Gazdaság

 • 2007-11-28 17:51 A Mechatronikai Ipari Parkot fejlesztik

  Együttműködési megállapodás született a Miskolcon megvalósuló Mechatronikai Ipari Park érdekében, melyet szerdán írtak alá a városházán. Az együttműködés elsődleges célja, hogy a felek tapasztalataikkal, kapcsolati rendszerükkel, szolgáltatásaikkal hatékonyan járuljanak hozzá az ipari park betelepítéséhez és eredményes működéséhez.

 • 2007-10-19 16:52 Miskolc az Expo Realon

  Idén először jelentkezett önálló standrésszel Miskolc a müncheni Expo Real nemzetközi szakvásáron, az ipari és kereskedelmi hasznosítású ingatlanok legsikeresebb szakmai rendezvényén. Az Expo Realon immár tizedik éve találkoznak a nemzetközi ingatlanágazat döntéshozói és a piac vezető résztvevői.

 • 2007-07-19 10:19 Orosz–magyar nanotechnológiai vállalat

  Megalakult a miskolci székhelyű, orosz–magyar nanotechnológiai vegyesvállalat, a Nanovo Kft. Az alapító okiratot július 18-án írta alá Káli Sándor polgármester, dr. Halmai Gyula, a Miskolc Holding Zrt. igazgatóságának elnöke, Viktor Bykov akadémikus, az NT-MDT Nyrt. vezérigazgatója, és Anatolij Sukhporov, az Angstrem-T vezérigazgatója. Az eseményen jelen voltak a magyar és orosz szakminisztériumok képviselői is. Fotó: Dobrik Rezső

 • 2007-06-04 14:47 Üzleti tippek konferencia

  Hétvégén tartották a K&H üzleti tippek konferencia-sorozat első szemináriumát Miskolcon. A rendezvényen meghívott vendégként vett részt Bernáth Attila, a Miskolc Holding Zrt. stratégiai igazgatója is, aki elmondta, hogy Miskolc gazdasági növekedéséért össze kell fogniuk a helyi cégeknek.

 • 2007-04-11 21:24 Vegyesvállalat, a Holding részvételével

  A jövő iparága

Miskolc TV mai műsora

2024-02-28 (Szerda)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!