Helyi hírek

 • 2014-08-31 19:19 Egy aperitif a szimfonikusokkal

  A Miskolci Szimfonikus Zenekarnál is vége a nyári szünetnek. Új évaduk szombaton, a diósgyőri vár avatási ünnepségén kezdődött el, az évadterv első koncertje pedig egy kellemes Aperitif koncert lesz – szeptember 5-én.

 • 2014-08-31 19:00 Kemény mérkőzésre számítanak

  Az első osztályú pontvadászat eddig lejátszott találkozóit alapul véve, a legnehezebb bajnoki fellépés vár ma este a DVTK-ra. A labdarúgó NB 1, hatodik fordulójában, a bajnoki címvédő Debrecen látogat, a fennállása legjobb bajnoki rajtját produkáló Diósgyőrhöz. A keleti rangadó előtt tartott tájékoztatón Szivics Tomiszláv vezetőedző az eddig elvégzett munka értékmérőjeként nevezte a forduló záró találkozóját.

 • 2014-08-31 16:13 A nyár véget ér, a turisztikai szezon azonban nem

  A következő héten már a szeptember köszönt ránk, ez azonban nem jelenti feltétlenül azt, hogy turisztikai értelemben is vége a nyárnak. Arról, hogy milyen volt az idei nyár, s mi várható még a turisztikai szezonban Bánhunyadi Anitát, az IBUSZ Utazási Irodák Kft. miskolci irodaigazgatóját kérdeztük.

 • 2014-08-31 16:01 Jameson CineFest: a világ filmművészetének legszínvonalasabb kínálata

  A Jameson CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál idén már 11. alkalommal várja Miskolcon szeptember 12-21.-ig várja a hazai és nemzetközi filmbarát közönséget, a filmes szakembereket, alkotókat, a filmszakma összes szereplőjét. A fesztivál küldetése és tematikája ebben az évben sem változik.  A világ filmművészetének legfrissebb és legszínvonalasabb kínálatát hozza Miskolcra: olyan nagyjátékfilmeket, kisjátékfilmeket, dokumentum- és animációs filmeket, amelyeknek mint eddig is, a fesztiválon lesz a magyarországi premierje.

 • 2014-08-31 15:26 Bérletárusítás oldtimeren is

  Bérletpénztárrá változik szeptember elsején Miskolc egyetlen veterán autóbusza. Az 1959-es gyártmányú Ikaruszon hétfőn reggel 6-tól diákok válthatják meg havi bérleteiket.

 • 2014-08-31 13:56 Véradó akció DVTK–DVSC mérkőzés előtt

  Első alkalommal hirdeti meg közös véradó akcióját a Diósgyőri Stadionnál a DVTK és a Magyar Vöröskereszt. A vasárnapi DVTK – DVSC mérkőzés előtt várjuk a Diósgyőr szurkolóit, illetve minden segíteni szándékozót a „gomba” mellett lévő vöröskeresztes sátorhoz.

 • 2014-08-31 13:44 Amerikai irányító Diósgyőrben

  Az Aluinvent-DVTK-hoz szerződött Italee Lucas. A 25 éves kosaras a North Carolina egyetem és a női NBA-s Tulsa Shock korábbi játékosa is volt. Ma délelőtt érkezett meg Budapestre, ahonnan azonnal Miskolcra vezetett az útja.

 • 2014-08-31 09:33 Miniszterelnökség: a kormány mindent megtesz a miskolci zsinagóga felújításáért

  A kormány mindent megtesz a miskolci zsinagóga felújítása érdekében - közölte a Miniszterelnökség kiemelt társadalmi ügyekért felelős helyettes államtitkára, miután bejárta az épületet. A Latorcai Csaba által mondottakról a Miniszterelnökség vasárnap tájékoztatta az MTI-t.

 • 2014-08-30 22:02 Király Viktorral, görögtűzzel, tűzijátékkal és P. Mobillal búcsúzott az ünnep

  Szombaton délelőtt tíz órától kínált látványosságokat a miskolciaknak, s az idelátogató. nagyszámú turistának a diósgyőri vár átadó ünnepsége. A programok között szerepelt esküvő, lufizás, légi-show, lovagi- és, gólyalábas bemutató, középkori hangulat-idéző, zene, tánc és még sok más különleges látnivaló. Este Király Viktorral, a P. Mobillal és nagyszabású tűzijáték-show-val zárult az ünnep.

 • 2014-08-30 21:16 Veretlen maradt a Mezőkövesd

  A Mezőkövesd 1-1-es döntetlent játszott a Kaposvár otthonában a labdarúgó NB II harmadik fordulójának szombati játéknapján, ezzel megőrizte veretlenségét.

 • 2014-08-30 16:08 Az első esküvő a felújított várkápolnában

  Délután három óra után néhány perccel a várba vezető útra kanyarodott, s a hídra gurult egy limuzin a fiatalokkal, akik abban a szerencsében részesültek, hogy elsőként köthetnek házasságot a diósgyőri vár megújított, felszentelt kápolnájában.

 • 2014-08-30 14:30 Repülő-show, lufiáradat, több ezres tömeg

  Az ünnepi beszédeket követően elkezdte programját a Fresco Bello zászlóforgatóinak társulata. A lélegzetelállító műsor utolsó taktusát követő másodpercben, óramű pontossággal szelte át az eget Besenyei Péter műrepülő világbajnok, akit hatalmas üdvrivalgás fogadott.

Miskolc TV mai műsora

2024-05-21 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!