Sport

 • 2007-05-29 13:07 Döntetlen Miskolcon

  A Keleti-csoport 4. helyezettje, a Bőcs a Ferencvárost fogadta Miskolcon a hétvégén.Bár a vendégek támadtak többet, a hajrában a pályaválasztó közel állt a gólszerzéshez, a lefújásig azonban egyik csapat sem szerzett érvényes találatot. A listavezető Nyíregyháza eközben 3 ponttal gazdagodott, az előző játéknapból elhalasztott - békéscsabai - bajnokiját szerdán pótló Fradival szemben így 5 ponttal meglépett.

 • 2007-05-25 17:11 Záróra a Rába partján

  Szombaton rendezik meg a labdarúgás első vonalában a bajnoki idényzárót, amelyre jócskán maradt nyitott kérdés! Az egyik legfontosabb: melyik csapat kíséri el a régen kiesett váciakat a második osztályba? A DVTK együttese már hetek óta páholyból figyeli az eseményeket, a sors azonban mégis úgy hozta, hogy a piros-fehérek dönthetnek a válságos helyzetben lévő Győr sorsáról.

 • 2007-05-23 14:24 Jól mentek a miskolciak

  Bakonynána adott helyszínt az Endurocross Bajnokság 5. fordulójának. A 140 induló között a miskolci Motocross Racing SE versenyzői szorgalmasan gyűjtögették a pontokat.I. osztály: Sziklavári István (Honda) 4. helyII. osztály 125 ccm: Nics Róbert (KTM) 7. helyIII. osztály: Soltész Nagy Tamás (KTM) 3. helyJenei Tamás (KTM) 9. helyZsarnai András (Honda) 11. helyPerhács S. Attila (Yamaha) 19. helyIfi kategória: Sziklavári Patrik (Honda) 2. hely.

 • 2007-05-23 13:33 Világbajnokságra készülnek a tekések

  A Kassán megrendezésre kerülő Látássérült Teke Világbajnokság május 26–31. között lesz lebonyolítva. Összeállt a magyar válogatott kerete, melyben több miskolci versenyző is helyet kapott.Női csapat: B1 Orosz Béláné, Miskolc Denevér SE, B2 Keresztesi Lajosné, Miskolc Denevér SE, B3 Veres Imréné, Miskolc Denevér SE. Női egyéni: B2 Czuth Gáborné, Bp. Wesselényi SE, B2 Gubuznai Imréné, Bp. Wesselényi SE. Férfi csapat: B1 Csengeri István, Miskolc Denevér SE, B1 Hafner Ernő, Bp. Wesselényi SE, B2 Sisenszki Péter, Miskolc Denevér SE, B2 Czuth Gábor, Bp. Wesselényi SE, B3 Pazinczár Attila, Bp. Wesselényi SE, B3 Simon Csaba, Komló Vakond SE. Férfi egyéni: B2 Peredi István, Bp. Wesselényi SE, B2 Csák József, Bp. Wesselényi SE, B3 Oláh József, Bp. Wesselényi SE. A csapat kísérője: Kovács Brigitta, a Magyar Látássérült Sportszövetség Főtitkára. A csapat edzője: Batki István és a Látássérült Sportszövetség Teke Szakág vezetője.

 • 2007-05-21 14:04 Darts verseny

  Országos szintű pontszerző darts versenyt tartottak a Sportcsarnokban. A rangos megmérettetésre hivatásos versenyzők érkeztek az ország szinte minden részéről, Borsod megyéből negyvennégyen szálltak ringbe. A versenyzők 2008-ban egy nagy nemzetközi versenyt terveznek, és azt szeretnék, hogy a sportág 2012-ben olimpiai szám legyen.

 • 2007-05-18 15:39 DKSK: teljes a bizonytalanság

  A DKSK Miskolc NB I/A csoportos női kosárlabdacsapata a közeli napokban befejeződött 2006/07-es idényben a bajnokság 5. helyén végzett, míg a Magyar Kupában a negyedik lett. Mindez azonban már a múlt, a jövőt illetően pedig teljes a bizonytalanság a DKSK SMSz Kft. házatáján.Hatvani Olivér, a többségi tulajdonos képviselője azt nyilatkozta, hogy a válságmenedzselés sikerrel járt, hiszen be tudták fejezni a bajnokságot. Ennyit lehet a pozitív oldalon felvonultatni, ugyanis jelenleg a gazdasági társaság össztartozása meghaladhatja a 100 millió forintot. Az elkezdett törlesztések helyett újabb adósságok halmozódtak fel, s nagy kérdés, hogyan lehet megoldást találni a súlyos problémára.Hatvani szerint csak hosszú távú terv alapján van remény az adósság lefaragására. Ehhez szükséges a város, valamint a szponzori kör támogatása. Amennyiben bármelyik hiányzik, a klub ellehetetlenül és biztosra vehető, hogy a DKSK Miskolc nem indulhat a következő évi bajnokságban. Az sem kizárt, hogy a tavaly vészmegoldásként megalapított DVKK áll rajthoz – minden bizonnyal alacsonyabb osztályban.

