Miskolc Steelers

Magabiztos győzelem Újpesten

2009-05-03 18:29

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE bulldogz_steelers.png

Lejátszotta idei második bajnokiját az Acélcsapat, s az egy héttel korábbi hazai vereség után sikerült kiköszörülni a csorbát, egy megnyugtató fővárosi győzelemmel. Az újpestiek, amiként egy évvel ezelőtt, most sem tudták felvenni a versenyt a jóval rutinosabb és képzettebb vendégekkel.

A csoporton belüli mérleg így egy-egy, ami megadja a reményt az érdemi folytatásra, beleértve a csoportelsőséget, de minimum a második helyet - a tét természetesen a rájátszás esélye. Két hét múlva jön az Újpest, ez nem szabad, hogy gondot jelentsen, annál inkább „grízes” lesz az eddigiek alapján a majdani dunaújvárosi kirándulás...

Újpest Bulldogs - Miskolc Steelers 9-24 (0-17, 7-7, 2-0, 0-0)
Budapest, Fáy utca, műfüves pálya, 100 néző
Miskolci pontszerzők: Lakatos Bence (TD, elkapás, Farkas Bence passzából), Horváth Csaba (extrapont-rúgás), Roza László (mezőnygól), Farkas Bence (TD, irányítófutás), Horváth Csaba (extrapont-rúgás), Lakatos Bence (punt return TD), Horváth Csaba (extrapont-rúgás).
Az Újpest a pontjait a miskolci irányító sackelése utáni fumble recovery touchdown, majd extrapont, illetve ugyancsak sack miatt bekövetkezett safety révén szerezte.
Vendégrészről volt a meccsen egy kihagyott field goal-kísérlet, Müller Csaba pedig egy interceptiont gyűjtött be.

Forrás: www.miskolcsteelers.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-04-11 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!