Fesztiválozó

 • 2014-07-17 15:38 Kiss Tibiéknek épp fesztiválmániájuk van

  Az első teljes EFOTT-napon, a Nagyszínpadon a Kiscsillag csinált nagy bulit, majd érkezett a Quimby. Tibiék elég határozottan megrezegtették a levegőt. Vállunkra ördög ült, a gépnek halleluja lett, s a forgószél is elvitte a vihart. Képzeletben voltunk keleten, megnéztük az ajtók mögött is, s végül – remélhetőleg – mindenki megtalálta az életét, bár ezt nem tudhatjuk, hiszen a tömeg nagy egyetértésben énekelte a zenészekkel, hogy sehol se…. A koncert előtt Kiss Tibivel beszélgettünk.

 • 2014-07-17 15:03 A „Mizun” túl, az életen innen – akik értik, amit mond

  Fluor Tomi megosztó személyiség – ez így alakult. Repperből „médiasztár”, majd kvázi vissza a gyökerekhez. Akusztikkal érkezett az EFOTT-ra emberünk, aki értékes gondolatokat osztott meg velünk a koncert után. Tényleg. Az olvasás fontosságáról, átváltozásról és zenéről beszélgettünk Fluor Tomival.

 • 2014-07-16 20:06 Az EFOTT első teljes napjának programja

  Az első fesztiváli napon természetesen továbbsöpör a fesztiválhangulat Miskolcon. Van, aki sportol, vannak, akik stand up comedy-n kacarásznak, mások egyszerűen élvezik, hogy az EFOTT-on vannak. Sokan pihenhetik ki a nulladik nap Tankcsapdáját, de a buli nem áll le szerdán sem.

 • 2014-07-16 16:01 Tankcsapda 25: „ezt meg kell ünnepelni!”

  Miskolcot, az EFOTT-ot is megtisztelte a Tankcsapda azzal, hogy 25. születésnapján ünnepi tortájából egy szeletet adott a helyieknek, az itt fesztiválozóknak. Lukács Lászlóval, Sidlovics Gáborral és Fejes Tamással közönségről, fociról és természetesen a jubileumról is beszélgettünk a koncert előtt.

 • 2014-07-16 12:40 Új köntösben a bor-gasztro estek

  Az elmúlt évek hagyományait felélesztve, de új köntösben jelentkeznek a vendégborászok részvételével szervezett bor-gasztro események a Papszer 2. alatt – idén Eger, Mátra és természetesen Tokaj lesz terítéken. Lesznek fiúk, lesznek lányok, sőt mi több, fiatal bükki borászok is!

 • 2014-07-16 10:34 EFOTT: erős nulladik nap Miskolcon

  Furcsa, feloldhatatlan érzés belépni a miskolci EFOTT területére. Furcsa, mert az elmúlt majd’ húsz év alatt az országos fesztiválokra sátorral, vonattal, vagy autóval, mindegy hogyan, de megérkeztem. Az EFOTT-ra pedig ezúttal nem kellett megérkezni. Egyszerűen csak ki kellett jutni a város másik végébe, az Egyetemvárosba – szerencsés miskolciak vagyunk.

 • 2014-07-15 19:36 Az EFOTT mint védjegy

  A fesztiválozók még a kapunál álltak, de belül már csak az utolsó simítások voltak hátra – kedd délután hivatalosan is megnyitották 30 év után újra az EFOTT-ot Miskolcon. A buli vasárnap reggelig tart, de addig nyolc színpad, öt nap és 160 fellépő van hátra, nem is beszélve a kiegészítő turisztikai programokról, sportolási lehetőségekről és a száz civil szervezet kínálatáról.

 • 2014-07-15 13:11 A fesztiválozók megérkeztek, a kapuk kinyíltak

  Elérkezett a 30 éve várt időpont. Ismét kinyíltak az EFOTT kapui Miskolcon. A fesztiválozók már sorban állnak. A hivatalos megnyitót három órakor tartják, majd elindul a maratoni buli a Miskolctapolcán.

 • 2014-07-14 20:20 Épül az EFOTT-város Miskolctapolcán

  Az utolsó homokszemek is leperegnek lassan a képzeletbeli homokórán – már csak egyet kell aludni, és kezdődik a miskolci EFOTT. A fesztiválváros már épül az Egyetemvárosban – kedden délután hivatalosan is start. Az első robbanás kétség kívül a Tankcsapda jubileumi koncertje lesz.

 • 2014-07-14 10:12 „Irány az EFOTT!”

  A Miskolci Egyetem teljes területét lezárják az EFOTT idején július 13-án üzemkezdettől 21-én üzemzárásig, ezért az oda közlekedő buszok nem fognak beközlekedni a kampusz területére. ME, EFOTT jelzéssel azonban további járatok segítik majd a bulizók el-, illetve hazajutását – tájékoztatott az MVK Zrt.

 • 2014-07-13 20:12 A Compact Disco, Ganxsta, Paddyék és Funktasztikus is az EFOTT-ra készül

  Rohamosan közeledik az EFOTT-kezdés ideje. Olyannyira, hogy már csak kettőt kell aludni, és kezdődik az ország legnagyobb hallgatói bulija Miskolctapolcán. A fesztiválozók természetesen már csomagolnak, készülnek, edzenek kedvenceik koncertjére, de a zenekarok is számolják már a perceket. Csak szabadon, csak nálunk, majd’ egy héten át.

 • 2014-07-13 09:31 Kisvasút-kedvezmény az EFOTT-on

  A következő hét Miskolcon egyet jelent majd az EFOTT-tal. Harminc év után tér vissza az országos turisztikai találkozó. Miskolcon pedig van látnivaló – s az EFOTT idején számos kedvezmény is lesz.

Miskolc TV mai műsora

2020-08-14 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!