Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.

 • 2012-12-04 19:36 Készenlétben a hóügyelet

  December elsejétől érvényben van a Városgazda Kft.-nél a 24 órás hóügyelet. Juhász Péter ügyeletvezető portálunknak elmondta: a meteorológiai szolgálat előrejelzése szerint, szerdán délutánig mintegy 12 centiméteres hó várható Miskolcon, ezért fokozott készenlétet rendelt el, az ilyenkor szokásos intézkedésekkel.

 • 2012-12-03 15:40 Idén is osztanak majd fát a nagy hidegben

  Sokak számára okoz nagy problémát a téli hidegben a tüzelő beszerzése, ezért az önkormányzat februárban összesen ezer mázsa tűzifát vásárolt, hogy segítse a rászorulókat. Ugyan a Belügyminisztérium erre a célra kiegészítő támogatásra írt ki pályázatot, de Miskolc nagy város, ezért nem pályázhatott.

 • 2012-11-28 15:50 Elkészült az adventi koszorú, épül a karácsonyi vásár

  Elkészült Miskolc adventi koszorúja a Szent István téren szerdán, a téli, karácsony előtti készülődés idejére a Városgazda munkatársai a hagyományoknak megfelelően a virágórát változtatták át. Az ünnepi készülődés csütörtökön a karácsonyi vásár megnyitásával folytatódik, vasárnap pedig meggyújtják az első gyertyát.

 • 2012-11-28 14:00 Helyi díj, helyi szervezettől, helyi munkáltatóknak

  A Miskolci Galériában adták át szerdán az Év esélyteremtő munkahelye díjat, amelyet azoknak a munkáltatónak ítélnek oda évről évre, akik esélyt adnak a csökkent munkaképességűeknek, ezzel is segítve a társadalomba való beilleszkedésüket.

 • 2012-11-27 11:40 Készül a város adventi koszorúja

  Hétfőn a miskolci óvodások díszítették fel a Szent István tér fenyőfáit, kedden délelőtt pedig elkezdődött a Városház téri virágóra átváltozása is. A hagyományos adventi készülődés Miskolcon is megkezdődött, szerdán várhatóan elkészül Miskolc adventi koszorúja a Szent István téren.

 • 2012-11-22 20:27 Fokozott figyelem az avar összegyűjtésére, elszállítására

  Naponta tíz tonna lehullott falevelet szállítanak el a miskolci közterületekről a környező komposztáló telepekre. A Városháza arra figyelmeztet, hogy azokon a területeken, ahol megoldott a hulladék elszállítása, tilos az avar és más zöldhulladékok égetése, ez egyéb esetekben is csak szigorúan szabályozott körülmények között történhet.

 • 2012-11-22 09:46 Készül az ünnepekre Miskolc

  Folyamatosan zajlik a karácsonyi fényfüzérek, díszítőelemek kihelyezése Miskolcon, melyek advent első vasárnapjától, tehát december másodikától vízkeresztig díszítik majd a városi közterületeket. Ebben az évben is folytatódik a város jótékonysági akciója, gyűjtenek ajándékot a rászorulóknak a Szent István téri Mézeskalács házban.

 • 2012-11-16 13:28 Lombgyűjtési akció

  A Szentpéteri kapu városrész tisztaságát kívánja elősegíteni lombgyűjtési akciójával Nánási-Kocsis Norbert. A városrész önkormányzati képviselője szeretné újra meghonosítani azt a régi hagyományt, hogy minden év őszén a diákok segítik a lehullott lomb összegyűjtését a házak között.

 • 2012-11-16 12:37 Készül a díszkivilágítás

  Megkezdődött a karácsonyi fényfüzérek kihelyezése pénteken, hogy advent első vasárnapjától vízkeresztig ünnepi fények díszítsék Miskolcot.

 • 2012-11-06 16:36 Folyamatosan gyűjtik a köztereken a lehullott falevelet

  A napi takarítás részeként, már most is folyamatosan gyűjtik a lehullott falevelet Miskolcon a belvárosban, és a kiemelt közterületeken. A lakótelepeken és a külső városrészekben az első nagyobb fagy után kezdődik a levelek összegyűjtése, előreláthatólag a jövő héten – tájékoztatta portálunkat Pásztor Imre, a Miskolc Holding Zrt. kommunikációs vezetője.

 • 2012-10-30 15:13 Megújult a bükkszentlászlói temető régi fakeresztje

  A Mindenszentek és a halottak napja közeledtével a bükkszentlászlói temető jelképe, a régi fakereszt helyére újat készített a Miskolci Városgazda Nonprofit Kft.. A november 1-jén, 15 órakor kezdődő emlékmisén a helyszínen szentelik meg az új fakeresztet és a felújított korpuszt.

 • 2012-10-14 12:54 Pótolják a fákat, téliesítik a közterületeket

  A Zöld Nyíl projekt kapcsán mintegy 80 kiszáradt facsemete és 100-120 cserje pótlása történik meg október 31.-ig, a telepítési helyszíneken - mondta el portálunknak Pásztor Imre, a Miskolc Holding Zrt. kommunikációs vezetője. A közterületek téliesítése során légtelenítik a szökőkutakat, ahol szükséges, ott letakarással is védekeznek.

Miskolc TV mai műsora

2021-02-28 (Vasárnap)
Nincs műsorkiírás erre a napra... nézzen vissza később!