Krónika ()

Heti eseményösszefoglaló, válogatás az elmúlt héten forgatott híradós anyagokból. 
Adásba kerül: Minden héten vasárnap este 6-tól, 7-től, 8-től, valamint hétfőn reggel 6-tól, 7-től és 8-tól. 
Szerkesztő: Budai Gábor, Lőrinc Gábor 
Videotárban: 1638 db. videó található  

2015-04-05 18:05
Vasárnap
Krónika ( )
heti hírösszefoglaló ::
2015-03-29 20:30
Vasárnap
Krónika ( )
2015-03-29 19:00
Vasárnap
Krónika ( :: Ismétlés )
heti hírösszefoglaló ::
2015-03-29 18:00
Vasárnap
Krónika ( )
heti hírösszefoglaló :: bulletÚj fűrészüzemet avattak Miskolcon bulletKezdődhet a partfal helyreállítása a Kisavason bulletSeriff-rendszert vezetne be a Fidesz-KDNP bulletTérkép készül a problémás ingatlanokról bulletKözmunkaprogram éves költségvetés bulletQuestor kártalanítás bulletÉlesben működnek az új traffipaxok bulletKamarai tagdíj befizetés bulletÚjraszentelték a Búza téri székesegyházat
megnézem a teljes műsort
  bulletÚj fűrészüzemet avattak Miskolcon
Hiánypótló a hazai iparban az az új miskolci fűrészüzem, amit pénteken avattak fel az Európa Centerben – erről Bitay Márton állami földekért felelős államtitkár beszélt az üzem átadóján. A WIS Holding Zrt. 2,6 milliárd forintos beruházása első ... (a48821 ::feltöltve: 2015-03-27 :: megszólalók: Méhn Imre,projektvezető,WIS Holding Zrt.;Pfliegler Péter,alpolgármester,;Bitay Márton,állami földekért felelős államtitkár, )
megnézem a videót  
  bulletKezdődhet a partfal helyreállítása a Kisavason
Kezdődhetnek a partfal helyreállítási munkák a jövő héten a Kisavason. A kivitelezés várhatóan 32 millió forintba kerül. Ennek 70 százalékát a Belügyminisztérium vis maior kárelhárítási pályázatán nyerte a város. Miskolcon évek óta visszatérő problém... (a48780 ::feltöltve: 2015-03-24 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletSeriff-rendszert vezetne be a Fidesz-KDNP
Miskolc lehet az első hazai nagyváros ahol seriff rendszer működik majd. A Fidesz-KDNP tervei szerint minden választókerület saját közösségi rendészt kapna, akit a lakosok gyorsabban érhetnek majd el, ezzel pedig tovább javulhatnak a bűnügyi statiszt... (a48773 ::feltöltve: 2015-03-24 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletTérkép készül a problémás ingatlanokról
Minden lyukói ingatlant újraellenőriznek a rendészek. Feltérképezik a problémás telkeket és értesítik a tulajdonosokat. A cél hogy ne maradjanak illegális lakásfoglalók és szemétlerakók a városrészben. A Fidesz-KDNP tervei szerint a megemelt közbizto... (a48811 ::feltöltve: 2015-03-26 :: megszólalók: Váradi Béla Markó,,; Korom Ferenc,,; Kovács László Csaba,közterület felügyeleti és rendészeti vezető,Miskolci Önkormányzati Rendészet;Hollósy András,szóvivő,Fidesz-KDNP miskolci képviselőcsoportja )
megnézem a videót  
  bulletKözmunkaprogram éves költségvetés
10%-al több forrás jut idén a közfoglalkoztatásra mint tavaly. A megyébe 36,1 milliárd forint érkezik, ez több mint 33 ezer állástalan foglalkoztatására elég. A program célja továbbra is az, hogy segély helyett munkát kapjanak az emberek. ... (a48819 ::feltöltve: 2015-03-27 :: megszólalók: Pozsgai Attila,Berente,;Demeter Ervin,kormánymegbízott,;Lórántné Orosz Edit,igazgató,B.A.Z Megyei Munkaügyi Központ )
