Programajánló

 • 2014-08-23 15:13 Új arttér évad

  Indul az új évad arttérben, amely ezúttal kifejezetten miskolci jelenségeket tárgyal. Hét alkalommal találkoznak a szokott időben kéthetente szerdánként 17 órától a Lézerpont Látványtárban és olyan témákat vesznek górcső alá melyek megvilágítják, hogy élünk, gondolkodunk, alakítjuk környezetünket, viselkedünk, öltözködünk és mit iszunk vagy eszünk mi ma Miskolcon.

 • 2014-08-22 11:20 Regionális favágóverseny és vadásznap Bükkzsércen

  Immár negyedik alkalommal rendezik meg a STIHL IV. Regionális Favágóverseny és Regionális Vadásznapot augusztus 30-án Bükkzsércen, a Rendezvényparkban. A programot Tállai András országgyűlési képviselő nyitja meg, a nap során pedig a versenyek mellett koncertek, tűzijáték és utcabál is várja az érdeklődőket.

 • 2014-08-22 10:47 Csokoládéfesztiválra utazik az atomerőmű

  Az Országos Csokoládéfesztiválra, Szerencsre érkezik augusztus 22. és 24. között a Paksi Atomerőmű és az MVM Paks II. Atomerőmű Fejlesztő Zrt. interaktív kiállítása. A Jövőnk Energiája Interaktív Kamionban az atomerőmű valósághű vezérlőpult-szimulátorán mindenki kipróbálhatja, hogy miként termelhető meg egy teltházas koncerthez szükséges energia, illetve azt is, milyen lenne az ország a versenyképes árú atomerőművi villamos energia nélkül.

 • 2014-08-22 09:56 Katolikus Társadalmi Napok Miskolcon

  Kik gondoskodnak a rászorulók anyagi és lelki szükségleteiről? Melyik szervezet nyújt segítő kezet a hajléktalan, nincstelen embereknek? Mi az a halláspasztoráció és mit jelent a hospice? Hogyan lehet katolikus kézzel gazdálkodni, és hogyan kommunikál az egyház 2014-ben? Többek között ezekre a kérdésekre is választ kaphatunk az őszi Katolikus Társadalmi Napokon. (Kezdőképünk a tavalyi rendezvényen készült.)

 • 2014-08-21 15:20 Éjszakai fotóvonatozás a Pálházi Állami Erdei Vasúton

  Éjszakai fotóvonatozásra várja a kisvasutak szerelmeseit a nyár utolsó szombatján az Északerdő Zrt. Pálházi Állami Erdei Vasútja. A szerelvény augusztus 30-án este fél nyolckor indul.

 • 2014-08-21 14:40 Kerekesszékes Tenisz OB-t rendeznek Miskolcon

  A Kerék Világ SE szervezésében Miskolcon, az Egyetemváros Tenisz Klubban rendezik meg szombaton és vasárnap a Kerekesszékes Tenisz OB-t, amelyen 9 hazai teniszező méri össze tudását.

 • 2014-08-20 16:04 Koncertek, táncosok, családi programok (Képgalériákkal!)

  A Szinvavölgyi Néptáncműhely előadásával kezdődtek meg a belvárosi, ünnepi családi programok augusztus 20-a délutánján a Szent István téren. Fiatal és idősebb egyaránt találhat érdeklődésének leginkább tetsző programot, hiszen táncosok bemutatói mellett ismert együttesek ismert dallamai is felcsendülnek a Virágóra mellett felállított színpadon.

 • 2014-08-20 09:15 Tűzijáték: garantált látvány, garantált biztonság

  Hazánkban korábban még soha nem használt tűzijáték-elemekben is gyönyörködhetnek majd a nézők az augusztus 20-ai miskolci ünnepen, melyre várhatóan sokan látogatnak majd ki. A biztonságos ünneplés és szórakozás érdekében a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság munkatársai előzetesen bejárták a helyszíneket, és tájékoztatásuk szerint nem találtak olyan körülményeket, amelyek akadályozhatnák a tűzijátékok biztonságos lebonyolítását.

 • 2014-08-20 09:08 Ma kezdődik a Strand Fesztivál

  Mától négy napon át zajlik a Nagyon Balaton sorozat keretében a Strand - Nagyon Zene Fesztivál Zamárdi szabad strandján, ahol mások mellett fellép John Newman, a Parov Stelar Band, a Papa Roach, a Knife Party és a 25. éves Tankcsapda is.

 • 2014-08-20 08:02 Augusztus 20-i programok az országban

  Bár az előrejelzések szerint az időjárás nem kedvez majd kifejezetten az államalapítás ünnepén, mégis számos programmal készülnek országszerte a szervezők. Összegyűjtöttük a legígéretesebbnek hangzó eseményeket.

 • 2014-08-19 08:52 Államalapító Szent István ünnepén, Miskolcon - részletes program!

  Nagyszabású rendezvénysorozattal készül augusztus 20-ára, Államalapító Szent István Király tiszteletére Miskolc önkormányzata. Az Avasi Református templomban bemutatják a Szent Korona másolatát, a Szent István téren pedig családi programok várják az érdeklődőket, a színpadon Kriza Ákos polgármester és Csöbör Katalin országgyűlési képviselő mond ünnepi beszédet. Este koncertekkel és tűzijátékkal zárul az ünnep. A megemlékezések délelőtt tíz órától Felsőhámorban kezdődtek, ahol kenyérszentelést és koszorúzást tartottak Szent István szobránál.

 • 2014-08-18 19:07 Három év termése az októberi Magyar Filmhéten

  Három év termését mutatja be a Magyar Filmhét, amelyet október 13. és 19. között első alkalommal rendez meg a Magyar Nemzeti Filmalap és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanácsa a Magyar Filmakadémia közreműködésével.

Miskolc TV mai műsora

2023-06-02 (Péntek)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!