Közélet

Közgyűlés összehívását kezdeményezi az MSZP-frakció

2014-08-27 16:16

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

Rendkívüli közgyűlés összehívását kezdeményezi a miskolci képviselő-testület szocialista frakciója, melyen két előterjesztést tárgyalnának meg – jelentették be szerdai sajtótájékoztatójukon Tompa Sándor, a DK miskolci elnöke, és Mokrai Mihály MSZP-s önkormányzati képviselő.

Tompa Sándor szerint az elmúlt hetekben két olyan esemény is történt, amelyekre Kriza Ákos polgármesternek reagálnia kellett volna. Tompa Sándor emlékeztetett, korábban felszólították Miskolc polgármesterét, hogy 24 órán belül hívjon össze egy rendkívüli közgyűlést, amelyen tájékoztatást ad a telepfelszámolásról, illetve az ezzel kapcsolatos, budapesti, minisztériumi megbeszélésről, „amelyről a sajtóban egymásnak ellentmondó hírek jelentek meg”.

Arra is kérték Kriza Ákost, beszámolási kötelezettségének eleget téve, adjon számot róla, Diósgyőrben miért nem indultak még el a stadionépítési munkák. - Mivel Kriza Ákos nem válaszolt, így a szocialista frakció közgyűlés összehívását kezdeményezi a két témában – mondta el Tompa Sándor.

Mokrai Mihály úgy fogalmazott, Miskolcért elkötelezett képviselőkként, tiltakoznak a város belügyeibe való beavatkozás ellen, „átveszik a kezdeményezést”, és a szükséges számú aláírással rendkívüli önkormányzati közgyűlés összehívását kezdeményezik.

minap.hu


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2020-06-03 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!