Sport

Kerekesszékes Tenisz OB-t rendeznek Miskolcon

2014-08-21 14:40

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE kerekesszekes_tenisz_ob.jpg

A Kerék Világ SE szervezésében Miskolcon, az Egyetemváros Tenisz Klubban rendezik meg szombaton és vasárnap a Kerekesszékes Tenisz OB-t, amelyen 9 hazai teniszező méri össze tudását.

Miskolcon 1996-óta minden esztendőben megrendezik a kerekesszékes teniszezők versenyét, de az ITF keretében 5 alkalommal nemzetközi versenyeket is rendezhettek a városban.

A Kerék Világ Kupa 2014-ben két fő támogató – Miskolc városa és a Szinva Net Informatikai Zrt. – és több más támogató által jön létre. A verseny egy négyfordulós bajnoki sorozat második állomása, és a négy forduló, valamint a nemzetközi versenyeken elért eredmények szerint jön létre a hazai ranglista.

– A meccseket ingyen lehet megtekinteni, amit ajánlunk mindenkinek, különösen azon sérülteknek, akik mozgáshiányban szenvednek, és a sporttal szeretnék színesíteni mindennapjaikat. Jó társaság, és önzetlen segítők is jelen lesznek, más sportágak iránt is érdeklődhetnek a kilátogatók, hiszen a kerekesszékes kosárlabdába, úszásba, vívásba és kajakozásba is betekintést nyerhetnek a résztvevőktől, vendégektől – tájékoztatott a Kerék Világ SE.

A meccsek szombaton 9 órakor kezdődnek, és egész nap láthatóak, vasárnap pedig a délelőtt folyamán a helyezésekért küzdenek majd a játékosok.

minap.hu
Fotó: Kerék Világ SEAz értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2023-03-30 (Csütörtök)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!