Miskolc Steelers

Október 20-ig kell lejátszani a nyárra várt wild card meccset

2009-08-04 14:42

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE steelers0425.png

A Jászberény Wolverines lesz az ellenfele a Miskolc Steelersnek következő hivatalos mérkőzésén, s ennek a találkozónak nem a 2010-es bajnokságban kell lezajlania, hanem már 2009 őszén. Mint ahogy korábban volt róla szó, az Acélcsapat idei tavaszi szereplésével (csoport-harmadik pozíció) elérte, hogy egy afféle osztályozó legyen a sorsa, amelyet a versenykiírás szerint a Divízió III döntőjének vesztesével kell lejátszani. Ez utóbbi, mint e hónap elején már eldőlt, a jászberényi csapat.

Akkor még nem volt világos, a bajnoki kiírás avagy más vonatkozó szövetségi határozatok miként jelölik ki a wild card meccset lebonyolításának menetét, utóbb kiderült, az elnökség azért nem tudott hamarabb kielégítő tájékoztatást adni az érintetteknek, mert sok – szinte minden – függött attól, a Div. II bajnoka vállalja-e a magasabb osztályt.
Nos, úgy néz ki, véglegessé és publikussá vált (amit sokan sejtettek), a Dunaújváros marad a másodosztályban, ahol így hirtelen „kevés lett a hely” – kettőből csak egy maradhat. A Steelers vagy a Wolverines.
Ezt a párharcot pedig, amint arról információnk szerint immár az MAFSZ versenybizottsága hivatalosan is értesítette a két klubot, még idén, méghozzá október 20-ig kell lebonyolítani.
„A MAFSZ versenybizottsága értesíti az érintett feleket, hogy a Divízió II-es osztályú Miskolc Steelers, és a Divízió III-as osztályú Jászberény Wolverines osztályozó mérkőzését október 20-ig le kell játszania. A Dunaújváros Gorillaz mint a Div. II győztese nem vállalta a 2010-es Divízió I-es szereplést. A Jászberény Wolverines mint a Div. III döntőjének vesztese jogot szerzett osztályozó mérkőzést játszani. A Miskolc Steelers mint a Div. II 11. helyezettje kihívhatóvá vált. Amennyiben a Jászberény Wolverines kihívja a Miskolc Steelers csapatát, úgy azt le kell játszani, mint hivatalos lezárása a 2009-es bajnokságnak.”

www.miskolcsteelers.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-04-11 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!