megnézem a videót  
  bulletQuestor kártalanítás
A Befektető-védelmi Alap tudomásul vette a Magyar Nemzeti Bank álláspontját, miszerint kártalanítaniuk kellene a fiktív Quaestor-kötvénnyel rendelkező befektetőket. A Beva ügyvezető igazgatója azt mondta, hogy a Quaestor Értékpapír Zrt. ügyében még n... (a48786 ::feltöltve: 2015-03-25 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletÉlesben működnek az új traffipaxok
Vége a tesztidőnek, csütörtöktől élesben működnek a rendőrség új traffipaxjai. A mobileszközök egyelőre csak a sebességet mérik, de ettől sokkal többre is képesek. Ősztől azt is dokumentálják, ha például valaki átlépte a záróvonalat vagy tilos jelzés... (a48815 ::feltöltve: 2015-03-27 :: megszólalók: Szilágyi István,,;Tóth István,, )
megnézem a videót  
  bulletKamarai tagdíj befizetés
A jövő hét keddig kell befizetni a kötelező kamarai tagság díját. 2012-óta törvény írja elő, hogy a kamarához regisztrálni kell a vállalkozásnak és évente 5 ezer forint, úgynevezett hozzájárulási díjat kell fizetni. ... (a48771 ::feltöltve: 2015-03-26 :: megszólalók: Tóth József,vállalkozó,;Bihall Tamás,elnök,BOKIK )
megnézem a videót  
  bulletÚjraszentelték a Búza téri székesegyházat
Ünnepélyes keretek között újraszentelték a Nagyboldogasszonyról elnevezett Búza téri, több mint 100 éves görög katolikus székesegyházat. A templom mintegy százmillió forintos állami forrásból újult meg. A székesegyházat magas rangú egyházi méltóságok... (a48792 ::feltöltve: 2015-03-25 :: megszólalók: Szentesi Istvánné,,;Erdő Péter,bíboros,esztergom-budapesti érsek;Kriza Ákos,polgármester,;Balog Zoltán,miniszter,EMMI )
megnézem a videót  
2015-03-22 20:30
Vasárnap
Krónika ( )
2015-03-22 19:00
Vasárnap
Krónika ( :: Ismétlés )
heti hírösszefoglaló ::
2015-03-22 18:00
Vasárnap
Krónika ( )
heti hírösszefoglaló :: bulletAz év ipari parkja a Déli Ipari Park bulletFolytatódik a telepfelszámolás Miskolcon bullet20 új rendésszel bővül az állomány bulletHamarosan elkészül a tapolcai strand bulletFelmondtak Kiss Csabának bulletTöbb útszakasz is megújulhat Miskolcon bulletAusztriából érkezett személykocsik járnak majd Miskolcról bulletIparvárosból fesztiválváros bulletMenjünk világgá! bulletRészleges napfogyatkozás
megnézem a teljes műsort
  bulletAz év ipari parkja a Déli Ipari Park
Az év befektetőbarát ipari parkja lett a miskolci Déli Ipari Park. A díjat a budapesti Vigadóban a Külgazdasági és Külügyminisztérium, valamint a Nemzeti Befektetési Ügynökség adta át. A Déli Ipari Park fejlesztését rekordidő alatt végezték el. A ter... (a48729 ::feltöltve: 2015-03-20 :: megszólalók: Pfliegler Péter,alpolgármester,;Vécsi György,igazgatósági elnök,Miskolc Holding Zrt.;Kersten Bachmann,európai igazgató,Légzsák és Elektronikai Üzletág, Takata;Szijjártó Péter,külgazdasági és külügyminiszter, )
megnézem a videót  
  bulletFolytatódik a telepfelszámolás Miskolcon
