Választás 2014

 • 2014-08-30 05:32 A Fidesz – KDNP indítja a legtöbb női jelöltet Miskolcon

  Az eddigi ismeretek szerint a Fidesz – KDNP indítja Miskolcon a legtöbb női képviselőjelöltet, szám szerint nyolcat. Korábban az LMP tett javaslatot rá, hogy minden párt vezessen be női kvótát, mert „biztosítani, segíteni kell a nők politikai részvételét” – ehhez képest a Miskolcon induló LMP-s jelöltek között csak két hölgyet találunk, s számuk a baloldali jelöltek között sem több négynél.

 • 2014-08-29 22:24 A plakátokon igen, hivatalosan nem

  A Nemzeti Választási Iroda nyilvántartása szerint Pásztor Albertet az MSZP, a DK és Miskolc Lokálpatrióta Egyesület támogatja. Óriásplakátjain viszont ott látható az Együtt logója is. A helyi választási iroda vezetője, Csiszár Miklós jegyző érdeklődésünkre megerősítette: az irodához benyújtott iratokon a Pásztor Albertet támogató szervezetként csupán az MSZP-t, a DK-t és a Miskolc Lokálpatrióta Egyesületet tüntették fel. Ezt láthatják a választópolgárok is az ajánlóívek bal felső sarkában, illetve a valasztas.hu honlapon.

 • 2014-08-28 20:45 A keddi bumm után lassan gyűlnek az aláírások

  Csütörtökön déli 12 óráig a tízből két miskolci polgármesterjelölt, és 33 egyéni képviselőjelölt adta le ajánlóíveit a helyi választási irodán. Döntés eddig kedden, a 21 Fidesz-KDNP jelölt esetében született. A többiek szerdán, illetve ma adták le ajánlóíveiket, a választási bizottságnak három napon belül kell döntést hoznia nyilvántartásba vételükről – tehát arról, hogy az ajánlások által jelölt-jelöltből igazán jelöltté válhatnak-e.

 • 2014-08-28 18:31 "A baloldal marakodását látják mindenhol..."

  Nem tartja jó jelöltnek Pásztor Albertet Fodor Gábor, a Magyar Liberális Párt elnöke, aki szerint még nem késő a baloldali pártoknak is Rózsa Editet támogatni.

 • 2014-08-28 15:54 Hosszú kések éjszakái a miskolci baloldalon

  Ha vicces akarnék lenni, azzal kezdeném, hogy meg nem erősített hollywoodi hírek szerint Miskolcra érkezett Quentin Tarantino, hogy személyesen tanulmányozza a nagy kaszabolást a miskolci szocialistáknál, amelynek során a régi elvtársak tegnap ismét elvéreztettek egyet maguk közül – mondta el csütörtöki sajtótájékoztatóján Kiss János, a Fidesz miskolci frakcióvezetője.

 • 2014-08-28 14:16 Gyurcsányon kívül ki támogatja még Pásztor Albertet?

  Lassan egy hete tart már a választási kampány, de az érdeklődő miskolci választópolgárok mégis lényeges ügyekben szenvedhetnek krónikus információhiányban, vagy tartják őket a félrevezetettség állapotában – írja csütörtöki közleményében Csontos Róbert, az LMP és 4K! miskolci polgármesterjelöltje.

 • 2014-08-27 16:22 „Az Együtt-PM is alkalmatlannak tartja és megtagadta Pásztor Albertet”

  A hivatalos kampány beindulásával világossá vált, amit eddig igyekeztek lebegtetni a baloldali pártok: az Együtt-PM nem támogatja Pásztor Albert polgármester-jelöltségét. Illene, hogy ezt az érintett közölje a miskolci választópolgárokkal. Mivel nem tette meg, kénytelenek vagyunk megtenni mi - hangsúlyozta szerdai sajtótájékoztatóján Kiss János, a Fidesz városi frakciójának vezetője.

 • 2014-08-27 16:16 Közgyűlés összehívását kezdeményezi az MSZP-frakció

  Rendkívüli közgyűlés összehívását kezdeményezi a miskolci képviselő-testület szocialista frakciója, melyen két előterjesztést tárgyalnának meg – jelentették be szerdai sajtótájékoztatójukon Tompa Sándor, a DK miskolci elnöke, és Mokrai Mihály MSZP-s önkormányzati képviselő.

 • 2014-08-26 18:57 Fidesz – KDNP: – Nehéz úgy hazudni, hogy senki nem ismeri az igazságot”

  Zajlanak az események a miskolci baloldalon, minden napra jut valami. Kedden úgy jelentették be, hogy sok ajánló aláírást gyűjtöttek, hogy közben egyetlen ívet sem adtak le a Választási irodán – írta keddi közleményében a Fidesz – KDNP miskolci képviselőcsoportja.

 • 2014-08-26 18:25 Nyilvántartásba vették az első jelölteket

  Már döntött is a Fidesz-KDNP miskolci képviselőjelöltjeinek és polgármesterjelöltjének nyilvántartásba vételéről a választási bizottság kedd délután.

 • 2014-08-26 16:24 Ajándéklabda a pályaépítőknek (videóval)

  Labdát kaptak ajándékba és a DVTK labdarúgójával, Barczi Dáviddal focizhattak egyet azok a gyerekek, akik társadalmi munkában részt vettek a Klapka utcán található salakos futballpálya felújításában.

 • 2014-08-26 16:13 A baloldali szövetség is összegyűjtötte az ajánlásokat

  Összegyűjtötte a polgármester-jelöltséghez szükséges ajánlásokat – jelentette be ma délután, a városháza épülete előtt Pásztor Albert.

1. sz. választókerület
10. sz. választókerület
11. sz. választókerület
12. sz. választókerület
13. sz. választókerület
14. sz. választókerület
15. sz. választókerület
16. sz. választókerület
17. sz. választókerület
18. sz. választókerület
19. sz. választókerület
2. sz. választókerület
20. sz. választókerület
3. sz. választókerület
4. sz. választókerület
5. sz. választókerület
6. sz. választókerület
7. sz. választókerület
8. sz. választókerület
9. sz. választókerület
Választás 2010 - 1. foruló

Miskolc TV mai műsora

2021-04-11 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!