Fesztiválozó

 • 2014-02-23 20:17 Teltház a kocsonyafarsang záró napján is

  Négy napon át kocsonyafarsangozhatott Miskolc teljes lakossága és természetesen a városba érkező vendégek is a Becherovka Miskolci Kocsonya Farsangon. A záró nap rövidebbre sikeredett a program szerint, de ez a közönséget nem igazán zavarta, ismét teltház volt a belvárosban, egészen estig. A kocsonyafarsangot miskolci zenekarok zárták.

 • 2014-02-23 00:09 Szombat esti láz - tetőfokán a hangulat!

  Az előző napokban már bebizonyosodott: a borús időjárás sem tántoríthatja el a miskolci közönséget attól, hogy fantasztikus hangulatban bulizza végig a Becherovka Miskolci Kocsonyafarsang késő délutáni, kora esti koncertjeit. Jelentjük, a fesztivál harmadik napján, szombaton sem volt ez másként, köszönhetően az olyan fellépőknek is, mint a Kiscsillag, az Animal Cannibals, vagy éppen Korda György és Balázs Klári.

 • 2014-02-21 23:25 Buli, buli, buli a belvárosban!

  Péntek este annyian buliztak a Bon Bonnal, a Bëlgával és a többiekkel, hogy talán le sem értek a földre az apró esőcseppek, mert nem találtak utat a sűrű tömegben. A Kocsonyafarsang közönsége egyébként is kitett magáért. Olyan hangulatot varázsoltak a belvárosba, amit nehéz lesz fokozni a következő két napban.

 • 2014-02-21 20:10 Testi és szellemi táplálék – mindenki talál programot a Kocsonyafarsangon

  A Szinva teraszon Magyarország legnagyobb kocsonyáját, Miskolc kocsonyáját vágták fel, és osztották szét a miskolciak között, az Erzsébet téren spontán táncház alakult a Kiss Kata Zenekar jóvoltából, a csapokból folyta a sör, a pecsenyék pirultak, az Avas szálló előtt pedig baranta-bemutatót tartottak – mindez pedig csak egyetlen délutáni hangulatkép a Becherovka Miskolci Kocsonyafarsang második napjából.

 • 2014-02-21 19:43 Fesztiválhangulat nosztalgiabusszal is

  Kicsit hangos, és nem is akadálymentes, de kalauz adja és ellenőrzi a jegyet, és az egész kívül-belül kellemesen nosztalgikus hangulatot áraszt. Ezért is szeretik olyan sokan az MVK oldtimer autóbuszát, ami egészen a vasárnapi zárásig segíti a Kocsonyafesztivál látogatóit, hogy könnyebben eljussanak egyik helyszínről a másikra.

 • 2014-02-21 18:06 Miskolcon elkészült Magyarország legnagyobb kocsonyája

  Hazánk legnagyobb kocsonyáját kezdték el készíteni még csütörtökön délután a Szinva teraszon. Az üst alatt fellobbanó láng jelezte: elkezdődött a Becherovka Miskolci Kocsonyafarsang. A több mint 700 adag kocsonya péntek délutánra elkészült. A város vezetője felvágta, s a miskolciak megkóstolhatták a fesztivál második napján Miskolc kocsonyáját.

 • 2014-02-20 21:46 Fergeteges koncertek, már az első napon is

  PASO, Charlie, Homonyik Sándor, Kisavas, Kowalsky meg a Vega, Balázs Fecó – miután a nyitófelvonulással és a 700 adagos kocsonya üstbe helyezésével hivatalosan is kezdetét vette a tél legnagyobb gasztronómiai fesztiválja, a Becherovka Miskolci Kocsonyafarsang, a zenekarok is a húrok közé csaptak csütörtökön. Már az első nap is igazi sztárokat hozott a miskolci színpadokra.

 • 2014-02-20 19:49 Ünnepnyitány, száz százalék jó hangulatban

  Farsangi fánkok gyűrűi aranylottak a városháza Dísztermében, a Kocsonyafarsang csütörtök esti hivatalos megnyitóján. De süteményről most kevés szó esett – annál inkább hagyományról, jó hangulatról, a kocsonya titkairól, a cseh és a magyar nép számos hasonló vonásáról.

 • 2014-02-20 18:43 Több mint 700 adag kocsonya – a miskolciaknak

  Valószínűleg Guinness-rekord lesz az a több mint 700 adagos kocsonya, amit csütörtök délután kezdtek főzni a Szinva teraszon, és amire pénteken délután látják vendégül a meghívott miskolciakat. Nem véletlen hát, hogy az üst alatti láng megnyitásával vette kezdetét hivatalosan a Becherovka Miskolci Kocsonyafarsang.

 • 2014-02-20 17:18 Felvonulással, rekordkocsonya-főzéssel nyitott a Kocsonyafarsang!

  Miskolciak százai, sőt ezrei nézték végig és kísérték a Kocsonyafarsang nyitófelvonulását, ami a Centrumtól a Szinva teraszig vezette a téli ínyencségekre és szórakozásra éhes közönséget. Ott fellobbant a rekordkocsonya üstje alatt a láng, és ezzel csütörtökön kezdetét vette a tél legnagyobb gasztronómiai fesztiválja, a vasárnap estig tartó Becherovka Miskolci Kocsonyafarsang.

 • 2014-02-20 14:45 Látványos kocsonyakülönlegesség a Városháza főbejáratánál

  Nem mindennapi méretű látványkocsonyát pillanthatnak meg a miskolciak, ha a Városháza előtt járnak. A Miskolci Közintézmény Működtető Központ (MKMK) felkérésére Járcsics Emil mesterszakács és lelkes kis csapata készítette el a Miskolc felirattal és a Miskolci Kocsonyafarsang logójával ellátott monumentális látványkocsonyát.

 • 2014-02-19 14:46 Több mint kocsonya, több mint koncert

  A Kocsonyafarsang látogatóinak lehetőségük lesz belekóstolni a világhíres velencei vagy riói karnevál és a régi magyar farsangok hangulatába is. A miskolci fesztivál látogatóinak jelmezre ugyan nincs szükségük, azonban a változatos kocsonyák és a többi finomság mellett ez is kínál olyan ínyencségeket, amiket nem megenni kell – és nemcsak zeneieket. Talán ezért is volt már szerdán majdnem teltház a miskolci belvárosi szálláshelyeken.

Miskolc TV mai műsora

2021-06-15 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!