Közélet

Hosszú kések éjszakái a miskolci baloldalon

2014-08-28 15:54

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Ha vicces akarnék lenni, azzal kezdeném, hogy meg nem erősített hollywoodi hírek szerint Miskolcra érkezett Quentin Tarantino, hogy személyesen tanulmányozza a nagy kaszabolást a miskolci szocialistáknál, amelynek során a régi elvtársak tegnap ismét elvéreztettek egyet maguk közül – mondta el csütörtöki sajtótájékoztatóján Kiss János, a Fidesz miskolci frakcióvezetője.

Mint fogalmazott: először lekaszabolták Simon Gábort, aki nem lett polgármesterjelölt, majd lekaszabolták Tompa Sándort, aki nem lett képviselőjelölt, aztán pedig lekaszaboltak Rózsa Editet is, akit nem engedtek labdába rúgni. Soron következett volna Fedor Vilmos - aki inkább elfutott a kaszabolás elől - és végezetül kardélre hányatták Iván Tamást, az Együtt addigi miskolci választókerületi elnökét, aki akkorát hazudott tegnap, hogy azt már a saját pártja sem bírta lenyelni és megbocsájtani.

-
A helyzet azonban ennél sokkal komolyabb, mert a miskolci baloldal egyre csak töpörödő maradéka tegnap megpróbálta visszasüllyeszteni a politikai kultúrát a legsötétebb kommunista idők színvonalára, amikor gátlástalanul és következmények nélkül lehetett hazudni – hangsúlyozta Kiss János. - A Pásztor-koalíció tegnap nagy lendülettel belekezdett a gátlástalan hazudozásba az ügyben, hogy végül is kik támogatják Pásztor Albertet, és minden pironkodás nélkül belemondták a mikrofonba azt a hazugságot, hogy az Együtt-PM is Pásztor Albert támogatói között van. Ez a hazugság azonban csak néhány órát élt meg, mert az Együtt-PM elnöksége az állítást cáfolta és ismét kijelentette, hogy a pártszövetség nem támogatja Pásztor Albertet. A Pásztor-koalíció által áldozati bárányként felkínált Iván Tamást pedig azonnali hatállyal menesztette – emelte ki a frakcióvezető.

- Pásztor Albert mindeközben némán végighallgatta azt a nyilvánvalóan hazug beszédet, miszerint az Együtt-PM mellette áll, és némán hallgat azóta is, hogy Iván Tamást, az ő érdekében elkövetett hazugság miatt csúfosan kirúgták, pedig a rendőrök a bajban is ki szoktak állni egymás mellett. Ám Pásztor Albert örökké nem hallgathat, felszólítjuk, hogy a hazugságot ismerje el, a hazugságot ítélje el, és a hazugságért minden miskolcitól kérjen bocsánatot – zárta tájékoztatóját Kiss János.  

minap.hu

Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-04-19 (Hétfő)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!