Miskolcon folytatódik a nyomortelepek felszámolása, amit 35 ezer miskolci aláírásával támogatott. A számozott utcákban 30 lakást már kiürítettek. Két lépés előre, egy hátra – így jellemezte a szegregáció elleni küzdelmet Balog Zoltán, az Európ... (a48695 ::feltöltve: 2015-03-18 :: megszólalók: Váradi Gábor,elnök,Cigány Nemzetiségi Önkormányzat;Horváth Aladár,elnök,Roma Mozgalom a Köztársaságért;Tompa Sándor,önkormányzati képviselő,Demokratikus Koalíció;Szűcs Erika,megyei önkormányzati képviselő,Demokratikus Koalíció;Molnár Péter,frakcióvezető,KDNP;Soós Attila,frakcióvezető,Fidesz )
megnézem a videót  
  bullet20 új rendésszel bővül az állomány
Több mint 40%-al csökkent a közterületi bűncselekmények száma az elmúlt 4 évben Miskolcon- ami köszönhető a rendőr és rendész járőrpárosoknak is. Az önkormányzati rendészet újabb, 20 embert vesz fel. Ők járőröznek majd a város választókerületeiben. ... (a48694 ::feltöltve: 2015-03-18 :: megszólalók: Kovács László Csaba,közterület felügyeleti és rendészeti vezető,Miskolci Önkormányzati Rendészet;Kiss János,alpolgármester, )
megnézem a videót  
  bulletHamarosan elkészül a tapolcai strand
A szezon elejére elkészül a Tapolcai Strandfürdő első üteme. A medence felújítását és a terület rendezését a miskolci székhelyű Gerixon Kft. nyerte el. A közbeszerzés után meg is kezdték a hátsó gyermekmedence felújítását is. A versenymedence már elk... (a48719 ::feltöltve: 2015-03-19 :: megszólalók: Rostás László,főépítész, )
megnézem a videót  
  bulletFelmondtak Kiss Csabának
Felmentették Kiss Csabát, a Miskolci Nemzeti Színház igazgatóját. Erről tegnap délután zárt ülésen döntött a közgyűlés. Kriza Ákos polgármester azt mondta: a színház művészeti, szakmai tevékenysége nem összehangolt, a társulat részéről az ügyvezető f... (a48705 ::feltöltve: 2015-03-19 :: megszólalók: Kriza Ákos,polgármester,;Kiss Csaba,igazgató,Miskolci Nemzeti Színház )
megnézem a videót  
  bulletTöbb útszakasz is megújulhat Miskolcon
A Magyar Közút útjain is megkezdték a kátyúzást. Először ott javítanak, ahol a legnagyobb a balesetveszély. A borsod-abaúj-zempléni utakra mintegy 500 millió forintot fordít idén a közút. Közben a miskolci Városgazda is javítja a hozzájuk tartozó uta... (a48671 ::feltöltve: 2015-03-17 :: megszólalók: Szilvai József Attila,igazgató,Magyar Közút Nonprofit Zrt. B.-A.-Z.Megyei Igazgatóság;Pásztor Imre,PR és kommunikációs vezető,Miskolc Holding Zrt. )
megnézem a videót  
  bulletAusztriából érkezett személykocsik járnak majd Miskolcról
Száznegyven kilométer per órás sebességre is képesek azok a személyvonatok, amikből ötvenötöt vásárolt a MÁV az Osztrák Vasúttársaságtól. Ebből hat teljesen akadálymentesített. A kocsik egy része kívül-belül már megújult, és hamarosan sínre is ker... (a48696 ::feltöltve: 2015-03-18 :: megszólalók: Kriza Ákos,polgármester,;Dávid Ilona,elnök-vezérigazgató,MÁV Zrt. elnök-vezérigazgatója;Tasó László,közlekedéspolitikáért felelős államtitkár,Nemzeti Fejlesztési Minisztérium )
megnézem a videót  
  bulletIparvárosból fesztiválváros
Miskolcból fesztiválváros lett. Kiváló minősítést kapott az Operafesztivál és a Cinefest is a Magyar Fesztiválszövetségtől - jelentették be a szakmai napon Miskolcon. A szálláshelyek bevétele is nőtt, csaknem fél milliárd forinttal, ami a turisztika... (a48676 ::feltöltve: 2015-03-17 :: megszólalók: Bíró Tibor,igazgató,Cine-Mis Kft. )
megnézem a videót  
  bulletMenjünk világgá!
