Fesztiválozó

 • 2014-07-21 14:53 Rekord látogatószám a miskolci EFOTT-on

  Rekord látogatószámmal, color partyval és megannyi remek emlékkel búcsúzott Miskolctól az EFOTT. Az év legnagyobb hallgatói buliján, Miskolcon 91 ezernél is többen szórakoztak.

 • 2014-07-20 14:30 EFOTT: Az utolsó nagy buli margójára

  Kedd óta tartott, s tegnap este (ma hajnalban) véget ért az EFOTT Miskolcon. Az Egyetemvárosban hihetetlen embertömeg mulatott öt napon át. A fáradság csak napközben nyomta le az ember szemhéját. Mi is kicsit elfáradtunk, de az utolsó napot akkor sem lehetett kihagyni. Több szempontból sem.

 • 2014-07-20 14:00 „Nekem Miskolc kicsit otthon”

  EFOTT, utolsó nap. Dübörög a Bëlgától az egyik klasszikus, és mi DJ Tituszhoz sietünk. Aki (most) nem a hármassal lemezlovászkodik a színpadon, hanem a The Carbonfoolsszal alkot. Többek közt a szomorú „szakításról” is beszéltünk Titusszal a szombati koncert előtt. De mint tudjuk, „soha ne mondd, hogy soha”…

 • 2014-07-20 08:44 Az utolsó nagy bulit a Brains nyomta

  A Nagyszínpad szombati, s egyben az EFOTT záró napjának utolsó fellépője a Brains zenekar volt. A srácok minden alkalommal hatalmas bulit csinálnak. Ezúttal sem volt másként. Előttük a Punnany Massif lépett színpadra. Egyik percben még a Nem csak te vagy című dalt hallgattuk, a másikban pedig már a Brains tagjaival beszélgetünk filmekről, feltöltődésről, Miskolcról.

 • 2014-07-19 13:32 Olimpikonok, világsztárok és hazai kedvencek

  Elérkezett az utolsó nap EFOTT-világban. Ezer és ezer emlék, élmény sűrűsödött össze már a hátizsákokban, de még egy utolsó nagy buli hátra van. A péntek emlékeit is összefogjuk, már csak azért is, hogy újra felidézhessük őket.

 • 2014-07-19 11:57 „Visszaadni a miskolciaknak a szeretetet, amit kaptam...”

  Ismerősként üdvözöl, a szervezőket megelőzve invitál és végigneveti az interjút. Árad belőle az energia, a vidámság, és az jut az ember eszébe, tényleg egy világsztár ül vele szemben, de ha esetleg nem tudnánk megkülönböztetni a kérdést a választól, akkor nem tudnánk, ki a riporter és ki az alany. LazyDee, a Mr. President lelke a koncert előtt is boldog pillanatokat szerzett péntek este az EFOTT-on.

 • 2014-07-19 08:40 Szabó Balázsék nem bujkáltak sokat, de elbájoló koncertet hoztak

  Lassan véget ér a történet, de az emlékezetes pillanatok, a találkozások, a beszélgetések, az érzés ott marad a szívek sarkán, az emlékekben. Pénteken este Szabó Balázs is megérkezett az EFOTT-ra bandájával együtt, hogy a Rauch Arénában muzsikáljanak egyet a teltházas közönségnek. A koncert előtt Balázzsal beszélgettünk – többek között az „első” és az új albumról is.

 • 2014-07-18 19:30 Vengaboyson hergelte magát Buda Marci

  Fesztiválturnézik az MR2 Petőfi Rádió is. Buda Márton és délutáni műsora Orfű és Sopron után Miskolcra is megérkezett, hogy minden nap a miskolci EFOTT-hangulatot ismertesse az éterben. Megvártuk, hogy jól „befesztiválozzon” az Egyetemvárosban is, és csütörtökön lecsaptunk rá, hogy élményeiről kérdezzük.

 • 2014-07-18 15:21 EFOTT: Csütörtökön is „we like to party”

  Kedd óta nem tud leállni a buli az Egyetemvárosban. Napközben ugyan nem a zenei programok jellemzők, de a szabadság akkor is megmozdítja a fesztiválozókat. A második napon is a testmozgást igénylő tevékenységek voltak a legnépszerűbbek, de sokan pihentek is az esti őrület előtt.

 • 2014-07-18 11:02 A „Huligánok” irányították az atomerőművet az EFOTT-on

  Az EFOTT csütörtöki napján újra a rock and roll kapta a főszerepet a Paksi Atomerőmű és az MVM Paks II. Atomerőmű Fejlesztő Zrt. interaktív kiállításán. A Hooligans tagjai látogattak el délután a Jövőnk Energiája Interaktív Kamionba, s átvették az irányítást az atomerőmű valósághű vezérlőpultja felett.

 • 2014-07-17 18:48 EFOTT 2.0 – nincs megállás

  Sehol egy vízcsepp. Az is csak a sátorról csordogál le. Hőség, izzadságcseppek, remek hangulat, kiváló koncertek – ilyen volt az EFOTT második (első!) napja.

 • 2014-07-17 17:12 Az EFOTT-ozók kérdéseire válaszolt Kövér László

  A miskolci EFOTT második teljes napján a Miskolci Egyetemre látogatott Kövér László házelnök. A fesztiválozók a Civil téren találkozhattak vele, ahol számos kérdésre válaszolt. A legtöbbször az autonómia kérdése merült fel, s természetesen a felsőoktatással kapcsolatban is sok minden érdekelte a közönséget.

Miskolc TV mai műsora

2020-08-13 (Csütörtök)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!