Közélet

Regionális favágóverseny és vadásznap Bükkzsércen

2014-08-22 11:20

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE favagoverseny_2013_5.jpg

Immár negyedik alkalommal rendezik meg a STIHL IV. Regionális Favágóverseny és Regionális Vadásznapot augusztus 30-án Bükkzsércen, a Rendezvényparkban. A programot Tállai András országgyűlési képviselő nyitja meg, a nap során pedig a versenyek mellett koncertek, tűzijáték és utcabál is várja az érdeklődőket.

Az augusztus 30-ai program reggel 9.00 órakor ökumenikus istentisztelettel, majd köszöntő beszédekkel nyit. Tállai András, a Nemzetgazdasági Minisztérium miniszterhelyettese, országgyűlési képviselő beszédével veszi kezdetét a regionális favágóverseny és vadásznap, melyen kitüntetéseket is átadnak.

A versenyekre benevezők olyan számokban mérhetik össze erejüket és tudásokat, mint a favágóverseny, a rönkhúzó verseny, rönkátvágó verseny, de főzőversenyre is benevezhetnek az érdeklődők.

favagoverseny_2013.jpg
A szervezők természetesen kísérő programokkal is készültek, így lesz trófeabemutató, vadászvásárosok, terepjáró autók bemutatója, gyermekprogramok, valamint íjászat is a Diana Vadászhölgy Klub szervezésében.

A késő délutáni eredményhirdetést követően aztán a kulturális programok kerülnek előtérbe. Fellép mások mellett a Zsérci Summás Énekegyüttes és a TEAM együttes & Mr. Joe. A napot tűzijáték és utcabál zárja.

Támogatók: Andreas STIHL Kft., Egererdő Erdészeti Zrt., Északerdő Erdőgazdasági Zrt., ERFAVAD Kft., Bükkzsérc Község Önkormányzata, Mareko Kft., Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Vadászkamara, KOMAG Kft. Szomolya, Iwood Kft. Győr.

minap.hu
Fotó: archívAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-06-25 (Szombat)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!