Belföldi és külföldi úti célokat egyaránt kínálnak a miskolci utazási kiállításon. Menjünk világgá - idén is ez a mottója a rendezvénynek, ahol az érdeklődők szombatig válogathatnak az ajánlatok közül. Jelentősen nőtt a külföldi turisták száma a régi... (a48714 ::feltöltve: 2015-03-19 :: megszólalók: Kiss-Lévai Kármen,,;Csavdar Petkov,kereskedelmi hivatal,Bolgár Köztársaság Nagykövete;Nagy Julianna,ügyvezető,MIDMAR Nonprofit Kft.;Kiss Gábor,alpolgármester, )
megnézem a videót  
  bulletRészleges napfogyatkozás
Rengeteg érdeklődőt vonzott az utcákra ma délelőtt a részleges napfogyatkozás. Mindenki az eget kémlelte: volt, aki speciális védőszemüveggel, mások házilag készített eszközzel nézték a Napot. A Szabó Gyula Csillagvizsgáló speciális távcsöveket állít... (a48727 ::feltöltve: 2015-03-20 :: megszólalók: Horváth Gábor,,;Papp Sándorné,,;Szegediné Gasparics Viktória,tanár,Alternatíva Általános Iskola, Gimnázium és Szakképző Iskola, Sajóecseg;Leitner Zsolt,szakkörvezető,Dr. Szabó Gyula Bemutató Csillagvizsgáló )
megnézem a videót  
2015-03-15 20:30
Vasárnap
Krónika ( )
2015-03-15 19:00
Vasárnap
Krónika ( :: Ismétlés )
heti hírösszefoglaló ::
2015-03-15 18:00
Vasárnap
Krónika ( )
heti hírösszefoglaló :: bulletÜnnepség március 15-én bulletKözgyűlés - költségvetés bulletLakásrendelet bulletIpari-fejlesztési régió lehet Miskolc és Kassa környéke bulletKönnyítések a Buda-Cash károsultjainak bulletBrókerbotrány – a Questor is becsődölt bulletIllegális szemétlerakás bulletBetiltották a hulladék szabadtéri égetését bulletLovagi tornák tere - jól halad az építkezés bulletElőjelző táblák figyelmeztetik majd az autósokat a Lévay utcában
megnézem a teljes műsort
  bulletÜnnepség március 15-én
Az 1848/49-es forradalom és szabadságharc 167. évfordulóját ünnepelték ma Miskolcon is. Napközben, ahogy már évek óta hagyományosan családi nap várta a miskolciakat a Szent István téren, délután pedig a Petőfi téren mondott ünnepi beszédet Kriza Ákos... (a48628 ::feltöltve: 2015-03-16 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletKözgyűlés - költségvetés
Több mint 25 milliárd forintból gazdálkodhat idén Miskolc. Több pénz jut oktatásra, kultúrára, közbiztonságra. Megépülhet egy tudás park, kinyit a tapolcai strand. Jönnek az új buszok és bővül a Salkaházi program is. A város közgyűlése igent mondott ... (a48604 ::feltöltve: 2015-03-12 :: megszólalók: Simon Gábor,frakcióvezető,MSZP;Jakab Péter,frakcióvezető,Jobbik;Soós Attila,frakcióvezető,Fidesz;Kriza Ákos,polgármester, )
megnézem a videót  
  bulletLakásrendelet
Mostantól nem lehet eladni, és új bérleti szerződéseket sem köthetnek a nyomortelepeken lévő lakásokra. Erről is döntött a közgyűlés. Folytatják a nyomortelepek felszámolását Miskolcon. Az önkormányzat segít új lakáshoz jutni az itt élőknek, de csak ... (a48599 ::feltöltve: 2015-03-12 :: megszólalók: Váradi Gábor,Cigány Nemzetiségi Önkormányzat,elnök;Szélyes Domokos,MIK Zrt.,vezérigazgató )
megnézem a videót  
  bulletIpari-fejlesztési régió lehet Miskolc és Kassa környéke
Egy nagy ipari-fejlesztési régióvá kell tenni Miskolc és Kassa térségét, amit egyébként az EU is támogat - mondta a rendkívüli nagyköveti értekezleten ma Orbán Viktor. A miniszterelnök hozzátette: a határon átnyúló együttműködés Győr és Pozsony eset... (a48548 ::feltöltve: 2015-03-09 :: megszólalók: Orbán Viktor,miniszterelnök,;Kiss János,alpolgármester, )
