Miskolc Steelers

 • 2009-08-04 14:42 Október 20-ig kell lejátszani a nyárra várt wild card meccset

  A Jászberény Wolverines lesz az ellenfele a Miskolc Steelersnek következő hivatalos mérkőzésén, s ennek a találkozónak nem a 2010-es bajnokságban kell lezajlania, hanem már 2009 őszén. Mint ahogy korábban volt róla szó, az Acélcsapat idei tavaszi szereplésével (csoport-harmadik pozíció) elérte, hogy egy afféle osztályozó legyen a sorsa, amelyet a versenykiírás szerint a Divízió III döntőjének vesztesével kell lejátszani. Ez utóbbi, mint e hónap elején már eldőlt, a jászberényi csapat.

 • 2009-07-23 10:09 A Gorillaz továbbra is ellenfél maradhat

  Ahogy arról a Miskolc Steelers amerikaifutball-csapat weblapján is megjelent hír, az idei bajnokság Divízió II. Keleti Csoport 2-t megnyerő Dunaújváros Gorillaz végül nem vállalta az első osztályban szereplést, erről a dunaújvárosi egyesület szintén a honlapján számolt be.

 • 2009-07-07 15:40 Legfrissebb forgatókönyv: se ez, se az...?

  Lassan szappanoperává dagad (fajul) a Div. II/III wild card meccs sztorija. Ami egyébként is bosszantó volna, hát még hogy a Steelers a „kutyakomédia” egyik – ártatlan és jóhiszemű – szereplője... Jelen állás szerint vagy lesz egy héten belül osztályozó jellegű mérkőzés a harmadosztály e hétvégi döntőjének vesztesével; vagy augusztusban lesz; vagy jövő februárban; vagy egyáltalán nem lesz. (Utóbbi esetben egy Wolverines - Cowboys 2 derbi léphet a helyébe.) Ennyi, ami „biztos”. Képzelheti az olvasó, mi minden bizonytalan.

 • 2009-07-02 09:28 Halál a pályán kívül, betűk a sisakon

  A Miskolc Steelers idei bajnoki szereplése „csak” szomorú volt, ám a mögöttünk hagyott (teljes) év valódi tragédiákat hozott a sportágban. Épp egy esztendeje, hogy váratlanul elhunyt Kárpáti Gábor, az 2005-2006 óta létező amerikaifutball egyesület egyik alapítója, későbbi alelnöke, akit épp azon a napon ért a halál, – tavaly június 29-én –, amikor szeretett csapata ugyancsak váratlanul nagy vereséget szenvedett Zalaegerszegen, amelyet ő maga már nem láthatott.

 • 2009-06-29 13:48 Hűtőgép- vagy téglagyár?

  Merthogy az érintett két városról, illetve településrészről ezekre asszociál elsőként az ember: Jászberényről és Újbudáról van szó. (Noha a legendás téglagyár valójában óbudai volt.) De félre az üres és tévútra vivő képzelgést, a tét sokkal komolyabb: ki lesz a Miskolc Steelers ellenfele két-három héten belül.

 • 2009-06-15 12:55 Csúcsközelben járt, kihívásra vár a Steelers

  Nem tétlenkednek a miskolci amerikaifutball csapat tagjai, noha az alapszakasz küzdelmei véget értek a másodosztályban, s mint ismeretes, a Kelet 2 csoportban elért harmadik hely nem jogosít rájátszásra. Mégis lehet még meccse a 2009-es bajnokságban a miskolciaknak, körülbelül egy hónap múlva...

 • 2009-06-08 12:57 Nem túl acélos végjáték

  Nem sikerült a jó befejezés. Kifejezetten nem sikerült jól. És még lehetne fokozni a mondatok csűrését-csavarását, de helyette csak álljon itt a tény: a Miskolc Steelers a divízió utolsó mérkőzésén – az idényben másodszor is – vereséget szenvedett a Dunaújváros Gorillaztól.

 • 2009-06-05 16:20 Steelers: menekülés a győzelembe?

  Nincs mit tennie az „acélos” amerikaifutballistáknak: csak egy idei második megnyert mérkőzés hozná el a vágyott megnyugvást. Ahogy az újpesti Bulldogokat sikerült idegenben elkapni egy hónapja, ugyanúgy kellene most a dunaújvárosi Gorillákat is. Ám kétszeresen is nehéz lesz…

 • 2009-05-25 09:55 Steelers: bemutatóztak, készülnek és utaztatnak

  Egy évben legalább féltucatszor hívják az „acélos” amerikaifocistákat iskolai bemutatókra. Így történt ez most pénteken is: az egyik Győri kapui általános, nevezetesen a Zoltán utcai oktatási intézmény invitálta a steelerseseket, hogy népszerűsítsék az újfajta, ám máris népszerű sportágukat a kicsik körében.

 • 2009-05-18 09:33 Váratlan vereség

  Teljesen váratlanul 13-32-es vereséget szenvedett a hétvégén, hazai pályán a Miskolc Steelers amerikaifutball együttese. A vendégcsapat az az Újpest Bulldogs volt, amelyet két hete a fővárosban simán vertek az acélosok.

 • 2009-05-15 16:40 Nézőket toboroztak

  Az előző esztendőben kétszer is sikerült felkavarni a belváros nyugalmát egy-egy órácskára a Steelers játékosainak és pompomlányainak, amikor a hazai meccsek előtt, beharangozó promóciós „túra” jelleggel végigkamionozták a főutcát, a jármű platójáról zászlókat lengetve, harci kiáltásokat hallatva.

 • 2009-05-03 18:29 Magabiztos győzelem Újpesten

  Lejátszotta idei második bajnokiját az Acélcsapat, s az egy héttel korábbi hazai vereség után sikerült kiköszörülni a csorbát, egy megnyugtató fővárosi győzelemmel. Az újpestiek, amiként egy évvel ezelőtt, most sem tudták felvenni a versenyt a jóval rutinosabb és képzettebb vendégekkel.

Miskolc TV mai műsora

2024-04-19 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!