Miskolc Steelers

 • 2009-04-27 09:41 Maradt-kibővült az elnökség

  Az egy héttel ezelőtt elhalasztott, most vasárnap megismételt Miskolc Steelers egyesületi közgyűlés új, kibővített összetételű vezető testületet választott.Az elnökség ennek nyomán a következő három évre szóló mandátummal az alábbiak szerint áll fel: Páll Sándor elnök, Nádi Gyula alelnök, Száraz Zsolt, Harda Attila, Gável Iván és Balogh Attila. A titkári feladatot változatlanul Szegedi Máté látja el, a pénztáros Burcsa Eszter lett. Forrás: www.miskolcsteelers.hu

 • 2009-04-26 18:33 Vereséggel kezdtek

  Jó időben, nézőkben, bíztatásban és lelkesedésben nem volt hiány szombat délután a népkerti Speedway Arénában, ahol a Miskolc Steelers amerikaifutball csapat megkezdte bajnoki szereplését az alapszakaszban a Dúnaújváros Gorillaz ellen. Mindez azonban ezúttal kevésnek bizonyult, a Gorillák hengereltek, és végül 7-27 arányban múlták felül a hazaiakat.

 • 2009-04-22 11:52 Acélos támogatás

  Az idei bajnokságtól portáluk, és társmédiáink, a Miskolc Televízió, illetve a MiNap újság kiemelt médiatámogatója lett az amerikaifutball helyi prominensének, a Miskolc Steelers csapatának. Mindezt az acélosok hétfői sajtótájékoztatóján is bejelentették, ahol bemutatták a csapat új mezét is, melynek elején a Miskolc Televízió, hátán pedig a MiNap logója hirdeti az együttműködést.

 • 2009-04-19 16:35 Tojáslabda a fűben

  Egy sportág, ahol a helyesírásnak döntő szerepe van, ha tiszta képet akarunk alkotni róla – melyik lehet az? Az amerikaifutball. Hiszen ez ma már teljes, szinte korlátlan nemzetközi népszerűségnek örvendő játék, amelyet ugyan szülőhazájában, az Egyesült Államokban űznek (messze) a legmagasabb szinten, ám mind több helyen próbálkoznak vele a világ más tájain is; Magyarországon is – Miskolcon is.                                                                                                                                                                                     Tovább

 • 2009-03-11 19:29 Steelers: bemutató és toborzó szombaton

  Az áprilisi bajnoki idénykezdésre készülő miskolci amerikaifutball-csapat junior-keretének –múlt hétvége utáni második – bemutató vizsgáját tartják most szombaton a szokásos edzéshelyszínen, a Szentpéteri kapui rendőriskolai pályán, ám az alkalom ezúttal toborzóként is szolgál.

 • 2008-11-11 12:07 Acélos Grizzlies-gázolás

  A borsodi megyeszékhely amerikaifutball-csapata a népkerti Speedway arénában a Budapest Grizzlies együttesét fogadta. A vendégek már az első perctől kezdve csak futottak az eredmény és a házigazdák után, akik rendkívül magabiztosan szerepeltek és fennállásuk során először kapott gól nélkül zárták az összecsapást. Fotók

 • 2008-11-04 10:48 Steelers: felkészülés félidőben

  Közel négy hónap után láthatja az amerikai futball iránt érdeklődő nagyközönség a rohamléptekkel fejlődő-népszerűsödő sportág helyi reprezentánsát. A hétvégén a Miskolc Steelers edzőmérkőzésen a Budapest Grizzlies együttesét fogadja.

 • 2008-08-26 12:30 Edzésben a Miskolc Steelers

  Az idei bajnoki szezont néhány hete a másodosztály „bronzérmével” lezáró borsodi amerikaifutball-csapat a napokban megkezdte a felkészülési időszakot a következő, azaz a 2009-es bajnokságra.

 • 2008-05-20 09:10 Acélos győzelem

  Újabb, győzelemmel véget érő bajnoki mérkőzést játszott hazai pályán a Miskolc Steelers amerikai futball csapat. Szombaton délután a szürke-piros mezes Acélosok ellenfele az Egri Hősök voltak a rájátszás eléréséért vívott találkozón, amelyen az első két negyed kiegyenlített játékot hozott. Ám a folytatásban beindultak a miskolciak, és amíg ellenfelük 8 pontot ért el, addig ők 29-et, így magabiztos győzelmet arattak: Miskolc Steelers – Eger Heroes 45-28. Sikerükkel az Acélosok a második helyet foglalják el a tabellán és amennyiben megőrzik pozíciójukat, következhetnek a rájátszás izgalmai.

 • 2008-05-16 15:59 Acélosan készülnek

  A Hősök terén fogadta Káli Sándor polgármester a Miskolci Steelers amerikai focicsapatot. A találkozás apropója, hogy a Divízió II. keleti csoportjában két győzelem és egy vereség után szombaton az Eger Heroes csapatával mérkőznek az acélos fiúk.

 • 2008-05-02 14:55 Hősökre várva

  A két „kötelező” győzelmet hozta, majd a kalkulálható vereséget is elszenvedte az amerikaifutball miskolci reprezentánsa. A Steelers csapata története második bajnoki évadának vágott neki (a másodosztályban) egy hónapja, s azóta begyűjtötte a két pontot Újpesten, majd itthon a Dunaújváros ellen, május elsején pedig a még vállalható kategóriába eső kudarcot szenvedett a rutinosabbnak számító Zalaegerszeg Predators otthonában. 27-12-re kapott ki, tehát most szintén megvolt a korábbi találkozókon is vállalt két miskolci touchdown (ez a tojáslabdával játszott sportág önmagában hat pontot érő „gólja”) – viszont a védelmi hibák révén az Acélosok több találatot engedélyeztek aktuális ellenfelüknek, mint a előzőknek. A TD-k egy-egy futás, illetve passzjáték után születtek. Mivel a keleti csoport minimum második helye a cél – ez kell a rájátszásba jutáshoz –, az alapszakaszból hátralévő két mérkőzés közül legalább legalább az egyiket hoznia kell a Steelersnek. S mivel az utolsó fordulóban (június közepén) az előzetes esélylatolgatások szerint szinte legyőzhetetlennek tetsző Nyíregyházához látogat a gárda, ez a harmadik „kötelező” a május 17-én esedékes Eger Heroes elleni miskolci rangadón kell, hogy teljesüljön.Zalaegerszeg Predators – Miskolc Steelers 27-12(7-0, 14-6, 6-6, 0-0)Amerikaifutball magyar bajnokság, másodosztály (Veritas Divízión II.)Zalaegerszeg, Városi SportközpontMiskolci pontszerzők: Paulenka László (futás, TD, 6 pont), Huszár Gábor (elkapás, passz: Joe Selmser, TD, 6 pont) (az extrapont-rúgás mindkétszer kimaradt)A klub honlapja: www.miskolcsteelers.hu A bajnokság honlapja: http://www.sportmedia.hu/amerikaifoci/2008/div2.php?blog_id=15&nyitott=div2  

 • 2008-04-21 14:00 Hazai győzelem

  Nem termett babér a dúnaújvárosi gorilláknak Miskolcon vasárnap. A magyar amerikai futball bajnokság Divízó II-es Keleti-csoportjának 3. fordulójában a második bajnokságát megkezdő Miskolci Steelers magabiztos győzelemmel fektette két vállra az újonc gorillákat. Fotók!

Miskolc TV mai műsora

2024-04-19 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!