megnézem a videót  
  bulletKönnyítések a Buda-Cash károsultjainak
Segítenek a Buda-Cash károsultjain a közüzemi szolgáltatók. Az áram és a gázszolgáltatók sem hagyták magukra a pórul járt embereket. A brókerház és a tulajdonosi köréhez tartozó pénzintézetek még február végén váltak fizetésképtelenné, ezzel több eze... (a48551 ::feltöltve: 2015-03-10 :: megszólalók: Miskolc Ma 2015.02.26.,,;Száraz Gábor,sajtószóvivő,Tigáz Zrt.;Istenes Zsolt,, )
megnézem a videót  
  bulletBrókerbotrány – a Questor is becsődölt
Tovább dagad a bróker-botrány, csődöt jelentett Quaestor is. A Nemzeti Bank felfüggesztette az Értékpapír-kereskedelmi és Befektetési Zrt. tevékenységét és felügyeleti biztost jelölt ki a cég élére. Kiderült, a jegybank vizsgálói szabálytalanságokat ... (a48562 ::feltöltve: 2015-03-10 :: megszólalók: Romenda Ferencné,,;Takács Béla,,;Tréba Eszter,, )
megnézem a videót  
  bulletIllegális szemétlerakás
Illegális hulladéklerakókat fogtak a Miskolci Rendészek. A város csaknem 300 közterületi kameráinak egyike segített a tettenérésben, egy másik esetben pedig a terület önkormányzati képviselőjének gyors reagálása. A városban folyamatos gondot okoz az... (a48541 ::feltöltve: 2015-03-10 :: megszólalók: Kovács László Csaba,közterület felügyeleti és rendészeti vezető,Miskolci Önkormányzati Rendészet;A riporter: Tréba Eszter,, )
megnézem a videót  
  bulletBetiltották a hulladék szabadtéri égetését
Tilos a hulladékok szabadtéri égetése Miskolcon. A múlt héten életbe lépett az új tűzrendelet. Korábban csak az év bizonyos napjain engedélyezték a szabadtéri égetést, mostantól viszont nem adnak rá egyáltalán engedélyt. A változással javulhat a leve... (a48550 ::feltöltve: 2015-03-11 :: megszólalók: Angyal Lászlóné,,;Dr. Csánky Eszter,osztályvezető főorvos,Tüdőgyógyászati Osztály, MISEK;Dojcsák Dávid,szóvivő,B.-A.-Z. Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság )
megnézem a videót  
  bulletLovagi tornák tere - jól halad az építkezés
Jó ütemben, a terveknek megfelelően halad a Diósgyőri Várhoz kapcsolódó Lovagi tornák terének építése. Elkészültek a lelátók és a lépcsőzet, de az ajtók és ablakok is a helyükön vannak. A kivitelező 150 embere folyamatosan dolgozik a helyszínen. A Lo... (a48582 ::feltöltve: 2015-03-11 :: megszólalók: )
megnézem a videót  
  bulletElőjelző táblák figyelmeztetik majd az autósokat a Lévay utcában
Hiába a tábla a legtöbb autóst hidegen hagyja a 40 kilométeres sebességkorlátozás. De sokan a telezöldre vonatkozó kanyarodási szabályokkal sincsenek tisztában. A környékbeliek szerint ezért történik a legtöbb baleset a Lévay és a Szilágyi Dezső utcá... (a48574 ::feltöltve: 2015-03-16 :: megszólalók: Fenyvesi Attila,,;Somogyi Csaba,,;Eperjesi Erika,önkormányzati képviselő,Fidesz-KDNP )
megnézem a videót  
2015-03-08 20:30
Vasárnap
Krónika ( )
2015-03-08 19:00
Vasárnap
Krónika ( :: Ismétlés )
heti hírösszefoglaló ::

FRISS VIDEOHÍREK

Bölcsődék felújítása
Miskolc Ma 2015-03-31 (00:01:41)
Öt éven belül Miskolc összes bölcsődéjét felújítják. Tavaly a város önkormányzata 350 milliós uniós forrásból, kormányzati támogatással a Mesemalom, a Napraforgó és Diósgyőri Bölcsődéket újíttatta fel. Az épületek korszerűsítése mellett a férőhelyek száma is nőtt .
