Pályázatok

 • 2008-03-26 17:32 Pályázat Sport Mecénás Alapra

  Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata pályázatot hirdet a 2008. évi Sport Mecénás Alapból igénybe vehető vissza nem térítendő támogatás elnyerésére. A pályázat célja, működési támogatás biztosítása sportszervezetek részére, valamint a bajnoki rendszeren kívüli kiemelkedő sportesemények támogatása. A pályázaton részt vehetnek, a város közigazgatási határain belül tevékenykedő, hivatalosan bejegyzett sportszervezetek. A pályázati keret összege 22 millió Ft. A támogatás elnyerésére kiírt pályázatokat egy példányban, formanyomtatványon kell benyújtani 2008. április 11-ig (péntek). A pályázati űrlapok letölthetők Miskolc város honlapjáról: www.miskolc.hu.

 • 2008-03-20 11:21 Pályázat a szebb lakókörnyezetért

  Dr. Mokrai Mihály, a 11-es számú választókörzet önkormányzati képviselője pályázatot hirdet „Tegyük szebbé, élhetőbbé lakókörnyezetünket!” címmel.Pályázhatnak: a választókerületben található társasházak, illetve lakószövetkezetek.A pályázat célja: a lakótelepi környezet tisztábbá, barátságosabbá, élhetőbbé tétele, valamint a lakókörnyezet virágosítása, rendezetté tétele.Nevezési határidő: 2008. április 1. Postacím: 3530 Miskolc, Corvin út 9.Az elvégzett munkát havonta bizottság értékeli.A pályázati díjak:Fődíj: 100 000 Ft.Első helyezett: 50 000 Ft.Második helyezett: 40 000 Ft.Harmadik helyezett: 30 000 Ft.Díjátadás: 2008. szeptember 6-án, a III. KIRÁLY NAPON.A pályázati díjakat a társasház, illetve a lakószövetkezet kapja és azt fejlesztésre, felújításra használhatja. A felhasználást igazolnia kell.

 • 2008-03-14 16:46 Pályázat diákoknak – „A fenntartható jövő születése”

  A Holocén Természetvédelmi Egyesület „A fenntartható jövő születése” címmel pályázatot hirdet diákok számára. A program célja, hogy növelje a diákok ismereteit a helyi természet- és környezetvédelemmel foglalkozó civil szervezetek tevékenységeivel, illetve a helyi és globális környezet- és természetvédelmi problémákkal kapcsolatban, valamint arról, hogy miként lehet fellépni megszüntetésük érdekében.

 • 2008-03-13 14:11 Mecénás pályázat

  Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata a város kulturális életének gazdagítására 2008-ban is meghirdeti a Mecénás pályázatot. A pályázat egyszeri, vissza nem térítendő támogatást nyújt. Pályázhatnak Miskolc város közigazgatási határain belül működő kulturális és művészeti egyesületek, alapítványok, gazdasági társaságok, csoportok, civil szervezetek.

 • 2008-02-08 15:36 Várostörténeti vetélkedő diákoknak

  Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata – a Miskolci Kommunikációs Kht.-val közösen várostörténeti vetélkedőt hirdet általános iskolás diákok részére Miskolc városában és vonzáskörzetében lévő településeken. A vetélkedő első fordulója tíz héten át tart, a pályázati feladatokat a MiNap-ban tesszük közzé. A pályázat célja, hogy a diákok számot adjanak a megyeszékhely történetének ismeretéből.

 • 2008-02-01 15:44 Párbeszéd Miskolc középtávú megújulásáért

  Integrált Városfejlesztési Stratégia (IVS) készül Miskolcon. A Európai Unió a 2007-2013-as költségvetési ciklusban kiemelten kívánja támogatni a regionális központokat, fejlesztési pólusvárosokat. A források hatékony felhasználása érdekében azonban előírja, hogy az érintett települések rendelkezzenek olyan elfogadott alapdokumentummal, amely széles társadalmi alapokon meghatározza a város középtávú, területi szemléletű fejlesztési célkitűzéseit. 

