Közélet

A plakátokon igen, hivatalosan nem

2014-08-29 22:24

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE

A Nemzeti Választási Iroda nyilvántartása szerint Pásztor Albertet az MSZP, a DK és Miskolc Lokálpatrióta Egyesület támogatja. Óriásplakátjain viszont ott látható az Együtt logója is. A helyi választási iroda vezetője, Csiszár Miklós jegyző érdeklődésünkre megerősítette: az irodához benyújtott iratokon a Pásztor Albertet támogató szervezetként csupán az MSZP-t, a DK-t és a Miskolc Lokálpatrióta Egyesületet tüntették fel. Ezt láthatják a választópolgárok is az ajánlóívek bal felső sarkában, illetve a valasztas.hu honlapon.

pasztortabla_140717_ja_5.jpg

Az ügyben megkérdeztük Rácz Krisztinát, az Együtt sajtófőnökét, aki válaszában jelezte: az elmúlt hetekben többször elmondták már, miért nem tudják támogatni Pásztor Albertet. Plakátjaival kapcsolatban mindig is kérték, hogy azokon ne tüntessék fel az Együtt logóját, illetve ha már rajta van, takarják le. Bíznak benne, a jelölt támogatói eszerint járnak el.

Mint ismeretes, Iván Tamás, a pártszövetség addigi miskolci választókerületi elnöke szerdán úgy nyilatkozott az MTI-nek, hogy az Együtt-PM miskolci szervezete továbbra is Pásztor Albertet támogatja. Ezután nem sokkal az Együtt országos elnöksége közleményben tudatta: azonnali hatállyal leváltották, és etikai eljárást kezdeményeztek Iván Tamás ellen, aki a párt elnökségének döntésével szemben nyilatkozott. Rácz Krisztina ezzel kapcsolatban annyit közölt: Iván Tamás nem a párt döntésének megfelelően járt el, azzal ellentétesen nyilatkozott, ezért visszavonták a megbízását.

minap.hu  


Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2021-04-21 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!