Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.

 • 2013-02-11 12:37 Folyamatosan végzik a hóeltakarítást

  Hét szórógéppel kezdte meg vasárnap a hóeltakarítást a Városgazda, jelenleg négy gép van az utakon. A közösségi közlekedés biztosított, pár perces késésekre kell csak számítani. A mai nap folyamán kétszáz közfoglalkoztatott vesz részt a kézi síkosságmentesítésben.

 • 2013-02-10 08:39 Nem okozott gondot a havazás az utakon

  A szombaton megkezdődött havazás a vasárnap reggeli órákban is folytatódott. A hó még most is intenzíven esik, de várhatóan más jellegű csapadék is érkezik térségünkbe. Az AVE gépei már reggeltől végzik a síkosságmentesítési munkákat, a buszok pedig menetrend szerint közlekednek.

 • 2013-02-07 17:39 Javítják az úthibákat

  A múlt hét vége óta ismét kátyúznak Miskolcon. Vasárnap az Újgyőri főtéren tüntették el a télen keletkezett úthibákat, szerdán pedig egyebek mellett a Dessewffy utcán dolgoztak a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft. szakemberei.

 • 2013-02-05 09:35 Téli karbantartás az üdülőterületeken

  A Miskolci Városgazda Kft. munkatársai minden évben kiemelt figyelmet fordítanak télen, főleg a nagyobb havazások időszakában a forgalmasabb turista-sétányok, ösvények védelmére, karbantartására a város kiemelt üdülőterületein, Tapolcán és Lillafüreden.

 • 2013-02-02 12:51 Aszfaltozási munkák kezdődtek

  Aszfaltozási munkák kezdődtek szombaton az Újgyőri Főtér és a Búza tér környékén. - A kevésbé tartós, hideg aszfaltozás helyett ezeknél a nagyobb felületeket érintő úthibáknál úgynevezett bagellás, meleg aszfaltozással kátyúznak - mondta el portálunknak Pásztor Imre, a Miskolc Holding Zrt. kommunikációs vezetője.

 • 2013-01-28 18:59 Takarítják a jeges parkolókat

  Olvasóink jelezték, hogy több miskolci parkoló is jeges, havas, nem takarítják azokat. A Miskolc Holding Zrt. PR és kommunikációs vezetője érdeklődésünkre elmondta, kedden megkezdik az érintett parkolók kézi síktalanítását.

 • 2013-01-24 09:39 Télen is javítják az utakat

  A téli időjárás következtében egyre gyakoribb a burkolathiba. Kátyúsodnak az utak, a buszmegállók, amire P. Antal olvasóink is felhívta a figyelmet. Megkérdeztük, mikor és milyen javítás várható?

 • 2013-01-23 18:03 Olajszennyezett a Szinva-patak

  Olajszennyezés tapasztalható a Szinva-patak Katalin utcai közlekedési híd és a Bató ház közötti mederszakaszán. A Városüzemeltetési Osztály vízügyi szakembereinek kivizsgálása alapján a szennyezés a csapadékcsatornából érkezett – tudatta portálunkkal a polgármesteri hivatal.

 • 2013-01-23 09:33 Hét gép dolgozik az utakon

  Tegnap késő délután az eső esett Miskolcon, ami később havas esőre, az esti órákra pedig havazássá változott, így az alászórás ellenére néhol kialakult jegesedő felületre esett a hó, ami megnehezítette reggel a közlekedést, de jelenleg is hét munkagép dolgozik az utakon – tájékoztatta portálunkat Pásztor Imre, a Miskolc Holding kommunikációs vezetője.

 • 2013-01-15 10:11 Balesetek a nedves, csúszós utakon

  A havazás és az ónos eső ismét nagyon megnehezítette az elmúlt órákban az útviszonyokat, a katasztrófavédelem tájékoztatása szerint több baleset is történt városunkban és térségében. Kedden reggel hat óra körül Miskolcon, az Ifjúság úton egy személyautó - taxi - sodródott ki a csúszós úton, majd oszlopnak csapódott, sofőrje súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A város közterületein csaknem 250 közfoglalkoztatott dolgozik a síkosságmentesítésen.

 • 2013-01-09 12:10 Nem okozott fennakadásokat a havazás Miskolcon

  A miskolci hóügyelet vezetője szerint mára is várnak még havat. Juhász Péter elmondta, szerda reggelre átlagosan 1-2 centiméteres hólepel borította be a város területeit. A hóesés kezdetétől, tegnap este 22.40-től - illetve már azt megelőzően is - négy szórógép járta Miskolc útjait, hogy megakadályozzák a hó lerakódását. Rendkívüli eseményről, forgalmi fennakadásról nem érkezett jelzés az ügyeletre.

 • 2012-12-18 17:09 Felügyelőbizottsági látogatások a holding tagvállalatainál

  A Miskolc Holding felügyelőbizottsága rendszeresen tart úgynevezett telephely-bejárásokat a társaságnál és a tagvállalatoknál annak érdekében, hogy a holding működésének ellenőrzését, felügyeletét minél sokoldalúbban, egyebek között személyes tapasztalatok alapján is biztosítani tudja. A szeptemberi és a novemberi bejárás után december 20-án kerül sor az év utolsó „helyszíni szemléjére”.

Miskolc TV mai műsora

2021-02-25 (Csütörtök)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!