videó feltöltve: 2015-03-31 19:23:44
megszólalók: Tóth Sándorné,bölcsőde vezető,Diósgyőri Bölcsőde;Földessy Judit,igazgató,Miskolci Egyesített Szociális és Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény

Miskolci találmány a hamisítók ellen
Miskolc Ma 2015-03-31 (00:01:49)
Újabb száz munkahelyet teremthet egy miskolci találmány. A világban évente mintegy 80 milliárd forintnyi összeget költenek a gyártók a hamisítás elleni harcra. Ennek a harcnak vethet véget a forradalmian új eszköz, a szmark. A biztonsági címke előállítására a világon kizárólag Miskolcon lesznek képesek. A nagyüzemi gyártás 1 éven belül kezdődhet a városban.
videó feltöltve: 2015-03-31 19:22:59
megszólalók: Barta György,ügyvezető,Vasbeta Kft.

Újabb 15 használt vasúti személykocsit vett át ma a hegyeshalmi vasúti határállomáson a MÁV-START. Ezzel az Osztrák Vasúttársaságtól megvásárolt ötvenötből már 25 érkezett meg Magyarországra. A vasúttársaság az első öt felújított kocsit március 18-án mutatta be. Ezek azóta naponta közlekednek Budapest–Miskolc–Sátoraljaújhely között. Miskolcon összesen 10 kocsi állomásozik majd. A fennmaradó 5 szerelvény év végéig áll fokozatosan forgalomba.
videó feltöltve: 2015-03-31 19:22:23
Két éves a MÖR
Miskolc Ma 2015-03-31 (00:02:16)
Két éves a Miskolci Önkormányzati Rendészet. Azóta csaknem ötvennel többen dolgoznak és most újabb bővítés következhet. A miskolci Fidesz-KDNP ugyanis bevezetné az úgynevezett seriff-rendszert. A tervek szerint minden választókerület saját közösségi rendészt kapna. Miskolc lehet az első hazai nagyváros, ahol seriff- rendszer működne.
videó feltöltve: 2015-03-31 19:22:19
megszólalók: Kovács László Csaba,közterület felügyeleti és rendészeti vezető,Miskolci Önkormányzati Rendészet;Hollósy András,szóvivő,Fidesz-KDNP miskolci képviselőcsoportja

Magabiztos hazai siker született a Kemény Dénes uszodában rendezett vízilabda rangadón. Az OB 1 / B-s pontvadászatban: Miskolci Vízilabda Club – Honvéd UVSE 14 – 10. Közvetlen riválisa legyőzésével továbbra is 100 %-os teljesítménnyel vezeti a tabellát a miskolci együttes.
videó feltöltve: 2015-03-31 18:33:41
Országos diákolimpiai kosárlabda döntő
Sportpercek 2015-03-31 (00:00:40)
16 lány és 15 fiú csapat 4 helyszínen küzdött a bajnoki címért, a hatodik korcsoportos országos diákolimpiai kosárlabda döntőben, Miskolcon. A Földes Ferenc gimnázium csapata, komoly eredmény elérve, a nagyon erős mezőnyben, az ország legjobb középiskolás csapatai között, a harmadik helyezést szerezte meg.
