Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.

 • 2012-08-07 15:09 Szigorúan ellenőrzik a közmunkásokat

  Tíz alkalmazottnak mondtak fel Miskolcon az egy hete tartó új Start közmunkaprogramban, mert nem tartották be az új szabályokat. A program augusztus 1-én indult második szakaszában 340 fő kapott munkát Miskolcon és környékén. A munkavégzést a korábbiaktól szigorúbban ellenőrzik, súlyos kihágás esetén akár a szerződést is felbonthatják. Ettől azt várják, hogy javíthat a közmunkások teljesítményén és erősödhet a munkafegyelem.

 • 2012-08-03 08:25 Elkezdődik az aluljárók lépcsőinek felújítása

  Jövő héten elkezdődik a Jókai lakótelepen található aluljáró lépcsőinek felújítása – mondta el portálunknak Pásztor Imre, a Miskolc Holding Zrt. kommunikációs igazgatója. Ezzel párhuzamosan rendbe hozzák a Búza téri aluljáró árucsarnok felé eső feljárójának lépcsőit is.

 • 2012-08-02 16:44 Startban takarítják a Pereces-patakot

  A Bertalan utcai hídnál kezdték a Pereces-patak takarítását és már az egykori bányásztelep közelében járnak a Start Közmunkaprogram keretében foglalkoztatott munkások. Több év szemetét, növényi hulladékát távolítják el a mederből és a patakpartról.

 • 2012-08-02 14:39 Változások a Holding tagvállalatainál

  Perecsenyi Attila július 31-éig a Régió Park Kft.-nél díjazás nélküli megbízási jogviszonyban állt, amely augusztus 1-jétől ügyvezetői munkaviszonnyá változott, a Régió Park Miskolc Kft.-nél a Patak utcai mélygarázs építése miatt megnövekedett feladatok miatt. A Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.-nél Perecsenyi Attila ügyvezetői megbízatása és ezzel együtt munkaszerződése július 31-én megszűnt – tájékoztatott a Miskolc Holdig Zrt. kommunikációs vezetője.

 • 2012-08-01 17:40 Start-program: újabb munkalehetőségek, több száz embernek

  Újabb négy programelemmel sikerült bővíteni Miskolcon és térségében a StartkKözmunkaprogramot, így szerdától – augusztus 1-jétől – csaknem 1400-ra nőtt azoknak a száma, akik ilyen módon munkalehetőséghez jutnak. Ebből Miskolcon 660 munkavállalót alkalmaznak – minderről sajtótájékoztatón számolt be Kriza Ákos polgármester és Bakos István munkaszervezet-vezető.

 • 2012-07-30 11:56 Több mint háromszázan takarítják a vihar nyomait - adatokkal frissítve

  Közel 110 milliméternyi csapadék hullott le Diósgyőrben a vasárnapi vihar során, de az Avas-tetőn is majdnem elérte az ötven millimétert az eső mennyisége. Mindezt 100 km/órás szél kísérte – tudtuk meg Erdődiné Molnár Zsófia meteorológustól. Pásztor Imre kommunikációs vezető tájékoztatása szerint, a Miskolci Városgazda Kft. több mint 300 emberrel, hajnaltól takarítja Miskolcon a vihar nyomait.

 • 2012-07-26 17:50 Javában tart a harmadik fűnyírás, s a nagytakarítás második üteme

  A kerti sétányok takarításán és gaz-mentesítésén kívül a padokat is rendbe tették a Start közmunkaprogram keretében foglalkoztatottak Miskolctapolcán. A Hejőpark után pedig csütörtökön, a Kemény Dénes uszoda környezetében nyírták a füvet, de a belváros területén is folyamatosan tart a harmadik fűnyírás, a külterjes területen pedig a második nyírás.

 • 2012-07-25 13:03 Nem zavarják majd a buszközlekedést

  Elkezdte kihelyezni a közúti jelzőtáblákat és felfesteni az útjelzéseket a Városgazda Kft. szerdán a Kazinczy-Huba utcában. Július 25-étől a kerékpárosok is használhatják a buszforgalmi sávot több helyen. Arról, hogy ez a változás hogyan befolyásolja a közlekedést – nemcsak a kerékpárosok, hanem a buszok és az autók szempontjából is –, a Kerékpáros Miskolc Egyesület elnökét, Kunhalmi Zoltán kérdeztük.

 • 2012-07-11 15:16 Balesetveszélyes a perecesi híd a Jobbik szerint

  A perecesi Som utcán található gyaloghíd balesetveszélyes Pakusza Zoltán, a Jobbik miskolci önkormányzati képviselője szerint. Szerdai, helyszíni sajtótájékoztatóján elhangzott, a javítás nem kerülne többe 40-60 ezer forintnál.

 • 2012-07-04 10:56 Marad a kánikula, enyhe záporok azonban jöhetnek

  Nem enyhül a hőség, a napi átlaghőmérséklet továbbra is 25 fok fölött marad, futó záporok azonban némi felfrissülést hozhatnak megyénkben is. A Miskolci Vízmű Kft. a hőségriadóra tekintettel szerdától péntekig vizet oszt a város három frekventált helyén, és a locsolóautók is járják az utcákat továbbra is.

 • 2012-07-01 12:58 Marad a hőség, de záporok is érkezhetnek

  Hétvégén hőségriadót rendelt el az országos tiszti főorvos. A harmadfokú riasztás továbbra is érvényben van, várhatóan szerda estig nem változik ugyanis a meleg, napos időjárás. Az ország több pontján dönt rekordokat a hőmérséklet, Miskolcon is 30 Celsius-fok feletti hőmérsékletet mértek délben, így továbbra is rendkívüli marad az idő.

 • 2012-06-22 11:51 Virágok kerülnek a dudvák helyére

  A rendszeresen villamossal utazók minden bizonnyal észrevették, hogy a Zöld Nyíl projekt keretében felépített új villamosmegállókhoz tartozó kis zöld szigetek egy részében virágok vannak, egy részében viszont a dudvától alig látni a kultúrnövényeket.

Miskolc TV mai műsora

2021-04-11 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!