Fesztiválozó

 • 2014-06-21 07:50 Aida és Radames története a jégcsarnokban

  Hatalmas érdeklődés, telt ház mellett mutatták be péntek este a jégcsarnokban az idei Ezrek operáját, Verdi Aidáját. A miskolci előadást a Magyar Állami Operaház és a Bartók Plusz Operafesztivál közösen állította színpadra, Aida és Radames történetének művészi megjelenítése bizonyára ezúttal is sokaknak szolgált életre szóló élménnyel.

 • 2014-06-18 15:45 „A filmzenék mágusa” és újabb beavató előadás az Operafesztiválon

  Verdi: Aida beavató előadás, Nino Rota: Milliomos Nápoly, utcatánc és Weszely Ernő harmonikaművész újabb előadása – szerdán is színes és nívós a Bartók Plusz Operafesztivál programja, s ezúttal is több színpadhoz várják a kultúrakedvelőket Miskolcon.

 • 2014-06-18 12:02 Új futballalapú sport mutatkozik be az EFOTT-on

  Teqball – új fogalmat tanulhatnak meg a sportok szerelmesei, hiszen ezen a néven egy merőben új, futballalapú sportot hozott létre egy magyar gyökerű, de nemzetközi hátterű startup vállalkozás. A teqballozást kedden, a Miskolci Egyetemen már zenészek és a DVTK labdarúgói is kipróbálták, július 15-20. között pedig az EFOTT fesztiválozói is megismerkedhetnek az új sportággal Miskolctapolcán.

 • 2014-06-17 17:31 Mesemusical, lemezbemutató koncert

  Az Operafesztivál programjai között este hat órától Mandralínia című mesemusical dalaival, fél nyolctól pedig Budapest Klezmer Band koncertjével várják az érdeklődőket az Erzsébet téren.

 • 2014-06-16 17:50 Zempléni Fesztivál: új helyszínek, csaknem ötven esemény

  Új helyszínekkel és csaknem ötven komoly- és népzenei koncerttel, dzsessz-előadással és kulturális-gasztronómiai programmal jelentkezik az idei Zempléni Fesztivál augusztus 8. és 17. között - hangzott el hétfőn a programsorozat budapesti sajtótájékoztatóján.

 • 2014-06-12 20:55 Megkezdődött! – fociláz a Vb teraszon is

  Végre eljött a várva várt nap, csütörtök este a focirajongók nagy örömére megkezdődött Brazíliában a labdarúgó-világbajnokság. A Vb teraszon egy hatalmas, 28 négyzetméteres, HD minőségű LED-falon követhetik a torna eseményeit a miskolci futballrajongók. A Szinva teraszon kedvcsinálóként Kállay-Saunders András is fellépett csütörtök este, így kitűnő zenei felvezetővel, garantáltan jó társaságban és hangulatban indult a vb Miskolcon.

 • 2014-06-12 16:26 Fontos lépések az operakultúra történetében

  Sutba a babonával, ez a péntek 13. mindenképp más lesz, mint a többi! A könyvhét harmadik és a foci-vb második napján elkezdődik a BartókPlusz Operafesztivál Miskolcon. A legfrissebb hír, hogy az Ezrek operájának teljes, Jégcsarnokbeli előadására elfogyott a regisztrációs jegy – azonban számos olyan előadás lesz, ami ugyanolyan kiváló fellépőkkel érkezik Miskolcra, mint az Aida.

 • 2014-06-10 20:24 Térzene a Pátria közben, Fesztiválízelítő a Hősök terén

  Kisebb helyszínmódosulás lesz az Operafesztivál kísérőprogramjaiban: a Szinva teraszról elköltöznek az oda meghirdetett koncertek, mivel ott csütörtöktől a futball-világbajnokság eseményeit lehet nyomon követni egy óriás LED-falon.

 • 2014-06-04 16:31 Balaton Sound - Sander van Doorn, Lindström, Roni Size is lesz

  Sander van Doorn, Lindström, valamint Roni Size & Dynamite MC is fellép a Balaton Sound fesztiválon, amelyet július 10. és 13. között tartanak Zamárdiban.

 • 2014-06-03 12:15 EFOTT: lazulós kultúra az éjszakai pörgés mellett

  Az év legnagyobb hallgatói bulijának zenei repertoárja már összeállt, de nem csupán az éjszakai élet lesz programokkal tele Miskolcon, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján, az EFOTT-on júliusban. A hajnalig tartó bulizást napközben nevetés és verselés is követi majd többek között.

 • 2014-05-17 09:26 Nagy-Szín-Pad: kedden indul a tehetségmutató

  Kedden indul a Nagy-Szín-Pad című tehetségmutató verseny a VOLT Produkció, illetve a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) szervezésében. A komoly díjakkal támogatott kezdeményezés célja, hogy a kiválasztott 15 könnyűzenei előadó karrierje lökést kapjon.

 • 2014-05-14 20:22 Koncertek maradnak el a MEN-en

  A Miskolci Egyetemi Napok 2014 Szervezőbizottságának tájékoztatása szerint több ma esti koncert is elmarad a rendkívüli időjárás miatt!

Miskolc TV mai műsora

2021-06-15 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!