videó feltöltve: 2015-03-31 18:30:56
1. Magyar Kupa győzelemmel tette felejthetetlenné a 2014-15-ös szezont a Miskolci Jegesmedvék csapata. A kupaaranyról döntőmérkőzésen, a legmagasabban jegyzet hazai együttes, az Alba Volán volt az ellenfél. A rendes játékidő 2-2-es döntetlene után, a hosszabbításban lőtt aranygóllal nyertek, taktikus, fegyelmezett játékuknak köszönhetően a Jegesmedvék. A tökéletes szezont vasárnap már Miskolcon búcsúztatták a játékosok és a szurkolók. A Jegesmedvék vezetőedzője azt mondta, óriási élmény itt dolgozni és hozzátette: valószínűleg, ez jövőre is így lesz.
videó feltöltve: 2015-03-31 18:02:29
Miskolc - Honvéd 14 - 10, vízilabda bajnoki
Sporthírek 2015-03-30 (00:01:54)
Magabiztos hazai siker született a Kemény Dénes uszodában rendezett vízilabda rangadón. Az OB 1 / B-s pontvadászatban: Miskolci Vízilabda Club – Honvéd UVSE 14 – 10. Közvetlen riválisa legyőzésével továbbra is 100 %-os teljesítménnyel vezeti a tabellát a miskolci együttes.
videó feltöltve: 2015-03-30 19:18:26
megszólalók: Szilágyi Péter,edző,PANNERGY MVLC;Jakab Dániel,csapatkapitány,PANNERGY MVLC

Szezonzáró jegesmedve buli
Sporthírek 2015-03-30 (00:02:03)
Magyar Kupa győzelemmel tette felejthetetlenné a 2014-15-ös szezont a Miskolci Jegesmedvék csapata. A tökéletes szezont vasárnap Miskolcon búcsúztatták a játékosok és a szurkolók. A Jegesmedvék vezetőedzője azt mondta, óriási élmény itt dolgozni és hozzátette: valószínűleg, ez jövőre is így lesz.
videó feltöltve: 2015-03-30 19:16:25
megszólalók: Becze Tihamér,,MJJSE;Majoross Gergely,vezetőedző,MJJSE

Eger Rally 2015 - összefoglaló
Sporthírek 2015-03-30 (00:00:01)
A Herczig – Baczigál páros győzelmét hozta a szezonnyitó Eger Rally. Az Országos Rally Bajnokság első fordulójában a címvédő miskolci Kazár – Ferencz duót, a versenyhétvége során két defekt is hátráltatta, így komoly bravúr volt a háromszoros magyar bajnok Kazár Miklóstól a második hely megszerzése is. A dobogó harmadik fokára végül a Botka – Tóth egység ért oda, a miskolci pilóták, vagyis Spitzmüller Csaba, Balogh János és Hadik András az ötödik, hatodik, hetedik helyen fejezték be a száguldást. Vasárnap sajnos egy tragikus eset is történt az Eger Rallyn. Versenyautójával fának ütközött és életét vesztette Szabó Attila navigátor. Az Országos Rally Bajnokság egy hónap múlva a Miskolc Rallyval folytatódik.
videó feltöltve: 2015-03-30 19:16:19

még több videohír...

Miskolc TV mai műsora

2015-04-01 Szerda
 v
      Képújság >>>
      Az előző esti adás ismétlése (Ismétlés) >>>
      megnézem az online adást Képújság >>>
      Reklám >>>
      Miskolc Ma (híradó) >>>
      Reklám >>>
      Időjárásjelentés >>>
      Sporthírek (sport) >>>
      Programpont >>>
a Miskolc Televízió programajánlója
ProgramPont 2015. április 1. szerda
      Műsorajánló (műsorajánló) >>>
      Kedvenceink (állatbarátok műsora) >>>
      Honvéd7 >>>
      Miskolc Ma (híradó :: Ismétlés) >>>
      Időjárásjelentés (Ismétlés) >>>
      Sporthírek (sport :: Ismétlés) >>>
      Programpont (Ismétlés) >>>
      Műsorajánló (műsorajánló :: Ismétlés) >>>
      Helyzetkép >>>
ism.
      Miskolc Ma (híradó) >>>
      Időjárásjelentés (Ismétlés) >>>
      Sporthírek (sport :: Ismétlés) >>>
      Programpont (Ismétlés) >>>
      Műsorajánló (műsorajánló :: Ismétlés) >>>
      Képújság >>>