 • 2008-01-30 16:05 Fejlesztési együttműködésről tárgyaltak

  Közös fejlesztéseket valósít meg Miskolc és az Egyetem - a csaknem hétmilliárdos beruházás és pályázat részleteit Partnerségi Fórumon ismertették a város és az intézmény vezetői. Mint elhangzott, a projekt szorosan kapcsolódik a miskolci Technopolisz-programhoz, a beruházás az egyetemi fejlesztések mellett érinti a Gyermekváros helyére tervezett Science Park megvalósítását is.

 • 2008-01-17 17:13 Környezetvédelmi pályázat

  Darálás, agglomerálás, regranulálás. Ezekkel, a kifejezésekkel is megismerkedhetnek azok a tiszaújvárosi diákok, akik részt vesznek a ReMat Zrt., az AVE Miskolc Kft. és az ÖKO-Pannon Kht. közös környezetvédelmi pályázatában. A pályázat célja, hogy bemutassa a gyerekeknek a műanyaghulladékok hasznosítását. A verseny során a pályázó csoportok megnézhetik a szelektíven gyűjtött műanyaghulladék útját a válogatóműtől egészen a hasznosítóüzemig.

 • 2008-01-16 11:07 Zöld Óvoda cím – pályázat

  A Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium és az Oktatási és Kulturális Minisztérium pályázatot hirdet óvodák számára a „Zöld Óvoda” cím elnyerésére. A KvVM és az OKM – a hazai és a nemzetközi tapasztalatok alapján – fontosnak tartja, hogy az óvodás korosztály sajátos, korcsoportjának megfelelő módszerekkel és eszközökkel, valamint élményekre és tapasztalatokra épített tanulási környezet kialakításával olyan környezeti nevelésben részesüljön, mely hatékony rendszerbe szerveződve biztosítja a kisgyermekkori nevelés eredményességét. A fenntarthatóság pedagógiájának erősítése érdekében kifejtett magyar óvodai nevelési tevékenységek legjobb példáinak elterjesztése fontos feladat határainkon innen és határainkon túl. Beadási határidő: 2008. február 15. Részletes pályázati kiírás és további információ: http://www.okm.gov.hu/main.php?folderID=409&articleID=230328&ctag=articlelist&iid=1

 • 2007-12-13 18:03 Modern eszközök a Berzeviczyben

  Egy európai uniós pályázat lezárásaként tartott bemutató foglalkozásokat a Berzeviczy Gergely Kereskedelmi és Vendéglátóipari Szakközépiskola. A kompetencia alapú oktatás elterjesztését célzó projektben pedagógusok vettek részt továbbképzésen és modern informatikai eszközökkel is bővült az iskola felszereltsége.

 • 2007-12-13 15:31 Összehozzák, ami a pályázathoz kell

  Kistérségi projektbörzét tartottak a Lillafüreden. A rendezvényen összegezték a Kapcsolat Projekt eddigi eredményeit, amely segíti, hogy az eredményes pályázáshoz szükséges partnerek megtalálhassák egymást, és így a lehető legtöbb forrást tudják lehívni a 2007 és 2013 közötti időszakban.

 • 2007-10-27 14:14 Klímaőrjárat pályázat diákoknak

  A Magyar Természetvédők Szövetsége „Klímaőrjárat” címmel pályázatot hirdetett diákok számára, melynek miskolci felelőse a Holocén Természetvédelmi Egyesület. A program célja, hogy növelje a diákok ismereteit az energiafelhasználással, az energiahatékonyság és takarékosság lehetőségeivel kapcsolatban. A diákok ismerjék meg az energiatermelés ártalmas környezeti hatásait, valamint azt, hogy miként lehet fellépni e problémák megszüntetése érdekében. A résztvevő tanulók 2007 őszén 8-10 héten keresztül figyelik az iskolájuk energiafelhasználásának jellemzőit. Feladatuk minél több információt összegyűjteni az iskola energiafelhasználásáról, ez alapján pedig energiamegtakarító lépéseket javasolni. A legjobb csapatok egy közös táborozáson vehetnek részt, a legjobb iskoláknak pedig egy éghajlatváltozásról szóló kiállítás és előadás a jutalma.

Miskolc TV mai műsora

2022-09-28 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!