Fesztiválozó

 • 2013-07-21 08:24 Megelevenedett rocktörténelem a diósgyőri várban

  Fennállásának 45. évfordulóját ünnepelte a Héliosz zenekar szombat este, a diósgyőri várban – egyúttal a legendás miskolci formáció több tagja 60. születésnapját is együtt ünnepelte a négyórás koncerten, ahol az „ős Eddások” mellett Somló Tamás is fellépett.

 • 2013-07-17 13:41 Kezdődik a Campus Fesztivál

  Különleges helyszínen startol szerdán délután az idei Campus Fesztivál a debreceni Nagyerdőben: a vidám park játékai között és az Oláh Gábor utcai sportcentrum pályáin lép fel a magyar könnyűzenei élvonal több együttese, köztük a Csík Zenekar, a Punnany Massif, a Tankcsapda és a Quimby - közölte Bakó Csaba sajtófőnök a nyitónapon az MTI-vel.

 • 2013-07-15 21:32 Végéhez közeledik az OrgonaPont

  Közel 44 éve rendezik meg minden évben a Collegium Musicum koncertsorozatot. Idén sem maradtak el az előadások. Hétfőn az Avasi református templomban szerepelt a Szent Efrém Férfikar, a sorozat pedig július 22-én zárul.

 • 2013-07-07 15:48 Fonó vasárnap – Harcsa Veronikával, Péterfy Borival és a Kerekes Banddel (is)

  A Csík zenekar, Ferenczi György és a Rackjam, Elsa Valle & Rumba Caliente és a Számadó zenekar – többek között ők gondoskodtak a jó hangulatról szombaton a Borsodi Fonón. A tizenhetedik alkalommal megrendezett, nagy hagyományokkal bíró rendezvény még ma is érdekes programokkal vár mindenkit egészen késő éjjelig.

 • 2013-07-06 16:12 Borsodi Fonó, lengyel népművészekkel, holland néptáncosokkal

  A pénteki belvárosi invitáló programok után szombaton már a hagyományos helyszínen, a diósgyőri várban megkezdődött a XVII. Borsodi Fonó folkfesztivál. Holland néptáncosok fellépése színesítette a délelőtti programot, de a Fügedi Márta Népművészeti Egyesület vendégeként mások mellett lengyel népművészek munkáival is megismerkedhetett a Fonó közönsége. A délután második felében és az este folyamán pedig már a zenéé a főszerep, fellép többek között a Csík zenekar is.

 • 2013-07-05 16:03 A Fonóra hangolva

  Belvárosi invitálóval kezdődött pénteken délután a felkészülés a XVII. Borsodi Fonó Folkfesztiválra, amelyet szombaton és vasárnap rendeznek meg a jól megszokott helyszínen, a diósgyőri várban. A fesztiválon idén is lesz tematikus nap, a hangolódás pedig délután a Szent István téren kezdődött, s este, hivatalosan is megnyílik a miskolci folklór hétvége programja a Helynekem romkocsmában.

 • 2013-07-03 16:59 Borsodi Fonó: folk, dzsessz és rock egy helyen, a diósgyőri várban

  Széles zenei paletta, hamisítatlan fesztiválhangulat, népi kismesterség-bemutatók és gasztronómiai különlegességek jellemzik az idei, XVII. Borsodi Fonó Folkfesztivált, melyet július első hétvégéjén rendeznek meg a diósgyőri várban. Két színpadon, mintegy háromszáz fellépő szórakoztatja majd a remények szerint az ország minden részéből érkező zenerajongókat.

 • 2013-07-03 13:22 A fesztiválokon nem lehet ideiglenesen dohányt árulni

  A trafikok ideiglenes működéssel nem árusíthatnak dohánytermékeket a nyári fesztiválokon - erről Gyulay Zsolt, a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit (NDN) Zrt. vezetője beszélt szerdán az M1 reggeli műsorában.

 • 2013-07-01 15:04 Országossá nőtt, Miskolcra is jön a Mozinet-Művész Filmnapok

  A budapesti Művész mozin kívül idén kilenc vidéki város, köztük Miskolc artmozijában is láthatja majd a közönség a Mozinet-Művész Filmnapok vetítéseit július 19. és 21. között. A filmszínházak műsorán már nem szereplő fesztiválkedvencek mellett ebben az évben is lesz premier előtti vetítés - közölték a szervezők.

 • 2013-07-01 14:19 Slayer, Down, Ákos, Scooter – véget ért a Hegyalja Fesztivál (videókkal)

  Tizennegyedik alkalommal rendezték meg a Tokaji-hegy lábánál a Hegyalja Fesztivált. Idén a megszokott, július közepi időponttól korábban, június végén érkeztek a Hegy’lakók. Az időjárás nem kímélte a sátrazó, bulizó fiatalokat, de ez egy igazi fesztivál volt, igazi arcoknak.

 • 2013-06-29 16:59 Retrofuturisztikus retrospektív és készülő Karcolatok Ákostól

  Ákos a Hegyalja fesztiválon veszítette el „fesztiválszüzességét”. Legutóbb, három évvel ezelőtt, 2010-ben adott koncertet Tokaj lábánál, s idén újra visszatért, a 2084-turné keretében. Kovács Ákossal a pénteki különleges, visszatekintő, ám mégis jövőbe mutató koncert előtt beszélgettünk zenéről, Hegyalja fesztiválról, jövőbeli tervekről és a magyarságról.

 • 2013-06-29 15:54 Ákos, Kiscsillag, Magna Cum Laude, Compact Disco a Hegy’en

  Utolsó napjához érkezett a Hegyalja fesztivál. Szombaton fellép a Scooter és a Punnany Massif – többek között –, vasárnap pedig sátorbontás, búcsú, és várakozás a következő tokaji- rakamazi fesztiválra. A végső party előtt azonban érdemes felidézni a péntek estét, hiszen Ákos adott különleges koncertet, az Anna and the Barbies fokozta a hangulatot, s felpörgettek a közönséget a Compact Disco, a Kiscsillag, s újra szólt a Vidéki sanzon.

Miskolc TV mai műsora

2020-09-29 (Kedd)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!