DVTK

 • 2008-01-02 14:36 Január 7-én kezd a DVTK Borsodi

  Az elmúlt egy hónap igen gyorsan elröppent, január 7-től, hétfőtől új időszámítás kezdődik a DVTK Borsodi háza táján. A piros-fehér együttes megkezdi a felkészülést a bajnokság tavaszi idényére, s értesüléseink szerint ezt meglehetősen átalakított, megváltoztatott kerettel teszi.

 • 2007-11-29 10:06 Ezüstérmes a DVTK

  A győzelem összejött, de a bravúr elmaradt. Talán ez lehetne a summázata a szerdai, Diósgyőrött lejátszott Ligakupa-finálénak. A DVTK Borsodi 2–1-re megverte a Fehérvár FC gárdáját, a kupasikert mégis a vendégek ünnepelhették, akik az első összecsapáson 3–0-s diadalt könyvelhettek el.

 • 2007-11-15 18:48 Fővárosi ellenfelek a tavaszi Ligakupában

  Jelentős sikert könyvelhetett el a DVTK Borsodi labdarúgócsapata a héten, ugyanis a Ligakupa elődöntőjének diósgyőri visszavágóján sikerült háromgólos előnyéből kettőt megőrizni, s ezzel a gárda bekerült a sorozat döntőjébe. A fináléban a Fehérvár FC lesz a diósgyőriek ellenfele. Csak érdekességképpen: az együttes utoljára 1980-ban szerepelt hazai kupadöntőben.

 • 2007-10-12 10:56 Továbbjutott a Diósgyőr

  Ebala második, Leo az első gólját szerezte a Diósgyőr színeiben, ezzel hozzásegítették csapatukat a továbbjutáshoz a Ligakupában.  Nagyon boldog vagyok, hogy győztünk, ráadásul gólt is szereztem. Jó meccs volt, célunkat, a továbbjutást elértük - mondta a lefújást követően Ebala. - Csak csatlakozni tudok Ebalához, nagyon örülök, hogy így zárult a nap. Remélem, fogok még szaltózni gólok után! - tette hozzá Leo. A DVTK ezzel a győzelemmel a Debrecen mögött másodikként továbbjutott a csoportból a Ligakupában, megelőzve a Nyíregyházát és a Vasast. A további küzdelmekhez pénteken 11 órakor tartják a sorsolást.

 • 2007-08-17 16:12 Borsodi lesz a DVTK

  Több hónapos tárgyalás végered- ményeként a Borsodi Sörgyár Zrt. és a DVTK névadó szponzori megállapodást kötött. Ennek értelmében, a jövőben a diósgyőri labdarúgócsapat a Nemzeti Bajnokságban DVTK BORSODI néven szerepel majd. A szerződés érinti a diósgyőri stadiont is, amely a DVTK BORSODI STADION nevet viseli ezután. A névadó szponzori megállapodást 4+4 évre kötötték, melynek részeként a DVTK BORSODI csapat tagjai mezükön viselik a csapat teljes nevét. A változást hivatalosan a jövő hét pénteki meccs előtt jelentik be, és az új mezeket is ekkor mutatják be.

 • 2007-08-16 18:41 Remekül kezdett a DVTK

  A Magyar Labdarúgó Szövetség kezdeményezésére ebben az idényben először írták ki az élvonalbeli csapatok számára a Ligakupa küzdelmeit. A szövetség több játéklehetőséget igyekszik biztosítani az együtteseknek, a sorozatot a DVTK hazai környezetben rendkívül értékes győzelemmel kezdte.

 • 2007-07-13 17:10 Itthon rajtol a DVTK

  Igazán nem vesztegetik az idejüket a diósgyőri labdarúgók! Pajkos János vezető edző folyamatos edzéseket tart a gárdának, s közben egyik előkészületi mérkőzés követi a másikat.

 • 2007-06-01 16:08 Csalódást keltett a tavasz

  Legördült a függöny, a játékosok pihenőre tértek, befejeződött a labdarúgó Borsodi Ligában a pontvadászat. A DVTK együttese a kilencedik helyet szerezte meg. A piros-fehérek 11 esetben nyertek, 4 döntetlent értek el és 14-szer kapitulációra kényszerültek. Szereztek negyven gólt, saját hálójuk pedig 52 esetben rezdült. A 38 begyűjtött pont alig haladja meg a 40 százalékos teljesítményt.

 • 2007-05-25 17:11 Záróra a Rába partján

  Szombaton rendezik meg a labdarúgás első vonalában a bajnoki idényzárót, amelyre jócskán maradt nyitott kérdés! Az egyik legfontosabb: melyik csapat kíséri el a régen kiesett váciakat a második osztályba? A DVTK együttese már hetek óta páholyból figyeli az eseményeket, a sors azonban mégis úgy hozta, hogy a piros-fehérek dönthetnek a válságos helyzetben lévő Győr sorsáról.

DVTK 100 év

Kapcsolódó tartalmak

Miskolc TV mai műsora

2022-12-09 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!