Fesztiválozó

 • 2014-08-11 08:39 Kezdődik a Sziget

  A mínusz egyedik nappal ma veszi kezdetét a 22. Sziget fesztivál.

 • 2014-08-10 09:36 Két nap underground a Factory Fesztiválon

  "Ez is véget ért!", szomorkodhatnak vasárnap az underground zene kedvelői, hiszen gyorsan elröpült az idei Factory Fesztivál két napja. Nincs azonban ok a búslakodásra, hiszen őrült élményekkel gazdagabban ébrednek ma fel a fesztiválozók, köszönhetően például a Dope D. O. D.-nak, Essemnek, Tommy Lexxusnak, vagy éppen a Barbárfivéreknek.

 • 2014-08-10 07:58 A furmintot ünneplik Mádon

  Szeptember 5-én és 6-án ismét Tokaj-hegyalja büszkesége, a vidék őshonos szőlőjéből készített bora, a furmint lesz a főszereplő a mádi borünnepen. Ez lesz a negyedik alkalom, hogy Mád a házigazdája a Furmint Ünnepnek, ahol a felkínált kitűnő borok, az ízletes ételek és az ingyen látogatható, magas színvonalú kulturális programok felejthetetlenné teszik ezeket a napokat – mind az itt élőknek, mind az idelátogató hazai és külföldi vendégeknek.

 • 2014-08-06 15:36 Saját programja mellett döntött a CineFest

  Közleményben tudatta a DunaDOCK nevű dokumentumfilmes csapat, hogy idén nem tartja meg MasterClass programját a CineFesten. Mint írják, kiderült, a CineFest csak akkor tud idén helyet adni szakmai programjuknak, ha abban nem szerepel magyarországi roma témájú film. A Cinefest szervezői reagálásukban hangsúlyozzák: a fesztiválnak a korábbi években is voltak hasonló programjai, idén a témához kapcsolódó saját programot szerveztek. A hetedik éve megszervezett roma tematikájú program, a Roma-Kép keretében idén sikeres, miskolci roma emberekről mutatnak be öt portréfilmet.

 • 2014-08-05 17:01 Pénteken kezdődik a Zempléni Fesztivál

  Komoly- és népzenei koncertek, színházi előadások, irodalmi és táncestek, kiállítások, gasztronómiai programok színesítik az idei Zempléni Fesztivált, amely pénteken kezdődik Sárospatakon.

 • 2014-08-05 15:30 A zene és az extrémsport találkozása

  Kilencedik alkalommal találkozik fesztiváli körülmények között Miskolcon a zene és az extrémsport. A Factory Fesztivál ezúttal pénteken és szombaton várja a fiatalokat – több változás is várható idén.

 • 2014-08-05 14:39 ArTúr Fesztivál szerdától Mezőtúron

  ArTúr elnevezéssel összművészeti fesztivál kezdődik szerdán Mezőtúron. A négynapos kulturális eseménysorozatot követően vasárnap tartják az Alföld egyik legrégibb hagyományőrző rendezvényének számító Túri Vásárt a Hortobágy-Berettyó menti településen.

 • 2014-08-02 17:10 Lecsófesztivál: nagy beszélgetések nagyon jó ételek mellett

  Lecsót elrontani szinte nem is lehet – mindenféle hozzávalóval, elkészítési móddal megbolondítani viszont igen. Így bátran kóstolhatott, változatosan ebédelhetett az a sok ezer ember, aki kilátogatott szombaton a IV. Lecsó- és Pecsenyefesztiválra, a Majális parkba. A nap hangulata, a programok maguk is a vidám majálisokat idézték így augusztus elején.

 • 2014-08-02 09:05 Csángó fesztivál keddtől

  Csaknem félszáz kulturális esemény, ezer közreműködő, 20 zenekar, 10 jászberényi valamint 15 hagyományőrző csapat fellépése szerepel a kedden kezdődő jászberényi Csángó fesztivál programjában.

 • 2014-07-30 18:56 NGM: 415 millió forint a kiemelkedő nyári fesztiválok támogatására

  Összesen 415 millió forintot csoportosított át a kormány a kiemelkedő turisztikai vonzerővel rendelkező nyári könnyűzenei fesztiválok egyedi támogatására - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) az MTI érdeklődésére szerdán.

 • 2014-07-26 17:05 Sziget: a Tankcsapda játszik a mínusz egyedik napon

  A Tankcsapda játszik az amerikai Blink 182 zenekar előtt a Sziget Fesztivál mínusz egyedik napján, augusztus 11-én a Pop-Rock nagyszínpadon - közölték a szervezők az MTI-vel szombaton. Az első Sziget óta szinte mindegyik fesztiválon fellép a fennállásának 25 születésnapját idén ünneplő Tankcsapda.

 • 2014-07-22 16:18 A miskolci EFOTT – ahogyan mi láttuk (videóval és képösszefoglalókkal)

  Véget ért az EFOTT. Miskolcon 30 év után volt újra a fesztivál. Számtalanszor beszámoltunk a fesztivált megelőzően, s azt a kivételes öt napot sem hagytuk ki. Elmeséltük, milyen volt egy-egy nap a mi nézőpontunkból. Sokakkal beszélgettünk. Belevetettük magunkat a „csak szabadon” érzésbe, mint ahogyan több mint 91 ezer fesztiválozó. A rekordok fesztiváljának utolsó összefoglalója. Interjúkkal, hangulattal, képekkel, videóval.

Miskolc TV mai műsora

2020-08-13 (Csütörtök)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!