MIHŐ Miskolci Hőszolgáltató Kft.

Sok vagy kevés a távfűtés?

2012-02-05 11:13

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A városi közmeghallgatáson is elhangzott lakossági panaszként, hogy például az Avas egy részén rendszeres a túlfűtés. A nagy hidegben nagy hőteljesítményt kell leadni, így előre félnek a lakosok, mekkora számlát fognak majd kapni. A miskolci hőszolgáltatót arról kérdeztük, mennyire lehet "belőni" az elvárt szintre a fűtést? 

tavhouj.jpg– A MIHŐ Kft. a felhasználói közösség fűtési megbízottja által kért módon biztosítja a hőszolgáltatást. Sajnálatos módon a nagy lakásszámú fűtési körökön óhatatlanul előfordul az, hogy a lakók egyéni elvárásai eltérnek egymástól, és ami az egyik számára megfelelő hőkomfort, az a másiknak sok vagy éppen kevés – magyarázta Kollárné Molnár Ildikó, a MIHŐ Kft. ügyfélszolgálati csoportvezetője.

Megtudtuk, a lakóközösség jelezheti a hőszolgáltatónak fűtési menetrend módosítási igényét, megbízott képviselőjén keresztül. A MIHŐ, az igény beérkezését követően, azonnal elvégzi a kért módosítást a távfelügyeleti rendszeren keresztül. Ahol a lakóközösségek már kiépítették a radiátoronkénti termosztatikus hőfokszabályozást, ott minden lakó a saját komfortérzetének megfelelően állíthatja be a lakóhelyiségek hőmérsékletét. A MIHŐ Kft. javasolja, hogy minden radiátorra építsék ki a hőfokszabályozót, mivel ezzel elkerülhető az esetleges túlfűtés.

Cs.L.


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-07-04 (Szombat)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!