 • 2007-05-17 16:38 Pannon-kupa Miskolcon

  A ljubljanai divízió 1-es vb-n három és fél hete ezüstérmet szerző magyar jégkorong-válogatottat köszöntötte a szövetség egyik fő szponzora. Az ünnepségen elhangzott, hogy a válogatott második helyezése rekorderedmény, amelyre öt éve nem volt példa hazánkban, köszönet illeti szövetség és a válogatott magas színvonalú munkáját. Studniczky Ferenc, a Magyar Jégkorongszövetség elnöke egyebek mellett arról is szólt, hogy idén sem marad el a nagy sikerű Pannon-kupa, a december 15-i hétvégén várhatóan Miskolcon rendezik majd meg – az ellenfelek pedig előreláthatólag az olaszok, a japánok, az ukránok és a románok közül kerülnek ki.

 • 2007-05-16 18:04 Jótékonysági hokibál

  A Miskolci Városi Sportiskola-Miskolci Jegesmedvék JSE jégkorong szakosztálya május 19-én, szombaton 19 órától a Miskolci Jégkorong Utánpótlásáért jótékonysági bált rendez a miskolci Szabó Lőrinc Általános Iskolában (Miskolc, Vörösmarty u. 76.). A műsorban többek között fellép a Ködmön Tánciskola C csoportos junior bajnok csapata. A vendégeket hajnalig tartó élőzenével és tombolával várja az est műsorvezetője, Popovics Pál. A belépők 4000 forintért vásárolhatóak meg. A részvételi szándékot Nagy Ildikónál a 30/389-77-06-os telefonszámon lehet jelezni.

 • 2007-05-16 18:03 Svéd siker Miskolcon

  Remek hangulatban zajlott és svéd sikerrel zárult a Miskolci Városi Sportcsarnokban a hét elején megrendezett Első Miskolci Floorball Majális. A Miskolci Floorball Egyesület rendezésében négycsapatos mini tornára került sor, amelyen a Miskolci Betyárok mellett a fővárosi Diamonds SC, a szlovák Kosice, valamint a svéd Kolpenas IBF vett részt. A torna rendezésének az ötletét az adta, hogy a szezon kezdetén a svéd klub látta el palánkkal a miskolci együttest – ezt köszönte meg nyitóbeszédében Orosz Lajos alpolgármester. A házigazdák 1-1-es döntetlenre végeztek a Diamonds ellen, aztán 3-2-re legyőzték a kassaiakat. A kupa mégis Svédországba került, ugyanis az északiak 3-2-es győzelmet arattak a rendezők ellen. Gál Tamás csapatvezetőtől megtudtuk, hogy a gárda szombaton lép ismét pályára, mégpedig egy nagyon fontos találkozón, ugyanis az NB I-es tagság meghosszabbításáért csatázik majd Veszprémben.

 • 2007-05-16 13:59 Szép eredmények

  Viszonylag ritkán lehet hallani a Székesfehérvári Judo Sport Clubról, ám ha jelentkeznek, akkor van miért. Mint ezúttal is, hiszen Miskolcon, a diákolimpia országos döntőjében nagyszerűen szerepeltek.

 • 2007-05-16 12:33 Kápolna-futás

  Kápolnai csúcsfutás. Ez az elnevezése annak a terepfutóversenynek és családi napnak, amelyet hagyományteremtő céllal rendeznek meg Sajókápolna térségében június hó második napján.A szervezők célja bemutatni, hogy a megyének ezen a részén is lehet színvonalas eseményt rendezni. Ráadásul nagyon szép környezetben folyik majd a futóverseny. A verseny fővédnökségét a Magyar Atlétikai Szövetség és a B.-A.-Z. Megyei Önkormányzat vállalta.A pálya hossza négy kilométer, ám korcsoportonként eltérő távot kell teljesíteni, a legkisebbeknek egy kilométert. Az első alkalommal megrendezendő Kápolnai Csúcsfutást június másodikán rendezik meg, a versenyközpont a sajókápolnai sportpálya lesz.

 • 2007-05-14 12:57 Lehet pályázni!

  A Nemzeti Civil Alapprogram regionális és szakmai kollégiumai 2007. évi költségvetésük terhére kiírták pályázataikat a civil szervezetek részére. A pályázatok közül az Észak-magyarországi Regionális Kollégium a civil szervezetek működéséhez nyújt támogatást 401 millió forintos összegből. A pályázat beadási határideje: 2007. május 16. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében több mint kétszáz sportegyesület, több száz, sporttal is kapcsolatos alapítvány működik. A szervezetek számára lehetőség a működésük segítését szolgáló pályázat. A sportegyesületek, alapítványok pályázatírásához a Megyei Testnevelési és Sportintézet segítséget nyújt, egyéni konzultációs lehetőséggel, valamint azokban a kistérségekben, ahol igénylik, ugyancsak tartanak pályázatírási tanácsadást.

Miskolc TV mai műsora

2022-09-28 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!