Fesztiválozó

 • 2014-08-21 12:38 Megható pillanatok, ünneplő családok – jól sikerült az augusztus 20-i program

  Kígyózó sorok az avasi református templomban, közösen ünneplő családok a Szent István téren, megható állampolgári eskütétel és látványos tűzijáték a nap zárásaként augusztus 20-án, államalapító Szent István és az Új kenyér ünnepén, Miskolcon. Rengetegen látogatták meg a miskolci ünnepi programokat, a szervezők véleménye szerint is jól sikerült ünnepségen vehettünk részt szerdán.

 • 2014-08-18 17:31 Sziget: 155 beteget láttak el a Honvédkórházban

  A Sziget Fesztivál ideje alatt 155 beteget láttak el a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Sürgősségi Betegellátó Centrumában - közölte az intézmény hétfőn az MTI-vel. Hozzátették: még az utolsó estét követő reggelen is voltak "szigetlakók", akik intézményükben búcsúztatták a bulizással töltött hetet.

 • 2014-08-18 11:13 Csülökre magyar!

  A hónap utolsó hétvégéjén különleges ízkavalkád-meglepetés készül Mezőzomborban, Tokaj-hegyalja kapujában. A település lakóit is elérte az egészséges fesztivál-láz és úgy döntöttek, hogy megszerveznek egy belevaló, helyi programot. Így első alkalommal szervezik meg a Csülökfesztivált augusztus 29-30-31-én.

 • 2014-08-17 20:05 Vasárnap is folytatódott a középkori kalandozás

  Vasárnap is messze földről várta a látogatókat az ország egyik legrangosabb történelmi játékának helyszínt adó egykori királyi székhely, Diósgyőr. A virágzó középkort, a XIV. századot megelevenítő időutazás kihagyhatatlan programokat kínált az egész családnak, Nagy Lajos király udvarában minden korosztály talált magának izgalmas elfoglaltságot, látnivalót.

 • 2014-08-16 15:58 Középkori forgatag – utazás Nagy Lajos király korába

  Az idei már a XV. Középkori forgatag, mely a hagyományokhoz híven a Diósgyőri vár fénykorát, Nagy Lajos király idejét, a XIV. századot idézi fel. Így aztán idén sem maradhatnak el a kétnapos rendezvény során a lovagi tornák, valamint a gasztronómiai és kulturális programok, melyek egyaránt várják a várba látogatókat – akik nemcsak a városból és környékéről, hanem jóval távolabbról is érkeztek szép számban Miskolcra.

 • 2014-08-15 17:06 CineFest: visszahívták a DunaDOCKot, mégsem jönnek

  Az elmúlt hetek egyik nagy port kavaró híre volt, hogy a DunaDOCK csapata, habár jó szakmai kapcsolatot ápolt a CineFestettel, mégsem tartja meg szakmai programját a miskolci filmfesztiválon. A fesztivál szervezői úgy döntöttek, hogy saját roma-tamatikájú programjuk lesz, amely tavaly is sikert aratott, így nincs szükség kettőre, ezért a DuanDock azonos programját nem tervezik a fesztivál programjában. A DunaDOCK csapata a hír hallatán különböző okokat sejtett a háttérben, amelyet a fesztiváligazgató cáfolt. A sajtóhírek, konspirációk azonban nem szűntek, ezért visszahívták a DunaDOCK programját. Ők azonban már nem tudnak résztvenni a fesztiválon.

 • 2014-08-15 13:30 Sziget: újabb hat embert fogtak el a rendőrök

  Újabb hat embert fogtak el a rendőrök a Sziget fesztivál helyszínén, ellenük kábítószer-birtoklás gyanúja miatt indult eljárás - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) pénteken a rendőrség honlapján.

 • 2014-08-14 18:56 Sziget - Folyamatosak a fogyasztóvédelmi ellenőrzések

  Folyamatosan vizsgálják a fogyasztóvédelmi ellenőrök a Sziget Fesztivál vendéglátóipari egységeit, eddig egy esetben indítottak hatósági eljárást – mondta Fülöp Zsuzsanna, a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság (NFH) szóvivője csütörtökön Budapesten a fesztivál helyszínén az MTI-nek.

 • 2014-08-14 14:06 Sziget - Michael Kiwanuka idén is lemondta a koncertjét

  Idén is lemondta koncertjét a Sziget fesztiválon Michael Kiwanuka. A brit soul zene csillaga csütörtökön 16 óra 30 perckor lépett volna az A38 sátor színpadára.

 • 2014-08-12 10:52 Utazás a középkorba – lovagi játékok Diósgyőr várában

  Messze földről várja a látogatókat augusztus 16-án és 17-én az ország egyik legrangosabb történelmi játékának helyszínt adó egykori királyi székhely, Diósgyőr. A virágzó középkort, a XIV. századot megelevenítő időutazás kihagyhatatlan programajánlat az egész családnak, hiszen Nagy Lajos király udvarában minden korosztály talál magának izgalmas elfoglaltságot, látnivalót.

 • 2014-08-11 19:37 Huszonegy ország képviselteti magát az idei Summerfesten

  Folyamatosan érkeznek az együttesek Százhalombattára, ahol az augusztus 14-i nyitóceremóniával hivatalosan is megkezdődik a XXI. Summerfest Nemzetközi Folklórfesztivál és Népművészeti Vásár.

 • 2014-08-11 08:39 Kezdődik a Sziget

  A mínusz egyedik nappal ma veszi kezdetét a 22. Sziget fesztivál.

Miskolc TV mai műsora

2023-02-03 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!