Pályázatok

 • 2009-09-10 16:39 Pályázati felhívás szociális szakembereknek

  A „Dr. Hilscher Rezső Közalapítvány a Miskolci Családokért” pályázatot hirdet „Jó gyakorlatok Miskolcon” címmel szociális, gyermekjóléti, gyermekvédelmi területen dolgozó szakemberek szakmai team-ek számára. A pályázat célja: hogy leírásra, összegyűjtésre és bemutatásra kerüljenek azok a szociális, gyermekjóléti, gyermekvédelmi ellátások területén jelenleg is működő jó gyakorlatok, szakmai protokollok, amelyek valós szükségletek kielégítésére jöttek létre és hatékonyan hozzájárulnak a szolgáltatások fejlesztéséhez.

 • 2009-09-09 08:24 Idén harmadszor indult el Az Év Orvosa pályázat

  A Tegyünk Az Egészségünkért Alapítvány hagyományteremtő jelleggel rendezte meg 2009. szeptember 8-án a fővárosi Szent Imre kórházban Az Év Orvosa Pályázat – Astellas Díj kampányindító rendezvényét. Nagy Bandó András a kampány arca, Dr. Berencsi György a pályázat főszervezője, Dr. Sirák András, tavalyi Astellas Díjas háziorvos, Kókai-Nagy Ákos, az Astellas Pharma marketing igazgatója és Dr. László Imre, a Szent Imre Kórház főigazgatója mondtak beszédet a megnyitón.

 • 2009-09-09 07:48 Bövülő támogatás a panelprogramban

  A kormány 10 milliárd forinttal 30 milliárd forintra emelte az energia megtakarítást, illetve a lakóépületek szén-dioxid kibocsátását csökkentő korszerűsítési és felújítási pályázatokon a vissza nem térítendő támogatások keretösszegét - derül ki a Magyar Közlönyben közzétett kormányhatározatból.

 • 2009-09-08 21:20 Meseíró pályázat

  Meseíró pályázatot hirdet a Miskolci Állatkert és Kultúrpark, a Miskolci Csodamalom Bábszínházzal közösen „A félreismert ordas” címmel. Olyan meséket várnak, melyek egyik szereplője a félreismert farkas, aki valójában nem gonosz vagy rossz (ha juhocskákat is rabol, csak az éhség viszi rá), de a felületesen és hirtelen ítélkező emberek nem ismerik igazi arcát és üldözik őket régtől fogva.

 • 2009-09-07 11:44 Önrész nélküli pályázati forráshoz jutott Miskolc

  Még az év elején nyújtotta be Miskolc azt a pályázatot, amely az úgynevezett  ,,Kompetencia alapú oktatást, egyenlő hozzáférést célozta meg” a város több oktatási és nevelési intézményében. A szakminisztérium kedvező elbírálása alapján csaknem 182 millió forinthoz jutott így a megyeszékhely.

 • 2009-09-07 09:56 Útravaló Európába

  Ismét meghirdette ösztöndíj pályázatát Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata. A cél ezúttal is az, hogy motiválttá tegyék a fiatalokat a városban folyó és a várost érintő alkotómunkákban való részvételében. A pályázatok az előző évben is nagy népszerűségnek örvendtek.

 • 2009-09-06 15:51 Fotópályázat

  Készüljön az MT Zrt.-vel a 2010-es Fesztiválok évére! Érdemes most a hazai fesztiválokon a fényképezővel kattintani, illetve előkeresni az archívumból a legjobb felvételeket. A 2010-re meghirdetett Fesztiválok Éve jegyében ugyanis a Magyar Turizmus Zrt. a Fotóaréna.hu közösségi fotóportállal együttműködésben szeptember 1-től elindítja a témaévre hangoló fotópályázatát.

 • 2009-09-03 13:44 Hét milliárd forint nemzeti parkjaink természetvédelmi fejlesztésére

  Kilenc nemzeti park 23 pályázata nyert támogatást az Új Magyarország Fejlesztési Terv programjaiból a közelmúltban, így csaknem 7 milliárd forintot fordíthatnak természetvédelmi fejlesztésekre országszerte. Az elnyert támogatásból élőhely-rekonstrukciók, elektromos vezetékek természetbarát átalakítása, gyűjteményes növénykertek és védett történeti kertek természetvédelmi célú fejlesztése, erdei iskolák infrastrukturális fejlesztése és élőhely-megőrző programok valósulnak meg. 2000 és 2010 között összesen 155 nemzeti parki fejlesztésre került és kerül ezután sor Magyarországon.

 • 2009-09-03 08:16 Pályázat: „A 2009. év turisztikai rendezvénye a Tisza-tavi régióban”

  A Tisza-tavi Regionális Idegenforgalmi Bizottság és a Magyar Turizmus Zrt. Tisza-tavi Regionális Marketing Igazgatósága a fenti cím elnyerése érdekében pályázati felhívást tesz közzé. A verseny célja, hogy a régióban megvalósuló turisztikai vonzerővel rendelkező rendezvényeket ösztönözzük programjaik minél magasabb színvonalú megvalósítására, az egyéni ötletek megvalósítása révén a magasabb látogatottság elérésére, továbbá erősítsük ezen kiemelkedő rendezvények marketing munkáját.

 • 2009-09-02 16:59 Akadálymentesítik a bölcsődét

  Múlt héten megkezdődött az akadálymentesítés a Selyemréten található bölcsődében. Az intézmény emeletén található ugyanis a bölcsődéket és a védőnőket összefogó Egyesített Bölcsőde és Egészségügyi Szolgálat Igazgatósága, így szükségessé vált a hivatal átalakítása, hogy oda a fogyatékkal élők is akadálytalanul bejuthassanak.

 • 2009-09-01 17:25 Ösztöndíjra pályázhatnak

  Több ösztöndíj elnyerésére hirdet pályázatot Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzata. A hivatal szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleménye szerint az Útravaló Európába ösztöndíjat maximum 120 ezer forint értékben a külföldi tanulmányúton, mesterkurzuson, vagy konferencián való részvételért kaphatja a diák, míg a havi 50 ezer forintos pályakezdő ösztöndíjat kizárólag 30 éven aluliak vehetik igénybe, ha sikeresen pályázhatnak.  

 • 2009-08-29 10:15 „Nekem Miskolc az első, és hagyjuk a mellébeszélést…”

  Beszélgetés Káli Sándor polgármesterrel

Miskolc TV mai műsora

2020-07-12 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!