólt. Ám még nincs vége. Már a hosszabbításban a kapu elé érkező diósgyőri szöglet után Binder lő és még a gólvonal előtt Lambulics ebbe a lövésbe is beleér, és ez alakítja ki a végeredményt: MTK – DVTK 4-2.A következő fordulóban, 19-én Kispesten vendégszerepel a Diósgyőr.

 • 2007-05-09 15:59 Újabb támogatók az olimpia mellett

  Újabb támogatók álltak a BOM mellé a budapesti olimpia ügye érdekében. Az egyre nagyobb társadalmi támogatottságot élvező civil szervezet célja, hogy elősegítse Budapest jelentkezésének benyújtását a 2020-as nyári olimpiai és paralimpiai játékok megrendezésére.

 • 2007-05-09 15:51 Ezüstérmesek lettek

  Az Országos Gyermek Leány Kosárlabda bajnokságban ezüstérmes lett a DKSK-MISI csapata Nyíregyházán. Álló sor: Sikora Emőke, Kolaj Adrien, Szabó Brigitta, Eisert Eszter, Simon Szimonetta, Mezőközy Zsófia, Tóth Orsolya, Balogh Gabriella edző.Térdelő sor: Nagy Laura, Skultety Dorottya, Tóth Zsófia, Dubei Debóra, Nagy Dóra, Újmári-Tóth Gréta, Hájer Tamara.

 • 2007-05-08 09:07 Vasárnap pótolnak a salakosok

  A két csapat megállapodása után a Lengyel Motorsport Szövetség is áldását adta az időpontra, így már hivatalosan is május 13-án (vasárnap), 11 órai kezdettel pótolják a Miskolc-népkerti Arénában a csapatok a salakmotoros lengyel II. ligában a múlt hétvégén elmaradt Miskolc – Rawicz meccset.[RSO TEAM]

 • 2007-05-07 16:13 Az ötödik helyért

  Május 13-án vasárnap a MVSC MISI élvonalbeli röplabda csapata és – amennyiben harmadik meccsre a kerül sor a kosarasoknál – a DKSK Miskolc kettős mérkőzést játszanak a Miskolc Városi Szabadidőközpontban (sportcsarnok). Mindkét gárda a bajnoksága 5. helyének megszerzéséért harcol. Az MVSC MISI ellenfele a Kaposvár lesz, a DKSK Miskolcé pedig a Zalaegerszeg. A röplabda találkozó 16 órakor kezdődik, a kosárlabda összecsapásra 18.30-as kezdéssel kerül sor.

 • 2007-05-07 15:41 Sarat dagasztottak a motorosok

  Dédestapolcsányban rendezte a miskolci Motocross Racing SE. az Endurocross Bajnokság 4. fordulóját a hétvégén. Az éjszakai eső megnehezítette a 92 versenyző dolgát, hiszen óriási sárral kellett megküzdeniük a 2 órás futamban. Az Mx-Racing SE. eredményei a következőképen alakultak:Összetett első helyezés és a leggyorsabb köridő:Sziklavári István Honda.II. osztály 125 ccm kategóriában:Nics Róbert KTM 3. helyezés.III. osztály:Soltész Nagy Tamás KTM 4. helyJenei Tamás KTM 8. helySzaniszló Máté Husaberg 15. helyTardi Jácint Yamaha 18. helyZsarnai András Honda 22. helyPerhács Attila Yamaha technikai probléma miatt nem fejezte be a versenyt.Ifi kategória:Sziklavári Patrik Honda 2. helyMizerák Máté KTM 3. hely

 • 2007-05-03 11:52 Motocross Junior Kupa

  A Magyar Motosport Szövetség Junior Kupa néven új öt fordulós versenysorozatot indított a 2007-es motocross idényre. Az első fordulót Visontán rendezték a hétvégén. A miskolci Motocross Racing SE. junior korú versenyzői is remekül helyt álltak. Az eredmények a következőképpen alakultak:50 ccm-es kategóriában: Jantek Péter KTM 9. hely.65 ccm-es kategóriában:Pál Vencel Kawasaki 5. hely. Fazekas Soma Kawasaki 13. hely.85 ccm-es kategóriában:Sziklavári Patrik Honda 3. hely. Pál Markó Suzuki 6. hely.Tóth Dániel Honda 7. hely. Mizerák Máté KTM egy bukás miatt nem fejezte be a futamot.OPEN kategória (125 ccm és 250 ccm együtt)Sziklavári István Honda 5. hely. Fazekas Zsombor Honda 12. hely.

 • 2007-05-03 11:35 Látássérült Magyar Tekebajnokság

  A Látássérült tekebajnokság IV. fordulóját Kazincbarcikán bonyolítottuk le. Egyben ez volt a Magyar Bajnokság zárása is, a következő megmérettetés Kassán lesz a világbajnokságon. A 2006-2007 évi csapatbajnokságon a következő eredmény született:1. Miskolc Denevér I. csapata 10237 fával. 2. Budapest Wesselényi I. csapata 10222 fával.3. Budapest Wesselényi II. csapata 10072 fával. 4. Nyíregyháza Viktória csapata 9368 fával.5. Komló Vakondok csapata 9231 fával. 6. Miskolc Denevér II. csapata 9186 fával.7. Debrecen csapata 9086 fával. 8. Nyíregyháza Favágók csapata 7207 fával.Egyéni eredmények:Női: B1 Orosz Béláné Denevér SE 2253 fával. B2 Keresztesi Lajosné Denevér SE 2677 fával.B3 Jakab Gyuláné Ny. Viktória SE 2458 fával.

 • 2007-05-02 17:03 Kramnyik győzött

  Fantasztikus partik után véget ért a Lékó plusz sakk sorozat harmadik találkozója, amely során Lékó Péter az aktuális világbajnok Vladimir Kramnyik ellen mérkőzött. A páros rapid sakkmérkőzés végeredménye: 4-3 a világbajnok javára.

 • 2007-04-20 16:40 Harmincháromnál tartanak

  Szenzációsan szerepelnek a magyar fiatalok a vasárnap óta Miskolcon zajló U18-as divízió II-es, A-csoportos jégkorong-világbajnokságon! A mieink az eddig lejátszott mindhárom találkozójukat megnyerték és magabiztosan menetelnek az elsőség felé.

 • 1970-01-01 01:00 Futsal: szoros meccsen kapott ki a Volán

  A vártnál kicsit nehezebben, de győzelemmel búcsúzott az őszi szezontól a Duna Takarék ETO. A zöld-fehérek végül három góllal győzték le a remekül játszó Borsod Volánt.

Miskolc TV mai műsora

2023-10-02 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!