Városinfó

 • 2014-06-02 17:25 „Eső után forgatják a szocialisták a köpönyeget…”

  Földesi Norbert, MSZP-frakcióvezető szerint Miskolc több pontján feltűntek az Avasról kiköltöztetett „fészekrakók”. A helyi Fidesz-KDNP képviselőcsoport szerint viszont a miskolci MSZP-nek akkor kellett volna ennyire ügybuzgón figyelemmel kísérni a „fészekrakók” mozgásait, amikor azok a Gyurcsány-kormány időszakában megérkeztek Miskolcra. A városi rendészet pedig minden illegális szállást felszámol, függetlenül az MSZP magánnyomozói tevékenységétől.

 • 2014-06-02 12:53 Változás az MVK Zrt. élén

  Singlár Zsolt (képünkön) váltja Devecz Miklóst június 1-től az MVK Zrt. vezérigazgatói posztján. Devecz Miklós megbízatása május végén lejárt, így egy év elteltével távozik a vállalat éléről – tudatta hétfőn közleményében Pásztor Imre, a Miskolc Holding Zrt. kommunikációs vezetője.

 • 2014-06-02 11:31 Tíz utcában kátyúznak hétfőn

  Ma is folytatódnak Miskolcon a kátyúzási munkák, a Miskolci Városgazda Kft. tájékoztatása szerint, az alábbi utcákban javítják a burkolatot:

 • 2014-06-01 08:34 Pünkösdi szemétszállítás

  A MiReHuKöz Nonprofit Kft. tájékoztatása szerint a szemétszállítás június 9-én, Pünkösd hétfőn, változatlanul, a megszokott módon, az ürítési rend szerint történik.

 • 2014-05-31 12:25 Miskolccal ismerkedett a Robinson Tours

  Az orosz beutaztatás további élénkítése érdekében a Robinson Tours tucatnyi szakemberét látták vendégül a napokban Miskolcon. A tanulmányúton négy magyarországi iroda magyar és orosz munkatársai vettek részt Budapestről, Hévízről, Balatonfüredről és Hajdúszoboszlóról.

 • 2014-05-31 11:34 Aszfaltozási munkák Komlóstetőn

  Mint arról portálunkon rendszeresen hírt adunk, folyamatosan zajlik a kátyúzás Miskolc útjain. A komlóstetői városrészben aszfaltoznak is: 11 millió forintból, több száz méteres szakaszokon újulnak meg a Szántó Kovács János, és a Komlóstető utak.

 • 2014-05-30 19:56 Indulhat a „Közös tér” projekt az Avason

  Pénteken délután megtörtént a szükséges terület-birtokbaadási jegyzőkönyvének ünnepélyes aláírása, így semmi akadálya annak, hogy a Fényi Gyula Jezsuita Gimnázium és a Jézus Társasága Magyarországi Rendtartomány elkezdhesse a „Közös tér” nevű sport, kulturális, illetve ökológiai fejlesztésének megvalósítását.

 • 2014-05-30 15:29 Segítenek az álmok valóra váltásában

  Kerítést festettek, majd ajándékokat is átadtak a Koreai Nagykövetség kereskedelmi képviseletének tagjai a Középszer Tagóvodában pénteken. A KOTRA immár 3 éve segíti Miskolcot, azóta, amióta a város a koreai Asannal testvérvárosi kapcsolatba került.

 • 2014-05-30 14:28 Hamarosan megkezdődik a Lovagi tornák terének építése

  Hamarosan megkezdődik a diósgyőri vár rekonstrukciójához kapcsolódó Lovagi tornák terének építése. A mintegy 3 ezer fő befogadására képes létesítményben koncerteket és színházi előadásokat is tartanak majd, a tér várhatóan 2015. tavasz végére készül el. Az építkezéssel járó zaj- és porszennyezés miatt idén nyáron nem nyit ki a Diósgyőri Várfürdő – a részletekről Bodnár László és Lengyel Katalin tájékoztatott a helyszínen megtartott pénteki sajtótájékoztatón.

 • 2014-05-30 11:53 Magyar Távhőszolgáltatásért Szakmai Díj a MIHŐ-nél

  Fignár Zoltánnak, a MIHŐ Kft. Hőszolgáltatási üzemvezetőjének május 15-én a Magyar Távhőszolgáltatók Szakmai Szövetsége, szakmai munkája elismeréseként Magyar Távhőszolgáltatásért Szakmai Díjat adományozott.

 • 2014-05-30 09:33 Ezekben az utcákban kátyúznak ma

  A mai napon (időjárástól függően) a következő utcákban történik kátyúzás:

 • 2014-05-29 22:02 Új otthont kapnak a miskolci atléták

  Ünnepélyes keretek között lerakták csütörtökön a Miskolci Atlétikai Centrum alapkövét a Miskolci Egyetemi Körcsarnok melletti sportpályán. A mintegy 350 millió forintos beruházással egy olyan komplexum épül fel rövid időn belül, ahol versenyeket, edzőtáborokat is rendezhetnek majd. Az alapkőletételen Simicskó István sportért és ifjúságért felelős államtitkár kiemelte, minden támogatást megadnak a jövőben is, hogy Miskolc fejlődjön, és az itteni sportélet erősödjön.

Miskolc TV mai műsora

2023-03-30 (Csütörtök)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!