Miskolc Steelers

Steelers: bemutatóztak, készülnek és utaztatnak

2009-05-25 09:55

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE zolt-isksteelers.jpg

Egy évben legalább féltucatszor hívják az „acélos” amerikaifocistákat iskolai bemutatókra. Így történt ez most pénteken is: az egyik Győri kapui általános, nevezetesen a Zoltán utcai oktatási intézmény invitálta a steelerseseket, hogy népszerűsítsék az újfajta, ám máris népszerű sportágukat a kicsik körében.

A fiúcskákat alighanem a színes védőruhás-sisakos srácok produkciója – imitált játékhelyzetek –, a kislányokat inkább a pompomlányok tánca ragadhatta meg jobban; mindenesetre utóbbiak is csillogó szemekkel nézték az összeszokott mozgásokat a labdával a pályán, majd forgolódtak a játékosok között a bemutató után, sorakoztak autogramért. Úgy hírlik, a kisiskolások között máris jópáran kedvet kaptak, hogy felkeressék a Steelers tavaly óta létező utánpótlásképzésének valamelyik edzését. (Szentpéteri kapu, rendőrtiszti iskola pályája - további részletek a klub honlapján: www.miskolcsteelers.hu.)
Mindenellett az Acélcsapat nem csak iskolai fellépésekkel múlatja az időt: készül a két hét múlva esedékes, az idény sikeres avagy sikertelen voltáról lényegében négyszer tizenöt perc alatt döntő utolsó alapszakaszi meccsre – a csoportban (Div. II., Kelet 2) eddig veretlen Gorillaz ellen, annak dunaújvárosi otthonában.
Készülnek a miskolci drukkerek is: részükre május 6-ra különbusz indítását hirdette meg a klub (3000 forintos fejenkénti költséggel), amire most szerdáig lehet jelentkezni, a következő módokon. Telefon: 06/70-394-5725, e-mail: info@miskolcsteelers.hu vagy mssteelersfanclub@gmail.com Utóbbi címen egyébként azok levelét is várják, akik az egyesület a következőkben létrehozandó szurkolói klubjának, ha úgy tetszik, baráti körének lennének szívesen a tagjai. A kört Sáfrány Csaba „főszurkoló” szervezi.


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-04-11 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!