Fesztiválozó

 • 2013-09-05 17:01 „Miskolc végképp feliratkozott a nagy fesztiválvárosok közé”

  Csütörtök délután végre újra megnyitották a fesztiválkapukat, kezdetét vette tehát a Miskolci Sörfesztivál, Magyarország legnagyobb sörös rendezvénye a Népkertben. A négy nap során több mint 30 együttes, számtalan sörkülönlegesség és újdonságok is várják a látogatókat. Mint Kriza Ákos, Miskolc polgármestere az ünnepélyes megnyitón kiemelte, a város „végképp feliratkozott a nagy fesztiválvárosok közé”.

 • 2013-09-04 15:34 Még több látogatóra számítanak az idei sörfesztiválon

  Kriza Ákos, Miskolc polgármestere személyesen is megtekintette szerdán, hogyan állnak a Miskolci Sörfesztivál építési munkái. Mint a polgármester a Népkertben elmondta, idén még nagyobb szabású rendezvénynek ad otthont Miskolc, mint tavaly, hiszen még több látogatóra számítanak a csütörtökön induló négynapos fesztiválon, ugyanakkor a fellépők között idén is rengeteg nagynevű előadót találunk.

 • 2013-09-04 08:13 Sörfesztivál: nem lesz forgalomkorlátozás

  A csütörtöktől vasárnapig megrendezendő Miskolci Sörfesztivál idején nem lesz a városban útlezárás, sem forgalomkorlátozás, mindössze a Görgey úton kell forgalomlassításra számítani, a fesztiválra érkezők biztonsága érdekében – tájékoztatta portálunkat a polgármesteri hivatal.

 • 2013-09-03 18:42 Épül a fesztiválváros

  Jól haladnak a Miskolci Sörfesztivál építési munkáival, szerda estére teljesen felépül a fesztiválváros, pavilonokkal, színpadokkal és vidámparkkal. Az építés miatt a Népkertet lezárták a gyalogos és a kerékpáros forgalom elől, egészen 10-e délutánig. Az idei fesztiválra csak a sportcsarnok főbejáratánál kialakított kapuknál lehet majd belépni, ott lesznek a jegypénztárak is.

 • 2013-09-01 20:26 Szabó István a jubiláló CineFest életműdíjasa

  Tizedik alkalommal ad otthont Miskolc a Jameson CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztiválnak. A szeptember 12–22. között megrendezendő filmünnep életműdíjasa pedig a 75 éves Szabó István.

 • 2013-08-27 14:16 Az év legjobbjai a CineFesten

  A szakmai zsűri végignézte a pályamunkákat, s kiválasztotta a legjobbakat a miskolci közönségnek – a CineFest versenyprogramja az év legjobbjaival, igazi csemegékkel várja a mozirajongókat szeptember közepén.

 • 2013-08-21 16:13 Négy nap, százezer liter sör, fergeteges koncertek

  Alakul a (koncert)programja a tavaly nagy sikerrel debütált Miskolci Sörfesztiválnak. A rendezvénynek idén szeptember 5. és 8. között ismét a Népkert ad otthont, ahol számtalan sörfajta, 130 nagyobb stand és kétszáz árus portékái közül válogathatunk.

 • 2013-08-21 11:16 Hatalmas siker volt az I. Harsányi Szürkemarha Fesztivál

  Hatalmas volt az érdeklődés az I. Harsányi Szürkemarha Fesztivál programjai iránt. A szombaton, hagyományőrző szándékkal megrendezett nagyszabású fesztiválon közel ötezren vettek részt, száz főzőcsapat mérte össze tudását, a Benke László olimpiai bajnok mesterszakács által vezetett szakmai zsűri 127 étket bírált el. A szervezők több mint 2000 adag, szürkemarhából készült ételt adtak el.

 • 2013-08-18 13:47 Szombaton folytatódott a Factory Fesztivál

  A Vasgyár szombaton is a bulizó fiataloktól volt hangos. Az idei Factory Fesztivál második és egyben záró napján újabb tehetségek mutatkozhattak be, de Miskolcon járt Funktasztikus, az NKS, DSP, az Akkezdet Phiai, Chris Lawyer, Ludmilla, a Dub Phase csapat, és Cadik is.

 • 2013-08-17 16:11 Középkori Forgatag – megidézik a vár fénykorát

  A XIV. Középkori forgatag a Diósgyőri vár fénykorát, a XIV. századot idézi fel. A kétnapos rendezvény ennek megfelelően lovagi tornákat, valamint gasztronómiai és kulturális programokat egyaránt kínál a várba látogatók számára. A szombati programnak még nagyobb különlegességet adott az, hogy a Magyar Nemzeti Bank középkori magyar aranypénzeket felvonultató sorozatának újabb darabját, Nagy Lajos király aranyforintját is itt mutatták be.

 • 2013-08-17 12:29 Factory péntek: elindult a miskolci underground örömünnepe

  Pénteken kezdetét vette a kétnapos Factory Fesztivál a Vasgyárban. A fiatal miskolci művészek megmutathatták magukat a nagyközönségnek, emellett a már országosan is elismert Hősök, a Nobody Moves, és Chris.su vonzották a legnagyobb tömeget.

 • 2013-08-16 17:47 Ma indul a Factory Fesztivál, biztonságos körülmények között

  Pénteken 18 órakor megnyitja kapuit a Factory Fesztivál a látogatók előtt. A két napon át tartó programsorozaton a bulizni vágyó fiatalok a katasztrófavédelem által jóváhagyott körülmények között szórakozhatnak.

Miskolc TV mai műsora

2020-09-30 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!