Miskolc Steelers

Nézőket toboroztak

2009-05-15 16:40

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE steelersbusz.jpg

Az előző esztendőben kétszer is sikerült felkavarni a belváros nyugalmát egy-egy órácskára a Steelers játékosainak és pompomlányainak, amikor a hazai meccsek előtt, beharangozó promóciós „túra” jelleggel végigkamionozták a főutcát, a jármű platójáról zászlókat lengetve, harci kiáltásokat hallatva.

Most, kihasználva, hogy az Újpest elleni összecsapást alig pár nappal előzte meg a hagyományos miskolci városünnep, megint nyakukba vették a várost az Acélosok, ezúttal nem teherkocsival, hanem egy különleges veterán jármű fedélzetén. Az MVK Zrt. szíves felajánlása révén igénybe vett Ikarus 31-es jármű segítette ugyanis az akciót. Csütörtökön is „akcióztak" az acélosok, az egyesület képviselői félszáz jegyet adtak át, meghívás kíséretében, a Gyermekvárosban, ahol örömmel fogadták, s ígérték, hogy gyerekek és nevelők élnek a lehetőséggel és kimennek a szombaton mérkőzésre.
Három hét telt el a legutóbbi hazai (bajnoki nyitó) mérkőzés óta, kettő az előző fordulótól, ahol idegenben lépett pályára az Acélcsapat. Az itthoni vereséget vendégként begyűjtött győzelem követte, így a mérleg egy-egy. Innen lehetne-kellene továbblépni szombaton. A Miskolc Steelers a 2009-es bajnokság következő csoportmeccsén az újpesti Bulldogokat fogadja. Az összecsapás most is a népkerti Volán-pályán lesz, és 15 órakor kezdődik. A jegyek 600 forintba kerülnek.


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-04-21 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!