Városinfó

 • 2014-06-04 16:38 Takarítják az Ördögárkot

  Megkezdődött szerdán az Ördögárok tisztítása. Az árok az évek alatt annyira megtelt hordalékkal, hogy már a vizet sem tudta elvezetni, ezért szükségessé vált a kitakarítása.

 • 2014-06-04 12:29 Pollenterhelés: eddig csökkent, a meleg időben nőhet

  A 22. héten a levegő pollenterheltsége az előző héthez képest mérsékelt csökkenést mutatott.

 • 2014-06-04 10:32 Ma is többfelé kátyúznak Miskolcon

  Szerdán, az időjárás függvényében a következő helyszíneken kátyúznak Miskolcon.

 • 2014-06-03 21:23 Már a tetőt építik a kettes jégpályán

  A legutolsó, látványos fázisához érkezett a kettes jégpálya befedése, a héten a tetőszerkezet főtartóit szerelik – tájékoztatta portálunkat a Miskolc Városi Szabadidőközpont ügyvezetője.

 • 2014-06-03 17:35 Hatvanmillió a zúzalékos utak javítására

  A Jónás-hegy utca zúzalékolásával kapcsolatban tartott sajtótájékoztatót kedden Pakusza Zoltán jobbikos önkormányzati képviselő. Mint mondta, lakossági kezdeményezésre kérte a munka elvégzését, az ügy azonban „elakadt”. Koczák Szilvia városházi szóvivő közleményben jelezte: a zúzalékos utak javítására, rekonstrukciójára kiírt közbeszerzési eljárás folyamatban van, a héten már nyertest hirdet a Városgazda Kft. A felújításra váró utak között van a Jónás-hegy utca is.

 • 2014-06-03 17:13 „Álliberálisok szítják a feszültséget...!”

  Úgynevezett „Kitelepítés Elleni Bizottság” alakult Miskolcon, amelynek céljairól sajtótájékoztatón számoltak be kedden Diósgyőrben az alapítók. A Fidesz–KDNP frakció szóvivője, Soós Attila, az elhangzottakra reagálva kiemelte: az álliberálisok politikai célokra használják az ügyet, s a számozott utcákban élők között hazugsággal szítják a feszültséget.

 • 2014-06-03 16:59 Kandó tér: hamarosan kezdődik a felújítás

  Addig halogatták a felújítást, hogy már nem biztonságos a villamosközlekedés a Kandó téren – hangzott el egyebek mellett az MSZP-frakció két tagja, Mokrai Mihály és Tompa Sándor képviselők mai sajtótájékoztatóján. Pásztor Imre, a Miskolc Holding Zrt. kommunikációs vezetője reagálásában hangsúlyozza: a tér felújítására kiírt ismételt közbeszerzési eljárása jelenleg már eredményhirdetési szakaszban van, így várhatóan heteken belül kezdődhet a Kandó tér felújítása.

 • 2014-06-03 16:35 Vezetékrekonstrukció miatt útszűkület

  Vezetékrekonstrukciót végez a MIVÍZ Kft. a Dayka Gábor utcán, a Kis-Hunyad és az északi elkerülő út között. A tehermentesítő felé vezető sávokat egy szakaszon lezárták.

 • 2014-06-03 12:02 Koszorúzás, avatás – és terelés a nemzeti összetartozás napján

  Június 4. a nemzeti összetartozás napja. Ez alkalomból délelőtt Országzászlót avatnak a Feszty Árpád utcán, délután a népkerti Országzászlónál tartanak a megemlékezést, este pedig a Művészetek Házában láthat emlékműsort Miskolc közönsége. A népkerti koszorúzás miatt forgalomterelésre kell számítani.

 • 2014-06-03 09:37 Megérkezett a hetedik – és még négy új villamos várható júniusban!

  Elérkezett a Skoda-villamosok szezonja is ebben a hónapban: június 2-án, hétfőn késő este megérkezett a „Miskolc városi villamosvasút fejlesztése” nagyprojekt keretében a hetedik új Skoda villamos. A szállítási ütemterv szerint még négy új villamos érkezik Miskolcra ebben a hónapban, az átlagban több, mint heti egy.

 • 2014-06-03 09:33 Ma itt kátyúznak

  A Városgazda Kft. az időjárástól függően kedden is folytatja a kátyúzást Miskolc útjain.

 • 2014-06-02 17:28 Takata: mára mindent birtokba vettek a munkagépek

  Szó szerint látványos, az arra haladó utakról is jól érzékelhető változások történtek az elmúlt hetekben a miskolci Takata-gyár területén. Konkrétan: áll az egyik épület vázszerkezete, és a nagy légzsákgyártó csarnoké is félig kész. Bentről már az is látszik, hogy szépen eltűntek az egyes munkaterületek közötti „prérik”, mára mindent birtokba vettek a munkagépek.

Miskolc TV mai műsora

2023-03-30 (Csütörtök)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!