Fesztiválozó

 • 2013-09-17 14:22 Világhírű rendezők a CineFesten

  A jubileumi CineFesten a versenyfilmek, kitekintő alkotások és a koncertek mellett szakmai program is szép számmal várja az érdeklődőket. A DunaDock mesterclass hétfőn zárt, az amerikai Andrew Garrison filmjével, de Miskolcra látogatott egy kultuszfilm rendezője, és hazatért – ezúttal a filmvásznon – Robinson & Crusoe is.

 • 2013-09-15 20:26 Magyarországról Hollywoodba – festőállványtól az Oscar-díjig

  A CineFest nem csupán az új filmek, új művészek számára nyújt bemutatkozási lehetőséget; a fiatalok filmízlését is formálni kívánja – ebben segíti évek óta többek között a CineClassics sorozat, amelynek idén az Oscar-díjas díszlettervező, Trauner Sándor áll a középpontjában.

 • 2013-09-14 21:13 Ha a mennyország színes lehetne…

  A jubileumi CineFesten is megemlékeztek – a hagyományokhoz híven – a miskolci születésű Oscar-díjas rendezőről, Emeric Pressburgerről, vagyis Pressburger Imréről. Ezúttal egy digitálisan teljesen felújított, eddig nem látott munkájával, minden idők egyik legnagyobb brit alkotásával, a Diadalmas szerelem című filmmel idézték meg a világhírű filmest.

 • 2013-09-14 12:18 „Olyan hangulata van Miskolcnak, ami megfog!”

  Miskolcon sokadszor, és a CineFesten sem először zenélt a Heaven Street Seven. Az együttes pénteken, a Városház téren adott fergeteges hangulatú koncertet. A fellépést követően Szűcs Krisztiánnal a formáció énekesével, gitárosával beszélgettünk filmekről, filmek ihlette HS7 dalokról, és a kétarcú Miskolcról, amit éppúgy szeret, mint a helyi közönséget.

 • 2013-09-12 21:21 Filmparadicsom Miskolcon – elkezdődött a 10. CineFest

  2013. szeptember 12. 17.00 – filmtörténeti jelentőségű esemény kezdődött Miskolcon. Hivatalosan is megnyitották ugyanis a Jameson CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivált, amely 10. születésnapját ünnepli idén. A tíznapos filmfesztivált a Művészetek Házának Nagytermében köszöntötték, s a nyitófilm, nyitókoncert is jelzi: kinyitott a filmparadicsom.

 • 2013-09-12 15:02 Mese(autó) és játék a könyvtárban

  Százhúsznál is több autót mutattak be a Szabó Lőrinc Könyvtárban, csütörtökön. Az autók – nagy számuk ellenére – remekül elfértek a könyvtári térben, hiszen játékautó-kiállítás nyílt meg, a jubiláló CineFest programsorozatához kapcsolódva.

 • 2013-09-11 17:53 Filmfőváros épül Miskolcon

  A Művészetek Háza előtti téren már javában tart a munka – kikerült a hatalmas rendezői szék is, hiszen csütörtökön kezdődik a jubileumi CineFest, a nemzetközi filmszakma egyik kedvence, a miskolci nemzetközi filmfesztivál.

 • 2013-09-09 00:54 Generációkat hozott össze zárónapján (is) a Miskolci Sörfesztivál!

  A kilencvenes éveket és napjainkat egyszerre idézte meg vasárnap a második Miskolci Sörfesztivál. A négynapos rendezvény utolsó napján is folytatódott az elmúlt napok tendenciája, a sör már a délutáni óráktól literszámra fogyott, estére pedig a színpadok előtti tér is megtelt, sokan buliztak együtt a tegnap, a ma és a holnap sztárjaival.

 • 2013-09-08 17:51 Nagy nevek, garantált hangulat a Sörfesztivál zárónapján!

  Rednex, Paddy and the Rats, Punnany Massif – egyebek mellett ők is szórakoztatják majd a nagyérdeműt a második Miskolci Sörfesztivál utolsó napján.

 • 2013-09-06 18:19 Sör, meccs és jó hangulat

  Péntek este a Sugarloaffal, Irigy Hónaljmirigyékkel, az Eddával és végül, de nem utolsó sorban a külföldi sztárvendéggel, Haddawayjel folytatódott a második Miskolci Sörfesztivál. A hangulatot a magyarok világbajnoki selejtezője fokozta, no meg a jobbnál jobb sörök.

 • 2013-09-06 12:32 „Miskolcban sosem csalódunk”

  A Hooligans fergeteges koncertjével kezdődött a 2. Miskolci Sörfesztivál csütörtökön. A srácok ezúttal is dedikáltak a koncert végén, és Késmárki Zsolttal mi is váltottunk néhány szót.

 • 2013-09-05 21:21 Fergeteges Hooligans-koncerttel nyitott a sörfesztivál

  Első nap és máris hazai sztárok sora a Miskolci Sörfesztivál színpadain. Erős kezdőnapot állítottak össze a főszervezők, hiszen csütörtökön a Népkertben fellépett a Hooligans és a Carbonfools, de Fenyő Miklós és Galambos Lajcsi dáridója is nagy érdeklődésre tartott számot.

Miskolc TV mai műsora

2020-09-30 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!