Kultúra

Térzene a Pátria közben, Fesztiválízelítő a Hősök terén

2014-06-10 20:24

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Kisebb helyszínmódosulás lesz az Operafesztivál kísérőprogramjaiban: a Szinva teraszról elköltöznek az oda meghirdetett koncertek, mivel ott csütörtöktől a futball-világbajnokság eseményeit lehet nyomon követni egy óriás LED-falon.

A kísérőrendezvények első koncertjét, a nyitóparádét lezáró Fesztiválízelítőt, illetve a hétvégi térzenéket tervezték a Szinva teraszra az Operafesztivál szervezői. Ezek most két másik, szintén belvárosi téren találtak új otthonra.

– Június 13-án, pénteken este 6 órakor, a Városház térről indul hagyományos felvonulásunk, a Nyitóparádé, és a Hősök terére érkezik majd, mivel ott tartjuk fél 7-től óriási nyitókoncertünket, a Fesztiválízelítőt. Ennek keretében valóban ízelítőt adunk az Operafesztivál programjainak zenéjéből – mondta érdeklődésünkre Seres Ildikó, a fesztivál kísérőrendezvényeinek művészeti vezetője.

A hétvégi napokon, egészen pontosan most szombaton és vasárnap, illetve jövő pénteken, szombaton és vasárnap térzenével szórakoztatják majd a fesztivál vendégeit, immár a Pátria közben.

– Az Erzsébet téri nagyszínpadon mindennap este 6 órától 10 óráig zajlanak a programok. Hogy még véletlenül se zavarja egymást a térzene és főhelyszínünk, egy órával előrébb hoztuk a kezdést, a fenti napokon tehát délután 5 órától várják a kiváló fúvószenekarok a zenekedvelőket a Pátria közben – tette hozzá a művészeti vezető.

minap.hu
Fotó: minap-archívAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2023-11-28 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!