Programajánló

Koncertek, táncosok, családi programok (Képgalériákkal!)

2014-08-20 16:04

ADD TO IWIW FACEBOOK TWITTER LIVE GOOGLE szinvavolgyi_neptanc_140820_vcs_07.jpg

A Szinvavölgyi Néptáncműhely előadásával kezdődtek meg a belvárosi, ünnepi családi programok augusztus 20-a délutánján a Szent István téren. Fiatal és idősebb egyaránt találhat érdeklődésének leginkább tetsző programot, hiszen táncosok bemutatói mellett ismert együttesek ismert dallamai is felcsendülnek a Virágóra mellett felállított színpadon.

Ha az időjárás miatt talán el is bizonytalanodtak néhányan, el merjenek-e indulni a városi ünnepre, a programpaletta bizonyára sokakat meggyőzött, hogy érdemes együtt ünnepelni a belvárosban. A szervezők rendkívül gazdag kínálattal szolgáltak a miskolciak és a Miskolcra érkezők számára, gondolván gyermekre felnőttre egyaránt.A Városháza régi bejárata előtt például szinte pihennie sincs ideje a csacsinak, annyi gyermek szeretné kipróbálni a fogatolást, miközben a szülők, nagyszülők vagy együtt örülnek a kicsikkel, vagy gyorsan elugranak valami finomságot venni a kitelepült vendéglátó egységekhez, míg a picik csacsifogatolnak. Ha bemegyünk a tömegbe, felfedezhetünk gyermek játszóházat és egy népi játszóparkot is.

A fiatalok egymás kezébe adják a különböző, korábban talán még nem is látott játékokat, majd gyorsan szaladnak szüleikhez, hogy még egyszer kipróbálhassák azokat. Akik továbbsétálnak, népművészeti kirakodóvásárt is találnak a téren.Nemrégiben kezdődött meg a Ködmön Formációs Táncegyüttes és a Miskolci Mazsorettek Európa-bajnok csapatának fellépése. Az ünnepi műsor 17.00 órakor kezdődik, az ünnepi menet a Szent Koronával, az arató koszorúval és az új kenyérrel vonul a Szent István térre.

minap.hu
Fotó: J. Á., V. Cs.Az értékeléshez be kell jelentekeznie.

Hozzászólások

Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned. Jelentkezz be vagy regisztrálj.

Legyél te az első hozzászóló.

Miskolc TV mai műsora

2022-06-25 (Szombat)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!